super aktorzy, dużo humoru, dopiero co zaczęłam oglądać i pochłaniam kilka odcinków dzienne, Omer mega przystojniak, Sinanowi też nic nie brakuje, poprostu kocham kocham kocham <3 :)
Spoko :-D
Moje natchnienie gdzieś wyleciało i jakoś nie mogę się zmobilizować do dalszego oglądania.
Każdy ma swoje zdanie .
Od tego jest forum , żeby się nim dzielić.
Nie przejmuj się Nami.
Oglądaj sobie dalej :-D
Pozdrawiam .
Witaj, bo generalnie już 28,29 były lepsze.... ale ciągle im brakuje do odcinków chociażby 18-20 ....
Ja już tez jestem po 31 i 32 odcinku.... no co nie co lepiej.... ale entuzjam mi dalej spada.... po postu zaczyna mnie nużyć fakt, że scenarzystka robi wszystko aby odciągnąć sprawę najmu, teraz wymyśliła Gallo..... hmmmm co będzie po Gallo.... może Deniz.... a wołałabym jakiegoś fajnego projektanta, który zainteresował by się Defne i Umuś zazdrosny.... i jego sakin Omer..... jest the best ;)))
hej ;))) fani tureccy pogadywali o tym wspólnym graniu, ale ponoć Kivanc .... chce grać z aktorką mniej znaną czy coś w ten deseń, więc chyba się Elcin nie załapie....
No cóż zobaczymy....
jak chcesz być z plotkami o kiralku na bieżąco i lubisz dywagacje... o serialu... tylko uwaga mogą Ci spoilerować... to wszystko możesz sobie poczytać na teleforum kiralik ask ....na tym forum jeszcze nie stracili entuzjazmu.... ja ich czytam, ale się nie zapisałam. tam jest dużo zdjęć z planu i najnowszych plotek o serialu w jednym miejscu.
ok dzięki za info, zajrzę tam i zobaczę co i jak. Ogólnie szukałam trochę informacji o tym nowym serialu z Kivancem i faktycznie coś tam znalazłam że mogą z Elcin grać razem no ale zobaczymy :)
Widziałaś fragman zapodany przez mnie....
a co do II serii w pełni się z Tobą zgadzam.... można tyle różnych wątków wymyślić.... Nero w najbiedniejszej dzielnicy Stambułu..... pokutująca za swoje knucia....
no i Deniz..... ha tutaj jednak chciałabym kontynuacji wątku Sude Deniz.... tak się świetnie zapowiadał i tak się meric wystraszyła i go raczej wygasiła...... a taki miał potencjał..... najwięksi wrogowie w branży rodziną hahahhaha;))))
Tak widzialam...bez komentarza... znow mamy powtorke z odcikow 28-32... z problemami...
watek deniz-sude miod malina by byl,ale coz
watkow duzo pomyslow na rozwiniecie jeszcze wiecej... sam slub i po nim problemy,ale nie...
Aaa i tu mamy nawiazanie do w fragmecie,powrot serii pierwzzej tak zle sie czuje,ze oszukuje
hahaha też to zauważyłaś..... świętojebliwość się pamirkowi włączyła hahahhaa
właśnie.... dlaczego w kwestii ślubu Meric poszła na taką łatwiznę.....Omuś spieprza , Defne się załamuje.... i anulują ślub..... no ale to było do przewidzenia.... taki początek daje możliwość odgrzewania kotletów bez wysiłku....tylko trochę podrasujemy wątki.... a mogło by być tak..... Omer i Defne w jednym domu.... i Defne próbująca odbudować zaufanie Omera.... fochy i złości Omera .... i Omer jako anioł zemsty..... na cioci, na Sinanie, na Sude... itd., itp... ..... hahahaha oj ale mam marzenia....
No pomysl niezly ;) dodaj do tego kiedy pojawia sie babacia to sie kochamy, bo babci nikt wykonczyc nie chce. Jesli braciszek by sie pojawil,to Omer dosc szybko by go uciszyl...i Defne ktora za wszelka cene chce udowodnic,ze jej uczucia sa szczere... W miedzy czasie pojawilaby sie Nero ktora na zeslaniu jest. Dodatkowo rodzice i Omus tu by mogl pokazac,ze Defne od poczatku powinna byc szczera,bo pomimo wszystko chcialby ja chronic,choc ona nie musiala by o tym wiedziec... I oczyeiscie aniol zemsty,ale nie wykorzystajmy to co bylo...
Tak a Pamir... no czekam az pobiegnie do cioci Nero,ze on tak juz nie moze,bo to nie jest uczciwe a on to sie juz zakochal... i ulubiony tekst Nero,pomoglam Ci i mam cie w garsci rob co ci kaze
Patrz jaki fajny scenariusz tworzymy..... a meric nam zapodaje odgrzewanie kotletów....
hahaha właśnie czekam na ten tekst.... i hasło Nero...... mam powiedzieć Defne jaki jesteś naprawdę..... hahahha leżę nie wstaję.....
Bo sie boi,ze by to nie wypalilo to poszla schematem... bo tak jest prosciej,my mamy pomysly powinnysmy kreowac 2 sezon...
Jednak wiesz no teraz tekst Nero,ze powiem Defne jaki jestes ...przeciez go podobno nie kocha,to zadnego wrazenia by na niej nie zrobilo.
Teraz powien pojawic sie dziadek i powiedziec Defne o swojej decyzji i moglaby dziewczyna pomyslec,ze moze cos nie halo jest z Pamirkiem....
Ale kolejny raz dziadek pomimo tego,iz wie jak sie ostanio skonczylo mowienie cos Nero....moze nie o samym wynajmie,ale o tym calym slubie i tych sytuacjach w miedzy czasie poszedl znow do Nero
hahah meric poszła schematem i mnie po półtora odcinka obejrzanego zęby bolą.....
ja mam wrażenie, że dziadek do końca nie wie jak to było z tym wynajmem... i z Defne.... albo coś przegapiłam...... chciałabym, żeby dziadek wiedział wszystko, ale nie dał po sobie poznać przy nero.... i znów poszedł do niej....żeby dokonać razem z Omusiem zemsty.... i udowodnić nero jej pazerność..... i w najmniej oczekiwanym momencie dobić nero hahahahha;))) ale mam wizje....
Dziadek chyba faktycznie nie wie. Jest przekonany,ze Omus ja wykorzytal i chcial sie zabwic tym slubem... Nero ktos zdecydowanie powien utemperowac... co zrobimy powtorke z 1001 nocy,kiedy to synek za wszytkie swoje przewinienia zostal ukrany zamieszkaniem w biedniejesz dzielincy i tylko wnuki mialy z majatku korzystac... to ten motyw wykorzystamy tu... Przeciez ani Necme ani Nero sie w tym nie widza... nie wiem brakuje mi kary dla Nero
Dokładnie tak samo całej prawdy o wynajmie nie wie babcia... dlatego taka cięta na Omera.....
mnie też bardzo brakuje kary dla nero...... mówię Ci moja wizja Nero w najbiedniejszej dzielnicy Stambułu pracuje na zmywaku w jadłodajni.... ahhahahaha ta wizja zdecydowanie poprawia mi humor....
Nero powinna dostac za swoje.... tak zmywak to jest mysl.
Babcia zdecydowanie powinna poznac prawde,choc by bolalo bo jej wnuk do tego doprowadzil. Jednak ona moze by tez cos zdzialala
Mnie mimo wszytko rowniez wkurza,ze brat tez zadnych konsekwencji nie poniosl... przeciez gdyby nie jego glupota,mogloby byc inaczej... ale nie on sie zachowuje jakby bez winny ,pretensje ma do Omera,ze zostawil mu siostre... a przeciez wiedzial jaki omus jest
hahah fajna wizja.... spocona nero wyciera gary hahahaha;))
OJ tak babcia powinna poznac całą prawdę..... o Serdarze mi nie wspominaj... bo zachowuje się za skończony dupek.....
i wiesz co jeszcze mnie wkurza... w tym serialu.... zrobiła meric kwestię pieniędzy nie do przejścia dla Defne.... i ona teraz jak zarabia jako niby ten dyrektor logistyki nie może uzbierać chociaż 10 000 lir i oddać Galllo już część długu.... a Serdar nie lepszy.... rozwija knajpę a o oddaniu długu nie myśli..... i kolejna sprawa.... wszyscy najeżdżają na omusia jako to on jest werdny bo rzucił defne po ślubie.... ale sobie w spokoju mieszkają w domu który nota bene kupił Omuś.... hahahaha chyba się komuś w główkach poprzestawiało..... z czym do czego.... nawet 10 000 lir z długu 200 000 nie potrafili oddać cały I sezon....a chata kosztowała ponoć prawie 600 000 hahahaha to jak oni chcieli bez pmocy Omusia kupić wtedy ten dom?????? co za paranoja....
Ja majac odrobinke czasu, to myslalam troche o pierwszym sezonie to masa tam niejasnosci... mam wrezenie jakby temat pieniedzy byl zawsze drugorzedny albo i trzeciorzedny,ot od tego sie zaczelo ale zapomnijmy...taki watek epizodydoczny... niby gdzies sie tam pomysl pojawil,ze moze przez ten rok Defne juz splacila ten dlug,bo moze nawet nie pokazywali jak to czynila...ale jakos takie rozwiazanie mnie nie przekonuje,bo teoretycznie wszyscy ktorzy wiedzieli od poczatku czyli Necme i Sinan na dobra sprawe nigdy jej nie pomogli... jeden stwierdzil,ze moze niech sie wyda,a drugi nic nie mow bo sie chlop zalamie...
Sedar zachowuje sie tak,ze skoro to Defne pozyczyla kase,to sorry jej problem nie moj... taki troche niebieski kwiat,niby ma rodzine,ale czy wydoroslal...szczerze watpie...
No za dom 600tys...poszla by do Nero i obiecala,ze pierwsza corke nazwie na jej czesc i powzoli ja jej(Nero) wychowac.... ewentualnie babcie by na szybko z babcia swatala i dziadek by im dal kase....
Dokładnie już w pierwszym sezonie zaczęły się niespójności w wątkach.... zwłaszcza po 23 odcinku.... hahaha jak nam się podoba ten serial do 23 odcinka a potem już po nim jeździmy;)))
Wiesz jak patrzę na tę kwestię pieniędzy zapodanej przez Meric to logiki w tym nie ma żadnej..... bo ta nieoddana kasa.... jest takim bezsensowym asem w rękawie meric, który stopuje Defne.... i miała się ta Defne ogarnąć w tym II sezonie..... dlaczego ona np. nie wyjechała do USA zrobiła kariery projektanta, albo modelki , oddałaby kasę Gallo i jeszcze by Omusiowi za chatę zwróciła....
potem powrót do Stambułu i rozdaje karty..... i taka Nero już by jej nie podskoczyła.... oczywiście nie ...po co....
Tylko wiesz zaczynają się już kłopoty, bo widziałam gdzies rankling i ojej mamy 2 miejsce w każdej kategorii... To już jakiś tam ktoś na twitterku napisał "oglądajcie odcinek za tydzień, mamy dla was niespodziankę" choć jeszcze social media chcą na swoją stronę przeciągnąć...
Ja myślę,że zamysł był do 23 odcinka +-10, bo tam był pomysł,na całość...ale jak zaczęło się widzom podobać to przeciągnijmy to ile się da.
Po co Defne USA, przecież Europa by wystarczyła... Czemu to Omuś zwiał do Włoch, można było wysłać tam Defne... Włochy to miejscówka wszystkich projektantów/modelek... Zrobiła by karierę a Omusia bardziej by szlag trafiał, bo była by blisko a zarazem daleko.... Choć z drugiej strony, to gdyby Meric w tę stronę poszła, to nawet można by było tam Pamira wcisnąć, jako tego kto pomaga jej... I razem wracają i może udało by się Defne stworzyć na nowo(jak po elektrowstrząsach)
Ale mamy Meric i jej pomysły na serial...
A to mówisz rating znowu 2 miejsce.... oj a miało być tak pięknie... jeszcze jaki wynik bo jak ponad 6 to poleci dalej.... chociaż jak się popatrzy na cały I sezon KA... to dopiero odcinki po trzydziestym którymś zeszły poniżej 6.... tak długo było 8,9 .....
a co do Defne masz rację....taki Mediolan na przykład w końcu to ukochane miasto Umusia... hahahha;)
Pierwszy poniżej 6, drugi i trzeci ponad 6... A nie pamiętam jak się nazywają... ;) W każdym razie już się boją, skoro już piszą o niespodziance i tak szybko mimo wszytko dali fragmęta...
No ale zobaczymy co to dalej będzie ;)
No Defne robiąca karierę w takim Mediolanie i chodząca w butach Deniza :D To byłaby fabuła :D
Boją się boją.... były czasy, że pierwszy fragman był w poniedziałek, a drugiego czasem w ogóle nie było....
wiesz co jakoś mnie te ich niespodzianki mało ciekawią.... bo raz chyba już pisali o niespodziance...to potem ich fani zjechali równo....
Haha fajna wizja.... i Omusia szlag trafia, bo raz , ze Defne robi karierę modelki, a dwa w butach Deniza!!! hahaha
dobre, powiem więcej świetne....
Jak dla mnie strasznie szybko rozwijają te wątki.... bo Pamir już się obudził, że nie może tak kłamać.... a w ogóle jakoś mi ten pamir nie lezy.... aktor też mnie wkurza.... nawet Deniza polubiłam, a tego nie mogę....
No wiesz chyba wszyscy uwierzyli,że Defne się zmieni wydorośleje, zyska iskrę... A sorry, gdzie iskrę zyskała ? Dalej mamy głupiutką Defne...
No zobaczymy, może się coś w kolejnym odcinku wydarzy :D Będzie ta niespodziewanka.... Bo jeśli chcą mieć te 24 odcinki, to albo będą skakać trochę jak ekg góra dół...choć to nie jest pomysł, bo lepszą oglądalność by miała, gdyby miała pomysły takie jak my :D Umówmy się scenarzystka z niej kiepska, bo nie ma pomysłów... potrafi tylko powielać schemat...
Trochę biegną z tymi wątkami, choć np. gdzieś wyczytałam,że Pamir ma mieć ten przebłysk, bo się upiję na tej imprezie xD Ale albo się jest czarnym charakterem, albo jakimś wyblakłym... i z niego robią taki właśnie wyblakły...
Pamir to jest taki cienki w uszach, że aż mi słabo....ani dobry ani zły.... taki miałki bym rzekła....
meric nie potrafi już ogarnąć sensownie tego drugiego sezonu.... ale ponoć widowni powyżej 30 podoba się kiralik, natomiast na social mediach jadą po meric równo....
hahaha zapowiadała, że się Defne ogarnie a ona jeszcze bardziej zidiociała.... normalnie szlag jasny mnie trafia....
wiesz co teraz robię w tle... oglądam 7 odcinek kocha nie kocha... serial taki sobie , ale na kontynuację 54 odcinka kiralika jakoś nie mam ochoty.....
No piszę właśnie taki blady charakter...ni to czarny, ni to biały wymieszany taki szary...
Ale nie wiem,czy widownia powyżej 30 jest aż tak docelowa :D No ale może się nie znam....
Co do social mediów, to nie zaglądam, ot, jak gdzies wrzucą zazwyczaj angielscy fani coś, to wiem,że się pojawiło... bo cóż w grupie jestem,ale nie znaczy to,ze ogladam... Z reszta,czego Meric się spodziewa ? Wielbic jej nie będą
Ja nie widziałam jeszcze żadnego... Fragmenty po polsku oglądam bardziej dla hastagów niż dla treści
ja obejrzałam premierowy 53 .... i walnęłam mega elabuś na temat tego odcinka... potem obejrzałam 40 minut 54 odcinka... właśnie we fragmanach tez podobają mi się hastagi...
no cóż ja już dawno stwierdziłam, że meric nie ma pomysłu na ten serial a jeszcze II serię zrobili....
Elabus widzialalam ;) usmialam sie usmialam
No coz przejrzaalam forum telenowel i my sie nie znmay bo ranking byl dobry... no coz
A we fragmetach zdecydowanie hastagi
hello myślałam, że już poszłaś na dobre ;) z forum i nawet nizej się pożegnałam...
hahah widziałam ten rating poniżej 6 jest 56 odcinek bo ma 5,8 no jak na kiralik który miał do 30 odcinka rating powyżej 8 to rzeczywiście dobrze hahahha
nie czytam innych forów.... wychodzę z założenia czego oczy nie widzą sercu nie żal..... hahahha;)
Kopiel mnie wciagnela plus pocieszanie zlamanego serca...chyba... nie wiem bo mallo zrozumialam z tej rozmowy....
No ja przelotem cos sprawdzalam i tam jedyne fanki tak mowily...
To wiesz jestem,jesttem nigdzie nie ide
Spoko ;))) czyli robisz za wolnego słuchacza.... dla tego złamanego serca ;)
zobaczymy przy jakim ratingu producentom zapali się czerwona lampka hahahha;)
Czyżbym znowu bawiła się w proroka.... 10 odcinków max 15 i koniec....
A wez, za dwa dni będzie powrot wielkiej miłości... Sama się w tym gubie... Ale jak to mowią serce nie sługa,czy coś takiego...
No zobaczymy, swoją drogą pomysłem na niespodziewanke jest powrót Yase :D
No już nie róbmy za proroków, bo nas zjedzą
hahaha czyli mówisz taka miłość po turecku....raz jest dobrze za chwilę zaś źle hahahhaa;)
Jakoś nie wierzę w powrót Yase.... raczej przyśle kogoś w zastępstwie.... i będzie to..... hmmm Sude albo Gallo.... przecież ponoc krecica miała dalej grać....
a chcę niech wróci Sude.... będzie zabawnie.... Deniz może już na poważnie zacznie do niej smalić cholewki .... a ona już nie będzie się opierać.... hahahha a nero będzie mieć zgryz nad zgryzami hahahahha;))))
Oj tam ja się nie boję..... co kiedyś napisałam na temat kiralika ciągle mi się sprawdza.... cóż chciałabym, żeby było inaczej , ale nie jest....
Wiesz milosc turecka wersja hard... czasem sie gubie, co sie dzieje...
Nie ja prosze nie Gallo...bo jak znow bedzie o dlugu,to bedzie syf,kila i mogila.... bo chyba bym nie zdzierzyla...Gallo sie pojawiia a Defne skreca z zazdrosci...
Sude watpie,bo Meric by sie bala,ze by serial byl o sude i denizowi a nie defne i omusz
hahaha to meric .....tutaj brak logiki....a gdzieś mi coś mignęło- jakieś zdjęcie kobiety i pisali, że to jakaś włoszka.... może za omusiem do Stambułu przybyła... to mi na meric bardziej pasuje.... pamir pociesza defne.... Omusia skręca z zazdrości... i jeszcze ma nachalną panienkę koło siebie.... no mam tylko nadzieję, że nie będzie to w stylu... mam z tobą dziecko... a potem się okazuje, ze jednak nie.... bo to by już było latino po całości..... ja myślę, że nie mamy co dywagować nad niespodzianką.... bo już nieraz meric zawiodła w kwestii " niespodzianki" i okazywało się to wielkim g ... a nie niespodzianką....
No co Ty wszyscy by się zjednoczyli, żeby poprzeszkadzać tej miłości...Sude i Deniza... ale masz rację wątek byłby ciekawszy niż zidiocenie Defo hahaha;)))
Ja tylko tak napisalam o tej niespodziance,bo taki maja pomysl gdzies tam...
Tak wloszka i jeszcze moze z omeratkiem ktory sie pojawil/pojawi... no na takie lationo to nie...nie nie ten serial....
Nie no sude i deniz by wszystkich skasowali
cos będzie rating się nie pnie do góry tylko spada....
więc meric gryzie pazury hahahhaha
oj tak Sude i Deniz.... i nero, która by nie wiedziała co robić.... oj to było by cudowne.... hahahha
No bo jak sie nic nie dzieje to jak ma sie piac w gore ? Przeciez nie wystarczy jej tylko popularnosc defne i omera... bo tu nic sie nie dzieje
Masz rację... bo ciągle mamy podrasowane wątki... a to omer wysyła żarcie defne a to znowu ona robi jemu jedzenie.. a to tańczą .... a to Omuś chodzi za Defne tak jak w 15 odcinku Defne chodziła za omusiem... a to razem malują obraz tak jak kiedyś w 28 albo 29 odcinku razem rysowali projekt butów.... no i do tego mdły pamir.... fircyk nad fircykami.....
A teraz bedziemy miec pocmocna Defne,ktora znow firme uratuje.... jak w 20 odcinku... bo omus problem ma i tylko defne pomoze
hahaha dokładnie tak... i znowu będzie to przeprawa z Denizem.... hmmmm faktycznie nas meric nie zaskakuje a gdze indzej pewnie peany na jej cześć idą......
No i bedzie dobrze jak dosciagnie do 10 odcinkow II serii... ostatni lub 2 ostanie to bedziemy miec super szybkie,co by ze wszystkim sie wyrobic
Spoko pogodziła dziadka i omera w 2 minuty to resztę wątków tez rozwiąże w jednym lub dwóch odcinkach...hahahha ale jesteśmy złośliwe....
Gdzie my ? My jestesmy grzeczne... wcale nie zlosliwe,hahaha
Patrzymy na to sie dzieje z innej perspektywy widza,ktory wymaga a nie takiego co.mu sie wszytko podoba
Dokładnie ja już tu kiedyś napisałam, że my jesteśmy widz o wyrafinowanym guście... i jesteśmy stare wróble nas na plewy nie nabierzesz ;)))
Dokładnie.... ja ostatnio oglądam klasę wyższą, gf i sile też a do tego kończę iliski ... i jeszcze widziałam kocha nie kocha... ale coś mi przestaje podchodzić ten serial... no i oglądam też pokój 309... tu jestem ciekawa co dalej.... a i jeszcze po wpisie Wiśni na swoim blogu o królowej nocy obejrzałam 2 odcinki ale odstawiałam na półkę na razie....
muszę zacząć nadrabiać KPA ....bo tam mam tyły straszne... ale słyszałam , że Engin ma grać w nowym serialu.... już przebieram nóżkami i będę oglądać po turecku.... uwielbiam tego aktora....
Ja nie mam czasu ostatnio...
Mam takie malo czasu,ze to boli..mam mase nadrabiania i nie mam kiedy tego zrobic