super aktorzy, dużo humoru, dopiero co zaczęłam oglądać i pochłaniam kilka odcinków dzienne, Omer mega przystojniak, Sinanowi też nic nie brakuje, poprostu kocham kocham kocham <3 :)
ahahhahahhaaah Gina nie masz litości dla Serkana :D
ostro go oceniasz :D:D
rozwalasz mnie dziś swoimi tekstami :D
a no nie mam... okrutna jestem :D
ja zawsze coś muszę palnąć, inaczej nie byłabym sobą :P
taki nastrój, a Serkanowi się obrywa haha ;ddd
dobrze, że chłopina polskiego nie zna, chyba by się załamał jakby to przeczytał... i jeszcze rzucił aktorstwo :D
nowa telka latino na horyzoncie
http://superseriale.se.pl/newsy/droga-do-szczescia-kto-jest-kim-w-nowej-telenowe li-o-czym-jest-serial-droga-do-szczescia_910824.html
jacyś chętni?
...
o matko, znowu biedna dziewczyna po latach przez przyapdek odnajduje swego ojca, który jest bogaty. I zakochuje się w bogattm chłopaku :D
na jedno kopyto :D
ja współczuje meksykańskim widzom, im non stop taką kaszanę fundują...koszmar ;d
ja w ogóle się dziwie, że jeszcze to w Polsce pokazują... ale widocznie są jacyś co oglądają ;p
jak dobrze, że My mamy nasze tureckie seriale ;) inaczej prawie żadnych seriali bym nie oglądała...
widziałam urywki tej Marii i .............. się załamałam ;((((
fabula schemtyaczna do bólu ;((
ile, powtarzam ile razy można oglądać ubogą udręcozną protkę, którą spotykają nieszczęścia i którą pomiatają bogacze ???
i znowu dziecko - prespali się, mają dziecko,on chce być z nią, ona nie chce ble ble ble
ta protka jakoś sztucznie gra
......... a makijaże to porażka
ja nie oglądam... czasem widzę fragmenty jak jestem przed tv... dawno tak tępej telki nie było...
a protka faktycznie koszmarna... ani urodziwa, ani mądra.. i robi dziwne, sztuczne miny... tak jak mówisz ;dd
makijaży nie widziałam więc nie wiem ;pp
hahahhaa dobre jesteście...od drewnianego Serkana w HA po różowe poliki w marii.... hahahha ale macie rozrzut... niczym granat, albo mina przeciwpiechotna ;)
tam połowa ludzi w tej Marii jest różowa na twarzy :D
i nie tylko kobiety, ale niektórzy faceci też :D nie wiem co im jest :D co z ich skóra jest nie tak hahaah :D
a no widzisz, mój mózg najlepiej pracuje o tej porze właśnie ;dddd
właśnie słucham jakieś stare tureckie ballady... coraz gorzej ze mną... chyba się starzeję :dddd
wejdź na 19 stronę, napisałam tam że wyczaiłam przystojnego lekarza w kanadyjskim serualu medycznym :D
może go znasz :D
tak ;(((( i jestem w szoku ;(((
jak oni mogli ??????
czy każdy przystojny lekarz musi zostać zabity przez scenarzystów ?? :D
W Chirurgach Derek i Mark, w All Saints Sean, w Saving Hope Joel ;(((
why why why ??? :D powiedz mi hahahah :D
najwidoczniej :D
swoją drogą wyobrażasz sobie telkę w której bohaterki nie są prawie w ogóle umalowane? :ppp
nie wyobrażam sobie hahaaha :D świeciłyby się na twarzy, poza tym byłoby widać różne niedoskonałości cery - krosty, plamki itp.
muszą mieć jakiś makijaż, ale niech on będzie minimalny, a nie kilo tapety