hej wpadłam na pomysł żebyśmy razem pisali historyjkę o bones. każdy może napisać jej fragment. Np. ja zaczynam pisząc : "Booth je śniadanie czytając gazetę" następna osoba : "Nagle widzi przez okno lecące UFO" Następna osoba " Po chwili nie wierząc w to co widzi dzwoni do Brennan" Następna osoba : "Hej bones nie uwierzysz w to co sie stało" i tak dalej. Piszemy co chcemy moze byc na wesolo i powaznie Jedna zasada post z nastepna czescia chistoryjki ma zawierac od 2 do 12 słow. No to zaczynam : "Booth jedzie autem" piszcie ciag dallszy
Booth krzyknął jej to moje skarpety te które sprzedałem na allegro czuję ten zapach no i te dziurki od spodu
...Brennan zarządziła sprawdzenie komputera Bootha, w celu znalezienia zabójcy, lecz gdy tylko załączyła komputer zobaczyła...
...to dało jej do myślenia i stwierdziła, że znowu jest w ciąż, a jak wiemy ma już z Booth'em trójkę dzieci:P
...gdy Booth się dowiedział westchnął tylko ciężko i aby zarobić na utrzymanie rodziny wziął etat w Biedronce....
Gdzie zarabiał 2000$ za godzinę !! Tylko za twarz nie musiał nic robić, Brennan się zezłościła i postanowiła zatrudnić się w Tesco..
... przytyła i teraz nosi rozmiar XXXXL i że jak dalej będzie ją jadła będzie musiała poszerzyć drzwi...
wejściowe , wszyscy patrzyli na nią jak na stuknięta więc Brennan postanowiła iść na odsysanie tłuszczu, gdy już była po operacij wyglądała jak kiedyś...
się na to nie zgodził, ale co tam Brennan i tak była przy ty ,że chce być modelką...
Doktor <lol2> Pobiegła poszukać lekarza ale nigdzie nikogo nie było więc wskoczyła do wanny pełnej wody z babelkami..
...gdzie, jak się okazało, siedział Booth ze swoim "piwnym kaskiem" i czytał komiksy. Brennan krzyknęła...
Słuchaj właśnie wskoczyła na mnie Temp w wannie, i zaczęła rodzić jak mam odebrać poród...
nie miał nic czym by mógł to zrobić, nagle wbiegł lekarz .
-Co pan wyprawia ona rodzi trzeba poród odebrać .
-Ja no,no właśnie chciałem odebrać po....
Na to Brennan: fizjologicznie rzecz ujmując dużej różnicy nie ma, w końcu i kot i człowiek to ssaki. Lekarz zdziwiony odpowiedział:
Czy pani chce urodzić to dziecko, tak jak kot?
-Rzecz jasna ,że nie ja tylko aaaa<zaczęła przeć>
-Dobrze jeszcze kilka razy i będzie po wszystkim.
-aaaa.. aaaaa/aaaa
-Już widze główkę....
-Gratuluję, ma Pani syna! Ale momencik, tu jest jeszcze drugie dziecko - niech Pani dalej prze! Mam pytanie, kto jest ojcem tych bliźniaków?
-Ja . A jest jakiś problem?
-Nie nie ma.
-Booth, przestaań aaj aaa.
Brennan prze prze i wyszło drugie dziecko na świat.
-Doktor mówi tak to już koniec nie ma 3 możecie się paŃSTWO CIESZYĆ cHŁOPCZYK I DZIEWCZYNKA ZA JEDNYM RAZEM. zadowolni?
Ja tak - mówi Brennan - jedno może być racjonalistą po mnie, a drugie może o bardziej filozoficznym usposobieniu po ojcu ;). Booth, Ty płaczesz?!
i już płaczą..
-Booth przestań wygadywać głupoty.
-Ja wiesz mam ochotę ,żeby z tobą zrobić...
Jednak nie zdążyła odpowiedzieć, bo do środka wpadł Ridż twierdząc, że to jego nieślubne dziecko...
i zaczęła się kłótnia..
w końcu ,zrobili test dna i wyszło ze to dziecko bootha ale ridż dalej mowil...
lecz oni byli przeciwni zachowaniu Ridża i zmówili się na niego..
Postanowili napisać do Prokuratury...
i pisali pisali aż brennan stwierdziła że nie po to napisała tyle kryminałów żeby tego nie wykorzystać. w końcu booth był snajperem...
Wymyślili tak piękne odwołanie ,że napewno im ridż już nie będzie zagrażał..
Po kilku dniach przyszła wiadomość do ridża ,że ma się nie zbliżać na 1 km do Dziecka.. Ale ona postanowił się odegrać robiąc..
W tym samym czasie Chuck Norris zadzwonił do Hodginsa z prośbą, by ten pomógł mu w wyeliminowaniu Ridża z Mody na sukces, żeby Czesio mógł zająć jego miejsce, jednak...
więc Czesio, podczas, gdy Jack i Norris spiskowali, dolewał im do kubków kranówki i...
Spirytusu jak Norris i Hodgisn napili się Tego to zaczęło ich palić w środku A Ridż stał i poklebywał jednego i drugiego w końcu Hodginsowi z buźi wyleciał ...