PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35709
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Premiera odcinka 29 sierpnia, a już teraz udostępniam nową czołówkę:
http://www.youtube.com/watch?v=T1UW3mkDqsE&feature=youtu.be
Proszę o komentarze. :D

elmoo_filmweb

Hoho Bogdan w łazience jęczący moje imię ;)

elmoo_filmweb

Przygotowujesz specjalny filmik o Sisi? To fajnie.
Ja właśnie tak myślałam kiedyś, żebyś zrobił specjalny filmik dotyczący "Filmwebowców".
Np. o miłości Elfijki i Awdara i w tle jakaś ładna piosenka (np. Natasha Thomas - "Skin deep").
Ale ich małżeństwo się rozpadło ;);)

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

Tak, długo to trwa ze względu na brak czasu. Teraz jest majówka i myślę, że wstawię ten filmik, a i nową - odświeżoną czołówkę. ;)
To dobry pomysł, ale serialowy Awdar i Elfijka nie mają wspólnych zdjęć. :D
Małżeństwo się rozpadła, ale uczucie chyba cały czas jest.

elmoo_filmweb

Tak, wiem, zdawałam sobie sprawę, że Awdar i Elfijka wspólnych zdjęć nie mają i to może przekreślić taki filmik.
Ale może kiedyś zrobisz filmik o innej parze :D
Jeśli będą mieli jakieś wspólne zdjęcia oczywiście :D

Wybierz fajną muzykę do nowej czołówki :D

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

Muzyka chyba wróci ta z poprzedniej czołówki, bo fajnie się wpisuje. No chyba, że chcecie coś nowego? :P

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Teraz Awdar ma męskiego adoratora :D Ale nie wiem czy chciałby mieć z nim filmik :D

Sisi_188

hahaha ;))

Sisi_188

No ej, może i nie haha xD A dlaczego mnie nikt nie zapyta, hm? Albo Awdara ;P Czekam na nową czołówkę bez względu na wszystko! Liczymy na cb Elmoo!

ocenił(a) serial na 10
Mateusz15401

Oj, właśnie mialam sie Ciebie o to spytac :) Ale na pewno Elmoo wymysli cos ekstra :)

ocenił(a) serial na 6
Sisi_188

Odpowiadam na post jakbyś nie mogła znaleźć tematu na tym cholernym filmwebie. :P

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Dziękuję ;)

elmoo_filmweb

Tego tematu nie widzę na FW.
Chyba znowu gdzieś spadł na następne strony, tylko na którą?
Znowu na pięćdziesiątą którąś? ;))
Porażka.
Wszystko przez żałosne i zbędne lajki.

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

Tak, masakra. Nie wiem co teraz robić.

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

Filmwebowcy, odcinek 78
Awdar przeprasza Matta za to, że niesłusznie oskarżył go o wysłanie róż. W ramach rekompensaty zaprasza go na kawę. Elmoo sprząta w firmowej kanciapie. Wchodzi Isild i zamyka drzwi na klucz. Następnie rzuca się na Elma i rozbiera go. W firmie pojawia się dawno niewidziana Elfijka. Oświadcza Vanessie, że zdecydowała się oddać Awdarowi udziały. W tej sytuacji Vanessa postanawia zorganizować uroczyste zebranie, na którym Awdar zostanie ponownym udziałowcem firmy. Matt na wspólnej kawie z Awdarem wypytuje go, od kogo były róże. Awdar opowiada mu całą historię jego i Elfijki. Matt zdradza z kolei, kim jest jego miłość, przez którą ciął się. To Rafał Woźniacki – obecny partner Oli Lubicz. Elmoo i Isild odpoczywają po stosunku seksualnym w kanciapie. Elmoo mówi Isild, że nie chce już więcej tego robić, bo kocha Anarchist. Wtedy Isild wyznaje Elmowi, że jest z nim w ciąży. Mężczyzna dowiedziawszy się o tym mdleje. Awdar i Matt spacerują po parku. Gdy co raz bardziej przybliżają się do siebie, nagle dzwoni telefon do Awdara. Okazuje się, że to Vanessa wołająca go natychmiast do firmy. Elmoo umawia się z Bogdanem na lunch i zwierza się, że zostanie ojcem. Bogdan mówi, że to świetna wiadomość i wyraża chęć, aby zostać chrzestnym jego dziecka. Załamany Elmoo wkłada głowę w miskę makaronu. Awdar zjawia się w firmie. Vanessa i Elfijka czekają z dokumentami. Awdar składa podpis, dzięki któremu staje się ponownym udziałowcem firmy.

elmoo_filmweb

Awdar ponownym udziałowcem firmy! Elmoo wkłada głowę w miskę makaronu" haha :D Czyli to Rafał, yhy... przystojny jest jakby nie było ;) Odcinek dosyć krótki ale jak zwykle się dzieje! Szykuj się na urlop tacierzyński, hehe :P

ocenił(a) serial na 3
Mateusz15401

Oczywiście jeżeli Isild mówi prawdę.
Może się zaraz okaże, że Anarchist też jest w ciąży?

ocenił(a) serial na 6
MarinaSamira

Byłaby podobna historia jak w Klanie (tam też ktoś zostanie podwójnym ojcem) :D

elmoo_filmweb

No no... ;)

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Oj Elmoo, aż spadłam z krzesła :D Super odcinek :))

elmoo_filmweb

Odcinek niezły.
"Załamany Elmoo wkłada głowę w miskę makaronu"
hahahahaha ;))

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

Oto filmik o strasznej Sisi: http://www.youtube.com/watch?v=3hgW0DSeylA&feature=youtu.be

elmoo_filmweb

"Bad Sisi" - Terminator! Straszna jest... bez urazy ;)

ocenił(a) serial na 10
Mateusz15401

Nie ma sprawy :D Cieszę się że się podobam :)

elmoo_filmweb

Bardzo lubię tę aktorkę, niezłe urywki scen! Ale czekamy co na to sama bohaterka... ;)

Mateusz15401

Zalajkuj ten temat, to może wróci na 1 stronę.
Chyba, że już zalajkowałeś :D

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Hoho, ale ze mnie ostra laska :D

elmoo_filmweb

O matko, ostry filmik łał :D
Sisi to niebezpieczna laska.
Naprawdę strach z nią zadzierać.

Ten przystojniak, któremu Sisi wkłada nóż w brzuch, to chyba Ian Somerhalder?

Skąd wziąłeś urywki do filmiku, jęśli oczywiście można wiedzieć?
Z serialu "Pamiętniki wampirów?"

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

Miał być ostry i straszny. ;)
Tak, to Ian Somerhalder. Ciekawostką jest, że ten aktor grał w "Filmwebowcach" Kristophera, który zgwałcił min. Makagigi i porwał Awdara. :)
Tak, to urywki z serialu "Pamiętniki wampirów". Tam serialowa Rebekah też jest tak straszna jak nasza Sisi.

elmoo_filmweb

Pamiętam, że Somerhalder grał złego Kristophera.

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

Jeśli ktoś nie polubił jeszcze tego tematu, to proszę, żeby to zrobił. Może wtedy wróci na główną stronę...

elmoo_filmweb

Ja wczoraj go zalajkowałam i nic to nie pomogło.
Inni lajkujcie, apeluję !!!

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Przy forum "Klanu" zmieńcie sobie opcję wyświetlania - z "najlepsze wypowiedzi" na "od najnowszych" :D Mnie pomogło :))

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Przy forum "Klanu" zmieńcie sobie opcję wyświetlania - z "najlepsze wypowiedzi" na "od najnowszych" :D Mnie pomogło :))

ocenił(a) serial na 6
Sisi_188

Ojej, rzeczywiście, teraz jest idealnie! Dzięki, Sisi!

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Nie ma za co ! :)

Sisi_188

Sisi, jesteś wielka ! Dzięki!
Teraz jest super.
Jak na to wpadłaś, geniuszko? D:

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Oj dziękuję za komplement :)

Przez czystą ciekawość i odrobinę dedukcji :)

Nie ma za co :)

Sisi_188

Szkoda tylko, że za każdym razem, jak się wejdzie na forum Klanu, to znowu trzeba przestawiać na "od najnowszych".
Cóż, ale dobre i to.

Oby w końcu usunęli całkiem te lajki i było jak dawniej.

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Może tylko testują nowy wygląd i wrócą do starego :) A jak nie wrócą to i tak damy radę :)

Sisi_188

Razem wytrwamy. Wspólnota filmwebowa.
To piękne ;)))

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Oj tak,masz rację :) Coś pięknego :)

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

Filmwebowcy, odcinek 79
Po tym jak Awdar stał się ponownie udziałowcem firmy, emocje nie ustają. Wiatr wpada wściekły do gabinetu Vanessy i oskarża ją o oszustwo. Vanessa grozi Wiatrowi, żeby zmienił ton i uważał na słowa. Wtedy wściekły Wiatr przewraca krzesło i wyrzuca je za okno. Vanessa policzkuje mężczyznę. Elmoo zauważa, że Anarchist jest zamyślona. Dziewczyna wyznaje, że zrobiła test ciążowy, który wykazał pozytywny wynik. Elmoo robi się cały blady i ucieka do łazienki. Anarchist jest przekonana, że mężczyzna nie jest gotowy zostać ojcem. Wychodzi do parku, aby przemyśleć sobie wszystko. Matt gratuluje Awdarowi zdobycia udziałów. Komplementuje go i wyznaje, że jest dla niego nowym autorytetem. Awdar proponuje Mattowi, żeby został jego asystentem. Matt jest zachwycony taką propozycją. Załamany Wiatr idzie do baru, aby się upić. Anarchist przypadkowo spotyka Isild w parku. Chce od niej uciec, jednak Isild zatrzymuje się i chwali się, że jest w ciąży. Adwar i Matt wybierają się na spacer do parku. Po drodze karmią gołębie. Do parku wybiera się również Sisi zaopatrzona w nóż na wypadek gdyby spotkała zboczeńca lub ekshibicjonistę. Niespodziewanie jednak zauważa Awdara w towarzystwie Matta. Dziewczyna chowa się w krzakach. Matt obejmuje Awdara i wyznaje, że czuje między nimi silną więź. Sisi robi wielkie oczy i szybko wyciąga aparat. Dziewczyna robi zdjęcie mężczyznom w jednoznacznej sytuacji. Bogdan idzie pobiegać do parku. Podczas swojego biegu spotyka między innymi ciężarną Isild oraz zdołowaną Anarchist. Najciekawszym dla niego widokiem jest jednak Awdar w towarzystwie Matta. Wiatr przychodzi pijany do domu. Marina mówi mu, że nie powinien przychodzić w takim stanie. Mężczyzna wyjaśnia, że przegrał z Awdarem. Marina jednak mówi mu, że Awdar jeszcze pożałuje swojej decyzji. Niespodziewanie przychodzi Sisi. Marina uważa, że dziewczyna jest bezczelna, przychodząc tutaj po tym wszystkim co zrobiła. Sisi zapewnia jednak, że ma dla nich cenną informację. Następnie pokazuje im zdjęcie miziających się Awdara i Matta.

elmoo_filmweb

elmoo, podwójny tatuś jak Michał Chojnicki haha ;))
Ciężarna Isild? To u niej już widać ciążę?

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

W świecie "FIlmwebowców" czas płynie trochę inaczej. :D A poza tym kto wie, co Isild ma pod bluzką. :)

elmoo_filmweb

Wiatr krzesło za okno.
Dobrze, że nikt tamtędy nie szedł pod tym oknem ;)))

elmoo_filmweb

Sporo się dzieje , Marina, Sisi, Vanessa - aja miedzy tym wszystkim:)

wiatriwoda

Jaki zdenerwowany dziś byłeś ;)
Krzesło za okno. Dobrze, że nikt tamtędy nie szedł pod tym oknem ;)))
Aż Cię spoliczkowałam :D

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Aż się upiłeś z tego wszystkiego :D

elmoo_filmweb

Aha, czyli tak wygląda... Sisi jest gotowa na wszystko, w torebce na pewno ma co trzeba ;) do tego potrafi przysporzyć kłopotów. Elmoo w roli tatusia, Michał Chojnicki II :) Sporo się dzieje, nieźle to wyszło!