hej wpadłam na pomysł żebyśmy razem pisali historyjkę o bones. każdy może napisać jej fragment. Np. ja zaczynam pisząc : "Booth je śniadanie czytając gazetę" następna osoba : "Nagle widzi przez okno lecące UFO" Następna osoba " Po chwili nie wierząc w to co widzi dzwoni do Brennan" Następna osoba : "Hej bones nie uwierzysz w to co sie stało" i tak dalej. Piszemy co chcemy moze byc na wesolo i powaznie Jedna zasada post z nastepna czescia chistoryjki ma zawierac od 2 do 12 słow. No to zaczynam : "Booth jedzie autem" piszcie ciag dallszy
sorki pomylka post moze miec wiecej slow tylko nastepna czesc chistoryjki ma miec od 2 do 12 slow
Nagle ujrzał Ridża przechodzącego przez ulicę. Był jego idolem więc...
(Sorki, nie mogłyśmy się powstrzymać ;))
M&A
nie ma za co o to chodzi
...zatrzymał samochód podbiegł do niego i poprosił o autograf na co Ridz...
Booth:
-Dawaj autograf albo zobaczysz eretty kaliber 9 mm miedzy oczami, nie zartuje
Nagle zza rogu wybiegła Caroline w spodenkach Hasselhoff'a.
-Pamela!!- wykrzyknął zachwycony Ridż...
(śmiechowe łzy zalały mi klawiaturę)
- Booth - wrzasnęła Caroline - jakie ty masz dziś piękne skarpety z Biedronki!
.......- my się znamy Cherrie?- Caroline obrzuciła Ridża miażdżącym spojrzeniem.....
-Tylko się nie utop. - mówi.
-A co? będziesz tęskniła?
-Taa. Jak za puszką mielonki z Biedronki.
Ridż sięgnął do kieszeni szukając kartki, lecz zamiast tego wyciągnął...
(Nie miałam pomysłu... :P a chciałam dodać swoje 3 grosze :PP )
... dwie małe............................................................................ ...........................
puszkę mielonki i otwieracz do puszek i łyżkę i zaczął jeść mielonkę
PS nie sądziłm że spodoba wam się moj pomysł a tu prosze...<pozytywniezdiwiona>
krzyknął: Jaja se robisz ja chcę cię zabic a ty wcinasz mielonkę i to na dodatek...z biedronki????!!!!!
-Fuu -krzyknął Ridż- jeśli mielonka jest z biedronek to już nie tknę tego gó*** ... . Po tych słowach zaczął...
-Ma taki specjalny zeszycik- ciągnął dalej Booth- ale jak napiszesz na kartce to nic się nie stanie. Ona sobie w domu przepisze <hahaha> ^^
-Przepisze? Może i mogłaby mi to przepisać? Za 3 puszki mielonki z Biedronki? Pasuje?
Booth znając obyczaj targowania się podbija stawkę o 4 puszkę i parę skarpet w paski. Tymczasem Brennan...
Lecz nie uwieżyła w to, bo z antropologicznego punktu widzenia to niemożliwe. Lecz musiała sie przekonać co do tego, że on tam naprawdę jest, gdy zobaczyła jego skarpetki w paski, które wczesniej należały do Bootha.
Caroline bo chce je wymienić na spodenki Davida H. albo na skarpetki Bootha.
własnie o puszki mi chodziło ;p
a Gormogon dodatkowo wypatruje klientów których mogłby przerobić na... mielonke oraz
a po wypłacie jadą ( Sweets i Gormogon) na plaże do Davida Hasselhoffa....
( Boże, dziewczyny mam przez was depresję świra- latam po domu przewracam się na łóżka i wyje ze śmiechu)
aby zważyć co jest cięższe : kilogram piasku czy 100 par pasiastych skarpetek, po czym dochodzą do wniosku, że...