super aktorzy, dużo humoru, dopiero co zaczęłam oglądać i pochłaniam kilka odcinków dzienne, Omer mega przystojniak, Sinanowi też nic nie brakuje, poprostu kocham kocham kocham <3 :)
Oczywiście przecież Iso teraz nie lubi Omera, a Omer się lekko uśmiechnął i pojechali taksą
Hello :D
Ja bez oglądania wiem co się dzieje... ten serial jest tak przewidujący :D
siema :D
skoro Meric jest taka przewidywalna to równie dobrze sama mogłabyś scenariusz pisać :DDD
My z siostra Margoargo stworzyłyśmy ba byśmy nawet ze 3 kolejne sezony pociągły :D
haha ;D
wiem :D
tak się marnujecie w naszym kraju...
W Turcji to byście były szanowanymi scenarzystkami :D nie mówiąc już o majątku i sławie :DDDDD
Kochana, by się normalnie w pojedynkach o wschodzie słońca o nas bili :D
Ba majątek sława :D później Was byśmy ściągnęły a na końcu podbiły świat ( niczym pinky and the brain)
hahah
w ofertach byście tylko przebierały :P
o matko... jak mi się ta wizja podoba :D
spoko ;))
jestem w szoku że odcinek się zaczął zaraz po ozecie a jeszcze reklamy nie dowalili.. ooo dopiero teraz dali reklame
nowa kolekcja chyba się spodobala, omusz oczywiście tylko wszedł do biura i zaraz zadzwonił po defo,
eee czyli nuda ;p
czy oni w ogóle planują czymś zaskoczyć.. jakie to wszystko słabe ;ppp
dobrze że mają długie reklamy to sobie chociaż zrobiłam herbate z cytryną i z miodem :D
a to smacznego :DDD
haha jeśli długie reklamy to jedyna zaleta tego serialu... to faktycznie źle się dzieje :DDDD
ale się złapałm chciałam film przewinąć, zapomniałam że to na żywo...
coś się stało z kolekcją omera mają problem
Od tamtego czasu nic mnie już nie zaskakuje, bo kotlety odgrzewane na starym tłuszczu... mało to strawne jest
OMG! zakochał się i co on teraz zrobi... pewnie pójdzie do cioci i powie,że już nie może Defne oszukiwać... gosz już to widziałam...
jej mózg poszedł na spacer po 23 odcinku... on już nie wróci... a serial nie pociągnie na tym,że jeszcze ktoś w necie to sprawdza
jakaś babeczka napisała, bo gdzies wyczytała że ratingi polecą, bo odcinek nudny...
przecież to wiadome...
no wiesz z tego co czytam, to tam się kiepsko wiedzie z ta akcja i pomysłami... no to wiadomo,ze ludzie przełączą.... swoją drogą czy dziś miało nie być niespodzianki... aa tak niespodzianka, defne w samolocie i koniec odcinka.. ewentualnie wprowadzi się do omerka.... taaa i jeszcze się okaże,że chałupa znów będzie mieć jedną sypialnie
wow, po napisaniu tego, stwierdzam,że normalnie dialog sama ze sobą napisałam xD
dużo się powtarza więc musiała by naprawdę walnąć odcinek z prawdziwego zdarzenia żeby się chciało to oglądać ja więcej po stronach skacze a to w tle leci
ja próbowałam nawet zobaczyć dziś kawałek.... ale mój komputer mi nie pozwolił.... bo miłam fonie... wizji brak... czarny ekran, a później nawet i głos mi nawet się wyłączył
bo na star.tv dzisiaj nie chodzi za bardzo, tnie się
za to tu jest ok http://www.ecanlitvizle.net/star-tv-izle-1/
a boże broń żebym Cie zachęcała hehe
poprostu napisałam bo wszyscy na strone narzekali...
podałam poprostu link ajjjj ;)
Nie, nie poczekam, na koniec sezonu i trzasne sobię maratonik :D
A czy nasza ciochociemna ma dziecko ? proszę napisz,że nie bo to już by była przesada
meric... to dla ciebie http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/looser-crazy-rabbit-emoticon. gif?1292793772
hejoo wybaczcie, że tak znikłam... rodzinka mi laptopa zajęła :P
widzę, że w odcinku bez zmian... czyli nuda.
ojoj, Pamir zakochany w Defne, serio? ciekawie czy istnieje ktoś, kto się tego nie spodziewał... hmm ;p