PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 569  ocen
8,2 10 1 569
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

super aktorzy, dużo humoru, dopiero co zaczęłam oglądać i pochłaniam kilka odcinków dzienne, Omer mega przystojniak, Sinanowi też nic nie brakuje, poprostu kocham kocham kocham <3 :)

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Witaj,
cieszę się, że jesteś zachwycona.... a który odcinek obecnie oglądasz?

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

skończyłam 14, czyli akurat jak się rozstali. Bardzo smutna końcówka odcinka. Rozmowa Omera z Sinanem bardzo mnie wzruszyła. To chyba najsmutniejszy odcinek dotychczas :(

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

O to masz jeszcze 12 odcinków do obejrzenia...... no tak 14 początek cudny, potem dramat.... jak to w serialach tureckich;)
Oglądałaś jeszcze jakieś inne seriale tureckie ????

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

ale mam rozumieć że 12 odcinków to te przetłumaczone a nie że koniec serialu??? bo będę mieć załamkę jak się skończy :( Wiadomo ile ogólnie jest odcinków czy są one nagrywane na bieżąco? Aj mam nadzieję że będzie ich jak najwięcej :) oglądałam jeszcze Imperium Miłości i właśnie z forum o tym serialu trafiłam na Kiralik Ask. A Ty jakie tureckie seriale widziałaś? Może coś możesz polecić :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
Margoargo

ok dzięki bardzo za odpowiedź, to czego najbardziej nie lubię to właśnie ciągnięcie jakiegoś serialu na siłę i wymyślanie dziwnych wątków, które potem tylko wkurzają widza. Już kilka takich serialów obejrzałam więc podzielam tu Twoje zdanie, że lepiej coś zakończyć dobrze niż ciągnąć i zepsuć no, ale będą oglądać dalej i zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Witaj :D

No mam wszystkim pomału nie podoba się to co robią z Kiralik.
Ale masz do zobaczenia ,jeszcze parę odcinków,wiec sama wyrobisz sobie zdanie co i jak.

Ja tez oglądałam Kontrakt, Cilek kokusu sa 4 ,ale maja byc tłumaczone dalej i i jeszcze Adi Mutluluk bardzo fajny serial.

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

O Cilek mozna pisać tutaj :

http://www.filmweb.pl/serial/Çilek+Kokusu-2015-747889/discussion/Rozmowy+okołose rialowe+%3AD,2676671?page=2

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Właśnie ... ja bardzo się cieszyłam na myśl, że kiralik docelowo będzie miał 39 odcinków i koniec .... ale wychodzi na to, że Turcy mają inną koncepcję, więc zaczyna się kombinowanie....

Margoargo

mają koncepcję ciągnięcia serialu niczym makaron ;)))))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello dokładnie jak dla mnie na siłę chcą rozciągnąć fabułę.... a tak mi się podobał ten serial, że będzie fajny, dynamiczny, bez zbędnych wątków, to zaserwowali rozciągliwość niczym spaghetti ;)))

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

dziewczyny proszę nie straszcie, tak lubię ten serial, że nawet nie chcę myśleć, że przestanie mi się podobać. No ale zobaczę jak będą wyglądały kolejne odcinki i oczywiście podzielę się z Wami moimi spostrzeżeniami :) Póki co strasznie wkurza mnie ta cała Iz, ale to pewnie każda z nas tak ma.

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Nie chcemy Cię straszyć , dlatego nie będziemy już pisać o naszych obecnych odczuciach przy oglądaniu serialu....

Tak Iz wkurza konkretnie jej bezczelność jest niesamowita...
Ale fajne sceny przed Tobą zwłaszcza w kwestii Iz....

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Nie straszymy .
Poogladaj jeszcze parę odcinków a sama zobaczysz.

Zapraszam również do tematu o glupotkach.
Tam dyskutujemy o wszystkim i o niczym :-D

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

o to tym bardziej nie mogę się doczekać co to za sceny związane Iz mam nadzieję, że Omer pokaże jej miejsce w szeregu :) jasne będę pisać i tu i w "o głupotkach", super dziewczyny, że jesteście pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Skoro Iz Cię wkurza to mniemam , że jesteś na 16 odcinku i 17 pewnie też.... no to najlepsze przed Tobą a Deniza naszego Szogunka już poznałaś???

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

tak tak już poznałam :) ten jego głosik mnie rozbraja :p wczoraj obejrzałam 16 i 17, zaraz zabieram się za 18. Dobrze, że mam taką pracę, w której mogę sobie pooglądać :)

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Miłego ogladania :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

dziękuję bardzo :) wy już pewnie wszystkie z napisami obejrzałyście? i na bieżąco oglądacie :)

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Ja mam obejrzane wszystkie z wyjątkiem odcinka 30 - tego , co prawda od 24 oglądałam tylko po parę scen , bo mi entuzjazm opada....

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Ha 18 jeden z moich ulubionych odcinków.... chociaż właśnie 16 i 17 też mi się najbardziej podobały ;)))

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

tak 16 i 17 były super, chociaż 13 i 14 też bardzo fajne jak byli ze sobą, potem te rozstanie... eh liczę, że znów szybko się zejdą. Co jaki czas dodawane są nowe odcinki z napisami co tydzień czy co dwa czy zależy jak tłumaczki się wyrobią? :)

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

na razie jest te 26 odcinków dodanych... w tłumaczeniu są dalsze odcinki tak, że spokojnie zanim obejrzysz do 26 będą następne.... generalnie Dziewczyny dodają odcinek albo co tydzień albo jak się tłumaczki wyrobią.... jest tego tłumaczenia trochę, bo każdy odcinek trwa prawie 2 godziny no i jeszcze trzeba wbić napisy.... ale jak mu zaczynałyśmy oglądać kiralik to napisów w ogóle nie było ( bo ja przygodę z kiralikem zaczęłam w sierpniu) Dziewczyny zaczęły tłumaczyć od października to i tak szybko tłumaczą....

Nie będę Ci spoilerować ale przed Tobą fajne odcinki bo i 18,19 i 20 .....

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Z dodawanymi odcinkami jest róznie.
Czasami sa 2 podrząd a potem trzeba czekać.
To wielki sukces,bo dziewczyny robia kawał dobrej roboty :D

Na mnie czeka jeszcze 26 odcinek.
Jakos nie umiem się zabrac za niego :D
Po turecku nie ogladam.

A widzialaś jest dodany 5 odcinek " Cilek kokusu" gdybys była zainteresowana.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

myślałam, żeby zabrać się za ten serial, ale trochę ciężko u mnie z czasem, bo od rana do 17 jestem w pracy, czasami uda mi się obejrzeć w pracy, jeśli nie to wieczorami oglądam a wiadomo inne obowiązki też są, więc myślałam aby obejrzeć Kiralik wszystkie po polsku a potem w oczekiwaniu na kolejny odcinek zacznę Cilek. Tym bardziej, że główną rolę gra tam aktorka z" Imperium Miłości" od którego zaczęłam przygodę z tureckimi serialami :) tak też właśnie trafiłam na Kiralik.
Właśnie zaczęłam oglądać 20. Widzę, że bardzo długo byli znowu razem... ;) ale chyba muszę przyzwyczaić się do tej huśtawki: 2 odcinki nie są razem, potem pół odcinka są i tak w kółko :) coś dziać się musi.
Przyznam, że jak mi piszecie, że entuzjazm wam odpada albo że nie umiecie się zabrać za kolejny odcinek to wydaje mi się, że będa wprowadzane jakieś głupie, niepotrzebne wątki i będę mieć podobnie.

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Hej, powiem tak jak będziesz po 23 odcinku to Ci napiszę dlaczego entuzjazm nam spada....

Co do huśtawki emocjonalnej.... chyba musisz się przyzwyczaić .... to Turcja właśnie....

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

ok jak będę po 23 to dam znać, wnioskuję, że coś się wydarzy i już się boję :/

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Jak tam oglądanie?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hej hej właśnie skończyłam 21. Jaka ta Defne naiwna, choć z drugiej strony potrzebuje pieniędzy. Na pewno będą z tego powodu problemy. Jutro zabiorę się za kolejne odcinki choć do 23. podchodzę dość sceptycznie. Coś się wydarzy co pewnie mi się nie spodoba, wnioskuję tak po tym co mi Margoargo napisała. No ale zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Hello ;)))
Nic już nie będę pisać ;)) hahah nie sugeruj się nami ;)))
czyli zobaczyłaś Deniza w ostatniej scenie????? bo chyba tak się kończy 21 odcinek..

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

:)))))) ale piszcie, piszcie tylko proszę bez większych spojlerów :) tak widziałam Deniza, odcinek kończy się jak przychodzi do Defne więc obejrzałam jeszcze początek kolejnego bo byłam ciekawa jak to się dalej potoczy. Kolejny odcinek dopiero jutro obejrzę trzeba wziąć się do pracy to raz a dwa nie chcę skończyć oglądania w ciągu 3, 4 dni trzeba będzie czekać dłużej na kolejny odcinek :p

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Hej hej :) jestem po 23 odcinku i tak jak obiecałam daje znać :) tak więc możesz napisać czemu entuzjazm spada, bo mam kilka teorii dlaczego tak może się dziać ale nie chcę strzelać :)

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Hej, generalnie entuzjazm mi spada dlatego, że Defne nad rzeką powinna wyznać Omerowi prawdę o umowie i dla mnie byłoby to nowe otwarcie o którym jest na końcu.... a tak znowu pogodzą Omera i Defne prędziej czy później.... bez wyjawienia sekretu.... będzie sielanka a potem znowu rozwalą ich związek .... można to obejrzeć 2 razy a 3 to już znużenie człowieka bierze.... więc mi przynajmniej w tej kwestii entuzjazm spada.... Widocznie Turcy lubią takie dramy i chodzenie w kółko koło sekretu, ale dla mnie już nie ma elementu zaskoczenia.... bo teraz już spokojnie mogę przypuszczać, że sekret o wynajmie ujrzy światło dzienne.... pewnie w ostatnim odcinku....

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Mnie również jak u Margoargo entuzjazm spada.
Nudzi mnie juz te powtarzanie wątków a główny dalej stoi w miejscu.
Nie wiem może za dużo tego i potrzebuje nabrać dystansu.
Zobaczymy jak będzie :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Macie rację dziewczyny, myślę, że to po prostu aby ciągnąć serial jak najdłużej. Z tego co widziałam w zwiastunach w kolejnych odcinkach to znowu będą razem, potem znów pewnie się rozstaną. Myślę, że akurat ten wątek będzie miał swoje rozwiązanie w ostatnich odcinkach po czym zakończą serial. Wątpię, że już teraz Omer dowie się prawdy. Wy już jesteście dobre kilka odcinków przede mną więc zobaczę jak to dalej będzie :)

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Ja oglądam tylko z napisami.
Skończyłam na 27 odcinku.

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Dziewczyny zapodały 28 odcinek a kolejny ma być w Walentynki.

Ja jeszcze nie oglądałam.

Pozdrawiam :D

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Hello ;))) i jak tam dogoniłaś nas z polskimi odcinkami ???

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Hej :) sorki za moja nieobecność, ale zrobiłam sobie małe ferie i miałam kiepski dostęp do internetu :D jestem na 27 odcinku. Ogólnie serial dalej mi się bardzo podoba, ale fakt nie oglądam go już z takim entuzjazmem. Wcześniej jechałam po kilka odcinków na raz, teraz już nawet mi się aż tak nie spieszy, żeby włączyć kolejny. Trochę rozciągają ten serial, złapałam się nawet na tym, że czasami nudniejsze sceny pomijam. A wy jak tam z oglądaniem? :)

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Witaj w klubie :-D

Na mnie czeka 28 i 29.
Zrobiłam sobie małą przerwę , bo zaczyna mnie denerwować.

Narazie wciaglam się w inny serial , który oglądam po 5 odcinków na raz .

Pozdrawiam :-D

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Hello dopadł Cię ten syndrom co nas ;)))
Ja aktualnie jestem po scenach 29 odcinka.... piszę po scenach. bo tak naprawdę.... cały odcinek obejrzałam 23 a potem już tylko sceny..... może w końcu wrócę do oglądania całości..... chociaż ostatnio oglądam początkowe odcinki a do tych po 23 jakoś mniej mnie ciągnie.....

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

ja ogólnie staram się obejrzeć cały no z pominięciem kilkuminutowych nudnych scen :p miałyście racje, że serial trochę przystopuje. Zaraz zabieram się za 28, z tego co widziałam przetłumaczone jest do 29 póki co :)

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Hej - 30 odcinek też już jest przetłumaczony. Właśnie ten brak dynamizmu już mnie wkurza....i te podchodzy Omera i Defne no i gdacząca Defne - po prostu po rozstaniu w 14 odcinku była jakaś taka bardziej życiowa, bo teraz od 25 odcinka jest tak gdacząca i zidociała, że mi już ręce opadają.... niech już scenarzystka zwróci dawną Defne ....
Pozdro ;)

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

hahahahaha :D to prawda z Defne i z tym że te podchody już trochę nudzą, 26 i 27 odcinek nie za bardzo mi się podobały, 28. ogólnie spoko i fajna końcówka, choć domyślam się, że i tak Defne nic nie powie Omerowi. Oj przyjdzie nam poczekać na wyjawienie prawdy :)

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Hej ;))) już teraz widzisz dlaczego opadł z nas entuzjazm, który jeszcze w listopadzie był ogromny, a teraz już nas Turcy nie zaskoczą, bo jeśli pogłoski o końcu serialu się potwierdzą, że koniec albo I serii albo całego serialu przewidują na czerwiec.... to sprawa umowy wyjdzie może w maju.... hahhaha ;))))

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Hej :) na pewno tak będzie. Czyli jeszcze nie wiadomo czy będzie to koniec całego serialu czy tylko I części? Ogólnie chyba już wole żeby skończyli serial niż wymyślali jakieś głupoty, które będą tylko nudzić widza.

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Hej;)) fani w Turcji pogadują, że Elcin ( Defne) ma grać od września w nowym serialu razem z Kurtem z Imperium miłości, więc pewnie w czerwcu zakończą serial..... oby bo odgrzewanych kotletów już nie mogę znieść....

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Elcin z Kivancem nooooo mogło by być ciekawie :) już grali razem w Imperium, ale nie jako para. Tutaj, o ile się to sprawdzi, pewnie będą głównymi bohaterami. Kivanc jest przystojny i chętnie zobaczyłabym go w innym serialu, ale jak dla mnie Baris ma bardziej to coś w sobie :) jak będziesz wiedziała coś więcej na ten temat to proszę pisz mi :))))))))))

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Siemka.

Zobaczyłaś juz wszystkie przetłumaczone odcinki?
Ja skończyłam na 27 .
Narazie wyslalam serial na wakacje.
Potrzebuje trochę świeżości.

Ogladam brazylijski serial " Avenida Brasil"
Fajne.
Trochę intryg,kłamstw i inne ,ale tego mi najwyraźniej było trzeba :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

haha :)))))))) obejrzałam do 31, ale już widziałam że jest przetłumaczony 32. Mnie 26 i 27 odcinek strasznie nudziły, ale 28 i 29 bardzo mi się podobały więc nie może to cię troszkę zmobilizuje choć wiadomo, że każdemu podoba się co innego :)