Filmwebowcy, odcinek 8
Elmoo jest zamyślony. Zauważa to Eva i wypytuje przyjaciela o powód. Elmoo wyznaje jej, że
powodem jego zmartwień jest niejaka Lena Makagigi. Vanessa urządza Awdarowi awanturę o
awans Elfijki. Uważa, że dziewczyna nie nadaje się do firmy i powinni ją zwolnić. Awdar jednak
bardzo tego nie chce. Gigi udaje się do psychoterapeuty Piotra Rafalskiego. Mówi mu, że
męczą ją koszmary i wspomnienia z feralnej nocy. On wyznaje, że również miewa koszmary z
udziałem wielkoustnej Barbary. Elfijka jest smutna, gdyż czuje się nieakceptowana w firmie.
Eva zauważa ją płaczącą w kącie i pociesza. Mówi, żeby nie przejmowała się Vanessą, gdyż to
su*a i nikt jej nie lubi. Gigi spotyka się z Elmem. Dziękuje mu za wszystko. Elmoo prosi ją, żeby
nie zrywali kontaktu. Gigi jednak uważa, że lepiej będzie, jeśli zniknie z życia Elma. Vanessa
wybiera się z udziałem Andre na szpiegowanie Elfijki. Dziewczyna znajduje jej dokumenty, z
których wynika, że jest z pochodzenia meksykanką. Vanessa postanawia teraz pozbyć się
Elfijki. Gigi spotyka na ulicy Kristophera i w pewnej chwili wszystko sobie przypomina.
Myślę, że tak będzie lepiej, żeby nie tworzyć zbyt dużo tematów. Dobijemy do 40 odcinka (mam
nadzieję ;D) i stworzymy nowy temat.
Kurde trochę smutna rola, kobieta mnie nie chce, a ja dla niej gotowy jestem "prowadzić auto nogami" XD
To ciekawe w jakiej epoce żyjemy w tym serialu? Flinstonowie to chyba epoka kamienia łupanego :P
Musiałem się pozbyć Kat, bo nie ma jej na forum, ale zostawiam jej furtkę na powrót, więc będzie uznana za zaginioną. :(
Moja postać coraz bardziej zaczyna mi przypominać takiego dupowatego Ryśka :D.
Moja natomiast jakiegoś amanta od siedmiu boleści co to se z jedną babą poradzić nie może XD
Myślałem, żeby już skończyć to pisanie na tym odcinku, bo ile można to ciągnąć, co o tym myślicie?
Ja się muszę w końcu dowiedzieć czy się zmienię czy nie dla Wiatriwody i poznać nasze dalsze losy, tudzież innych , równie wybitnych a jakże niezwykle ciekawych postaci :) :*