super aktorzy, dużo humoru, dopiero co zaczęłam oglądać i pochłaniam kilka odcinków dzienne, Omer mega przystojniak, Sinanowi też nic nie brakuje, poprostu kocham kocham kocham <3 :)
Tez mam nadzieję ;)))
Łał aleś zapodała Enginka ;))))) ohohhoh;)
super avek ;)
fajny właśnie miałam Ci napisać, że będzie nas grzał ;))) w te deszczowe dni ;)
Hello ;)
Tak mnie naszło, po Twoich zmianach :)))
W niebieskim też mu do twarzy ;))))
Jak to mówią ładnemu we wszystkim ładnie ;)
hejka:) a czasem trzeba zmienić ;))) w końcu to mój ulubieniec ;)
Chociaż mam wrażenie, że w tej wersji już tu był u Słoneczka w avku ;)))
Aj taką robimy karuzelę z avkami, że się zaczynam gubić;)
właśnie na początku pomyliłam Cię ze słoneczkiem...bo ja najpierw patrzę na avek, a potem dopiero na nazwę haha ;D
mi się nawet avka nie chce zmieniać... odkąd wróciłam na uczelnie to żadnej turecczyzny nie oglądam... bardzo słabo u mnie... śledzę tylko jeden serial, co leci raz na tydzień... a reszta nietknięta i nawet odrabianie odpuściłam... taka posucha u mnie ;(
a widzisz czyli dobrze myślałam, ze Słoneczko już miała ten avek... ale nic to jakaś zmiana znowu musi być ;)))
Ponoć Engin od stycznia będzie grał w nowym serialu " Cena zniewolenia" hmmm tytuł trochę dziwny, ale ma grać lekarza ;))) oj Engin w kitlu .... mrrrr już to sobie wyobrażam ;)
nie, takiego chyba nie miała, może podobny i dlatego mi się tak skojarzyło :PPP
haha, tytuł faktycznie dziwny... no zobaczymy co to będzie za hicior, oby się klapą nie okazało i nie skończyli po kilku odcinkach :P
o ile dobrze pamiętam dzisiaj leci Wasz kiralik... pewnie przebieracie nogami hahahaha ;D
mój seviyor sevmiyor dopiero w niedzielę więc jeszcze muszę trochę czekać, ech ;p
Myślę, że jak Engin będzie grał, to to będzie hit ;)))
Ja już nie oglądam kiralika na żywo....a drugiego sezonu nawet po turecku hahahha;)) z napisami już mam do nadrobienia 54,55,56 ale chyba poczekam do 60 i nadrobię hurtem..... to, że mi entuzjazm opadł to było już dawno, ale nawet sentyment mi przechodzi.... tak Meric ( scenarzystka) kiralika zniszczyła moje uwielbienie dla tego serialu....
A Seviyor też oglądam z napisami 7 odcinków widziałam, po turecku reszty nie. Czekam na napisy. Wkurza mnie trochę łamagowatość protki... a Yigit trochę przymulony jak dla mnie
ale z tego co widzę, serial dalej cieszy się ogromną popularnością... nie wiedzieć dlaczego...
ja zerkam na zwiastuny i fragmenty kiralika... ale bardziej dla beki... głupi ten sezon drugi ojj głupi :D
Ja oglądam i z napisami i po turecku... Na początku nie podobali mi się jakoś bardzo... a teraz ich uwielbiam :DDD Deniz naprawdę się ogarnęła... Yigit okazał się w porządku, a czasem jest taki kochany... ;))) Bardzo lubię też Tune ;DDD
od 10 odcinka cały czas coś dzieje... na maxa się wciągnęłam... co odcinek to ciekawiej... w niedzielę już 15 odcinek i nie mogę się doczekać... ten serial jest idealnie trafiony w mój gust, mówię Ci ;pppp
Spoko loko siostra chętnie się z nim podzielę.
Na wątku KPA dziewczyna też ma w avku Engina,którego już miałam ha ha
A stwierdziłam czas na zmiany ;))) Berk już za długo siedział na tym dachu ;)))
A Vanessy ani widnąć ;))) co się dzieje z naszą Siostrą ......
Witam :)
Już wcześniej doszły mnie słuchy że ma byc tłumaczone Adi. Wiesz może słoneczko czy ruszyło cos w tym kierunku?
Heja;)
Adi jeszcze nie obejrzałam, ale kto wie. ostatnio mam fazę jak oglądam to ciegiem 7 odcinków, a jak nie oglądam to już na nic nie spojrzę ;))) hahahha taka karma mnie ostatnio trzyma ;)
o,możesz napisać co tam się dzieje ciekawego?
ja niedługo sobie zerknę na odcinki ale wszystkich naraz raczej nie nadrobie
Wyjaśniło się dlaczego ta siostra tego gangstera nie mówi.
Teraz Kumsal szuka matki,bo dowiedziała się,że żyje.
Tyle na razie ha ha
Witajcie ;)))
u mnie dziś świetna pogoda, słonko świeci, cieplutko...taką pogodę to ja rozumiem :D
miłego popołudnia.
pozdrawiam ;))))
Gina Ty chyba nie z Polski piszesz haha. Patrząc u mnie za okno trudno uwierzyć że gdzieś u nas może być ciepło i słonecznie
ahhaha patrząc na pogodę u nas Madzik, też się zastanawiam, gdzie to słońce świeci ;)))
haha :D
za wcześnie się cieszyłam :D to było tylko chwilowe ;((
dziś od rana zimno jak cholera... oczywiście deszcz pada... nie mogę już znieść tej pogody...
zmykam na zajęcia ;(
miłej reszty dnia Wam ;)))))))))))))))))))
Hello ;)
Ja się pytam, kto zamówił taką pogodę???? U mnie od wczoraj nie przestaje padać już mi się nudzi ten deszcz :)
Kochane moje dziś piątek .... nabieramy rozpędu do weekendu ;))))
Mimo wszystko uśmiechniętego dnia Wam życzę ;))))
Do zaś ;)
hej :)
U mnie ponuro ale bez deszczu na szczęście...
Dzisiaj piątek, chcecie relacje na żywo z Kiralika??
Miłej reszty dnia Wam życze :D:D
Do potem ;))
Hej,
U mnie niestety deszcz jesienny deszcz smutne pieśni gra... o cholera piosenka żołnierska mi się przypomniała...
Pewnie, że relacjonuj kiralik, coś się dowiemy....nie chcę Cię denerwować, ale zdaje się, że ostatnią sceną będzie... Defne prawie wsiada do samolotu z pamirkiem... hmmm "prawie" jak wiadomo robi róźnicę...
I mam tylko jedno życzenie, obym się myliła...... i może w końcu się Meric ogarnie i zapoda cos na tyle świetnego, że będę musiała moje " gorzkie żale" odszczekać.....
Musze sobie przypomnieć zwiastuny bo znowu nic z nich nie pamiętam :D
Więc nawet nie myślałam co może być w odcinku :D
A czym ty mnie masz denerwować daj spokój ja to oglądam bo oglądam, bo jak dla mnie to i tak nic ciekawego się nie dzieje...
NUDA, NUDA, NUDA...
Wrzucili kolejny odcinek klasy wyższej więc sobie oglądam...
O no proszę czyli mam do obejrzenia 2 odcinki klasy wyższej.... hmmm... może w weekend... hahaha wszystko mam zamiar nadrabiać w weekend..
Siemka.
U mnie tez od poniedziałku leje,leje i jeszcze raz leje.
Mam już po dziurki w nosie ta pogodę.
Oczywiście,ze relacja na żywo musi być obowiązkowo :)))
Widzę, że jednak poszłyście ;)))
Do miłego zaś ;)))) Może się w końcu zejdziemy w jednym czasie na pogaduchy ;)))
Jestem .
Odbierałam telefony ha ha
Jak nie dzwonią to cisza ,a jak ktoś zadzwoni to wszyscy ha ha
Dobry ;) Dziś jestem nawet jako tako zadowolona :D Udało mi się odzyskać dostęp do konta origin, hura :D Bo już się obawiała,że po ptokach...
No tak, kolejny odcinek kiralika, ciekawe ile ich do końca zostało :D
Hej,hej :)
Wiesz obawiam się,że przegram z Margoargo... i wygra z ilością odcinków