super aktorzy, dużo humoru, dopiero co zaczęłam oglądać i pochłaniam kilka odcinków dzienne, Omer mega przystojniak, Sinanowi też nic nie brakuje, poprostu kocham kocham kocham <3 :)
No jak ja bym chciala ogladac,to bym chyba spala po 3-4 godziny max i bym umarnela
spoko ja śpię po 4,5 godzin tyle mi wystarcza....
a nie zarywam nocy na maxa.... spokojnie....po prostu oprócz turków nic innego nie oglądam.... żadnego filmu czy serialu...
Ja mam zbyt odpowiedzialna prace co by nocki zarywac... musze miec maaximum energii bo przez 7 godzin zapierdzielam jak kroliczek diuracela... zawsze z uzmiechem na pysku
No czasem tak bywa, ze dochodzi się do ściany....
Idę już spać :)
Fajnie się gadało, meric obgadałyśmy na siódmą stronę ;)
Dobranoc i do miłego zaś :)
Siemanko.
Przyszłam się przywitać.
Miałam dziś pracowity dzień i ledwo na oczy widzę.
Życzę spokojnej nocy :))
Dobranoc :))
Milo sie pisze ale oczy mi sie zmaykaja. dobranoc dokonzlczymy rozmowe za kilka godzin jak sie zdrzemne
Dobry! Witajcie w tym kolejnym smutnym szarym dniu...jak ja nie lubie takiej jesieni
Hello w nowym wątku ;D
w końcu coś ruszyło na forum.
u mnie pogoda nawet znośna... ciepło nie jest ale zimno też nie :D
i przeziębienie w końcu przeszło... uf ;)
życzę Wam miłego dnia ;))))))))))))))))
Hello ;)
A u mnie dziś wyjątkowo pięknie świeci słońce i nawet ciepło.... właśnie wpadłam przelotem , bo sprzątam ;)))
Do miłego zaś ;))))
Witajcie ;))) ajjjj u mnie znowu zimno szaroburo...deszcz pada .... masakra po prostu ;)
Jednak Siostry życzę Wam udanej niedzieli ;))) odpoczywajcie ;)
Marg - tak sobie czytam w tym wątku dyskusję z Silvinho i patrz jednak byłam prorokiem w kiraliku.... hahahha prawda o wynajmie ujrzała światło dzienne w ostatnim odcinku..... hahaha jakie to sztampowe.... a ja to przewidziałam w lutym ;)
Hello ;) u mnie tez beznadziejna pogoda... tez zycze udanej niedzieli
Kochana ty jestes takim filmwebowym nostradamusem,chyba czeba sie ciebie bac
Siemka.
U mnie również pada i jest zimno.
Wczoraj fajnie słoneczko świeciło a dziś..
Ta zmiana temperatur jest okropna.
Idę robić obiad.
Życzę miłej ,spokojnej niedzieli :)))
Witam w ten zimny i brzydki dzień.
u mnie dziś leniwa niedziela.
udanego popołudnia, pozdrawiam ;DDDDDD
Witajcie.
Dawno mnie u Was nie było i kompletnie nie wiem co się dzieje.
Stesknilam sie wiec wróciłam ;)
Opowiadajcie co słychać
Siemka.
Kobieto gdzieś Ty była?
Lepiej Ty opowiadaj co u Ciebie :))))
U mnie stara bieda.
Dalej oglądam GF.
Zaczęłam też oglądać Silę :)))
Teraz idę ogarniać KPA.
Życzę dobrej ,spokojnej nocy :))
Hello :)
Dokladnie gdzies ty byla,jak cie nie bylo?
U mnie nudy praca,praca praca i forum jak na slepia widze
Powiem Wam że jakoś seriali prawie wcale nie oglądam. GF raz na miesiąc jak mam czas a poza tym zupełnie nic
Hello ;))))) Witamy chlebem i solą ;))) Nareszcie do nas zawitałaś choć na chwilkę ;))))
U mnie po staremu dużo pracy mało czasu wolnego.... a jak czas wolny jest to turecczyznę oglądam ;) GF... Sile chwilowo odpuściłam...
a obejrzałam jak na razie premierowy 53 odcinek kiralika... a z 54 mam obejrzane 40 minut..... i jeszcze mam 55 a już pod koniec tego tygodnia będzie 56 z napisami...hmmm może jak będzie jeszcze 57 z napisami czyli za jakieś 2 tygodnie... to zobaczę hurtem.... patrz Madzik jak mi wielka miłość do kiralika przeszła...to już dawno...ale nawet sentyment się wypala....
Dobrze, ze do nas wpadłaś ;))))
Jeszcze nam Vanessa zaginęła w akcji... i nie wiemy co się z nią dzieje...
Do miłego zaś ;)
Cześć Madzik :D
stęskniłam się za Tobą, fajnie, że wpadłaś.
u mnie po staremu....studia, obowiązki, nauka... czyli szarość ;P
ja jeszcze oglądam GF jak trafie w tv...czyli raz na tydzień...a teraz na bieżąco oglądam jedynie kocha, nie kocha (to nowy serial... kilka odcinków już jest przetłumaczonych a najnowsze wałkuję po turecku ) a tak poza tym to biednie z serialami u mnie ostatnio ;P
pozdrawiam ciepło ;)))))))))))))))
Witajcie u mnie ciąg dalszy brzydkiej jesieni.... chyba już się nie poprawi....
Udanego dnia Wam życzę i do zaś ;)))
P.S. Coś nam forum w letarg wpada.... mało komentujemy, rozmijamy się .... oj niedobrze...
Siemka.
U mnie też brzydka pogoda, a miałam w planach mycie okien.
Zamiast pogoda Nas przyciągać,to wszystkie gdzieś uciekłyśmy .
Również życzę miłego dnia :))))
Hello ;D
pogoda taka dołująca, że szkoda gadać...
co za bieda na forum siostry.... oj racja.
pozdrawiam i życzę miłego poniedziałku ;DDDDD
ps. Vanessa, where are you????????:P
Siemka.
U mnie pogoda taka sobie, zimno, ponuro ale nie pada.
Miałam dzisiaj w planach pojechać na cmentarz posprzątać ale jakoś mi się nie chciało...
Oglądnęłam wszystkie 40 odcinków iliski i teraz wypadałoby nadrobić zaległości z inną turszczyzną ale jakoś nie mam weny...
Pozdrosy i życzę miłej reszty dnia :D
Szybko wiem, dość spoko serialik, szkoda że drugiego sezonu od razu nie tłumaczą...
Ja też zobaczyłam wszystkie 40 odcinków,ale tak po łepkach i nie wszystko wiem ha ha
Powiedz mi co się stało z małym Iso?
Bo wiem,że Elif przyszła i chciala go zabrać :))
Mały Iso trafił do krewnej Edze... kobieta mieszka za granicą i jest chyba architektem , ma męża, ale nie mogą mieć dzieci....
Aha czyli jednak.
Bo kiedyś była taka krewna,która chciała sprzedać Iso jakieś parze.
Szkoda,ze nie został z Ajszegul.
Wkurza mnie Elif i Murat.
Robili wszystko ,żeby rozdzielić protów.
Elif nawet chciała dom Ajszegul ,ale potem widziałam,że go odzyskali.
Ta co zabrała Iso była bardzo normalna i to dziadek Iso ją znalazł.
A idź wredność Elif i Murata wkurzała mnie na maxa.
Elif mieszkała przez pewien czas w domu Ayszengul, bo okazało się, że po rozwodzie Cana i Ayszengul , Can polecił adwokatowi rodziny oddać dom Ayszengul, ale oczywiście Mediha się wmieszała i dom został jak własność Cana, a skoro Elif była żoną to miała prawo do domu... no się wprowadziła. Potem sama oddała klucze do domu Ayszengul i miała zamiar wyjechać do Ameryki , ale ją Murat zatrzymał, bo ich "oświeciło", ze żyć bez siebie nie mogą ;)))
Hejka ;)
Ja też skończyłam iliski.... miałam do ogarnięcia 7 odcinków...
hmmm zaczyna mi się podobać taki sposób oglądania seriali..... cięgiem kilka odcinków... a nie 1 na tydzień.....
hahaha co oznacza najprawdopodobniej, że kiralik zacznę oglądać jak dojdzie do 60 odcinka.... bo już mam obejrzenia połowę 54, cały 55 i teraz już w czwartek będzie 56 to na 57 poczekam.... a gdzie mi się spieszy..... hahahha co za czasy straciłam całkiem serce do kiralika....
no fakt a najlepiej jak jest cały sezon przetłumaczony, teraz to w sumie nie mam co ogladać i się zastanawiam czy nie zabrać się za Guzel Koylu ale cholercia jakoś do mnie nie przemawia ten serial...
Hello ;)
A oglądałaś Kara Para Ask...co prawda nie komedia romantyczna dużo wątków kryminalnych, ale dla mnie fajny...
Guzel Koylu też widziałam może kilka odcinków ale dla mnie to nie to.
Klasę wyższą oglądasz?
hej.
Klase wyższą oglądam...
GK oglądnęłam 1,5 odcinka ale jakoś do mnie nie przemawia...
Ja GK chyba widziałam 4 albo 5 odcinków i mnie ta wersja wsi tureckiej znudziła...
Również polecam Kara Para Ask.
Serial jak dla mnie super i zmierza ku końcowi.
Oczywiście z moim kochanym Enginkiem.
Kiedyś też oglądałam GK ,ale przestałam,bo zaczął mnie irytować.
Zobaczyłam także Cilek kokusu.
Aktualnie mam KPA,GF,Adi Mutluluk , Sila i Ezel.
Na razie starczy tego dobrego ha ha
Na chwile obencą to ja oglądam Kara Sevda, KA, ALA(i reszte tych co są na zakątku, Icerde, Klasę wyższą czyli wszystko na bierząco :/