Dziewczyny, ogłoszenie :D
cytuję Monikę Emilię z fejsa
"Od listopada na ekranach będziemy mogli oglądać (po przeszło rocznej przerwie) SERKANA CAYOGLU w 6 – ścio odcinkowym miniserialu kryminalno – sensacyjnym skupiającym swoją fabułę wokół akcji policyjnego Wydziału do Zadań Specjalnych. "
no właśnie, jestem przeciekawa, jak wypadnie w roli twardego policjanta ze spluwą xD
zwiastun Dolunay z polskimi napisami :D
ahhaha ten prot myślał, że ta kucharka jest staruszką hahahhaa
https://www.youtube.com/watch?v=U2f6G52Vmrw
hahhaha, dokładnie :D
uciekam spać, późna pora już.
Dobranoc :)
tureckich snów :)))
no nareszcie hahahhaa;) a jak dobrze, że tylko 6 odcinków.... sorry złośliwa jestem ;)
lepiej żeby hakman tu zagrał, ale ciul nie chce.
Z kolei Serkan chce, ale nie umie. I masz babo placek ahhahaha :D
hahaha właśnie.... Berk hakman jakby zagrał, bo by nam chociaż buty spadły z wrażenia... a tak.... jak się Serkan wyłoży to nie będziemy mieć litości.... ;))))
Oki super się gadało, ale muszę iść już spać, bo jutro to znaczy dziś robię za szerokopojętą taksówkę i pół dnia będę wszystkich wozić ;)))
Dobranoc :)
Witam serdecznie.
Widzę,że poszłyście jak burza z komentarzami.
U mnie pogoda do dupy.
Zimno i pada deszcz. Masakra.
Jeśli chodzi o serial z Ozge,to zwiastuję rychły koniec.
Co do kryminału z Serkanem. Sorry ,ale nie widzę go w tej roli.
Tak jak pisała Margo. Dobrze,ze to tylko 6 odcinków.
Życzę miłego dnia.
Do zaś :))
Witajcie w ten piękny październikowy dzień. Piękna jesień za mym oknem, nie pasują tylko zielone liście do scenerii jesiennej. Zimno,deszczowo...jeden plus,bo mam trochę roboty.
Do zaś
Dzień Dobry :)
Niestety u mnie też jesiennie.... pogoda płata figla ;) jedyny plus, nie muszę latać z konewkami po ogrodzie ;))) hahhaha
Kochane Siostry wychodząc na przeciw Waszemu zachwytowi nad Kivancem ;) tadam.... od dziś na tydzień w moim avku Kivanc Tatlitug - tureckie mega ciacho... a z wyglądu jak nietureckie hahahhaa;)))) czyli ciąg dalszy festiwalu tureckich ciasteczek ;)))
Kivanc w niebieskim, dżinsach i..... ze specjalną dedykacją dla Vanessy i Słoneczka ;))))
Kochane moje odpoczywajcie , pracujcie, imprezujcie ;)))) czyli róbcie co tam chcecie, albo co musicie ;))))
Do miłego zaś :)
hahahah wiesz chciałam, żeby tors było widać i dżinsy... i gdzie on w ogóle siedzi... to mu trochę łepetynkę ucięło ;) jak klikniesz w mój profil Kivanc w całej krasie ;))))))
Czy tylko u mnie filmweb szwankuje... nie przesyłając powiadomień na mail, ani nie kasując postów... bo mam 50 + hahahhaha;)
Rozumiem.
Tors i niebieska koszula najważniejsze ha ha
U mnie też trochę szwankuje.
Nie wiem kto był taki mądry i wymyślił ta całą nowa oprawę.
hahahhaa wróciłam, bo reklamy hahhahahah;)
robię sałatkę szpinak, ser mozarella, truskawki sos balsamico... i prazony słonecznik ... reflektujesz???? czy czegoś nie lubisz ;)))