PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78160
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

hej wpadłam na pomysł żebyśmy razem pisali historyjkę o bones. każdy może napisać jej fragment. Np. ja zaczynam pisząc : "Booth je śniadanie czytając gazetę" następna osoba : "Nagle widzi przez okno lecące UFO" Następna osoba " Po chwili nie wierząc w to co widzi dzwoni do Brennan" Następna osoba : "Hej bones nie uwierzysz w to co sie stało" i tak dalej. Piszemy co chcemy moze byc na wesolo i powaznie Jedna zasada post z nastepna czescia chistoryjki ma zawierac od 2 do 12 słow. No to zaczynam : "Booth jedzie autem" piszcie ciag dallszy

ocenił(a) serial na 10
umc__

Booth przysuną się do Brennan chcąc ją pocałować, nagle poczuła silne kopnięcie dziecka, krzyknęła i w tym momencie drzwi windy otworzyły się ukazując czekających ludzi, którzy wytrzeszczali wlepione w nich oczy...

(ciut za długo)

andzia_45

Booth, chcąc odwrócić ich uwagę rzucił: Przepraszam, którędy do Biedronki??

ocenił(a) serial na 10
marlen_3

W tym samym momencie telewizor na korytarzu przekazywał 'przerażającą wiadomość' : Mężczyzna i kobieta uciekający ciągnąc za sobą rzędy wózków sklepowych, ostatnio widziani z okolicach Biedronki. Za dostarczenie zbirów nagroda wysokości 12 puszek mielonki...

ocenił(a) serial na 8
andzia_45

Booth i Brennan po kilku minutach znaleźli się już w celi ..
Lecz nic złego się nie stało musieli tlyko zwrócić wuzki lub zapłacić za nie wybrali to drugie ;] ale postanowili zatrzymać tylko 1. Zadowoleni..

umc__

poczłapali do instytutu, podzielić się nowiną, że spodziewają się trojaczków..Tam...

ocenił(a) serial na 8
Mino

Wszyscy byli tą wiadomoscią zachwyceni angela i hodgins już się zgłaszali na chrzestnych ale nagle przybiegł zac i mówi do bootha ,że on będzie chrzestnym synaa a booth na to ...

umc__

że się zgadza, ale pod jednym warunkiem....

Mino

..., co miesiąc ma mu kupować 5 puszek mielonki, Zach trochę zdziwiony krzyknął...

Azura2007

Mam być żywicielem waszej rodziny?...Na potwierdzenie jedno z dzieci kopnęło:P

ocenił(a) serial na 8
Mino

Było to zabawne i wszyscy wybuchli śmiechem na to hodgins taa mielonka ma coś w sobie . musze z angelą zaczac jeść xPP

umc__

Tymczasem Caroline była wściekła, gdyż to ona chciał być chrzestną, najlepiej wszystkich dzieci naraz.Postanowiła się zemścić..

ocenił(a) serial na 8
Mino

I wymyśliła fulwypas plan lecz nie wypalił i dała sobie spokój .. ale zaczeła podrywać Bootha . Ale brennan nie dała za wygraną zaczeła się bujka ale w samą pore przybiegł...

umc__

Hodgins, który postraszył Caroline robakami.
(Przyspieszamy)Mijał już 7 miesiąc ciąży Brennan....

Mino

...Brennan zaczęła mieć skurcze, Booth myślał, że Brennan rodzi, więc zawiózł ją do szpitala...

ocenił(a) serial na 8
Azura2007

I zaczoł się wczesny poród lecz na świat wyszło tlyko 1 dziecko które jako pierwsze dotarło do łona matki.. aa Booth zaskoczony ,ze tlyko jedno się wsytraszył ,ze z tamtymi coś jest nie tak lecz...

ocenił(a) serial na 10
umc__

pozostała dwójka zaklinowała się w łonie Brennan, gdyż matka jadła za dużo...

zuz93

Ha ha nietrudno odgadnąć czego....oczywiście mielonki. Jednak wszystko szczęśliwie się skończyło i dzieci pojawiły się na świecie. Ponieważ Booth i Brennan już nie wyrabiali w zajmowaniu się nimi, zatrudnili do pomocy....

ocenił(a) serial na 10
Mino

Davida H., Ridża i Chucka Norrisa, którzy...

ocenił(a) serial na 8
Mino

Cleo Emme i Rikki . <z H2O > bo im się podobało jak one grają w serialu i postanowili wydac kupe szmalu aby one się zajmowały dzieci elcz po miesiącu Temperance i Sally stiwerdzili ,że one sa ...

umc__

...nie do wytrzymania, więc zadzwonili po Super Nianię, która od razu przybyła ze swoim jeżykiem...

Azura2007

Lecz Super Niania była nie do wytrzymania, gdyż jadła...

zuz93

przeterminowanej mielonki z biedronki i piła za dużo Red bulla...

ocenił(a) serial na 10
Azura2007

( Proponuje zrobić coś z tym wcinaniem się sobie. Może alfabetyczną kolejkę ułożymy, huh?)

ocenił(a) serial na 8
andzia_45

Taak. ale wtedy np. jak kogoś nie będzie to co aa zresztąą. Piszmy i już.

ocenił(a) serial na 10
umc__

( Kiedy ja już nie wiem, gdzie się kończy ;/ )

ocenił(a) serial na 8
andzia_45

Więc Poprosili o pomoc Zwykła opiekunkę z Gazety ona się sprawdziła była w pożądku a Brennan miła dużo pracy razem z Boothem Zwłoki odkopane na przedmieściach Nowego Jorku ( Sorka za to Sally miałam na myśli Bootha)...

wikusia

A tymczasem Hodgins z Angelą wymknęli się znowu do magazynu, żeby...

piegza

zobaczyć jak rozmnażają się robaczki, gdyż w takich magazynach jest ich pełno...

ocenił(a) serial na 8
Azura2007

Był to cudowny widok angela postanowiła ...

umc__

kupić zapas mielonki i dokarmić te robaczki, na co hodgins...

ocenił(a) serial na 8
kgadzinka

Ja ciebie moge dokarmić ( wiemy co dalej było) Wyszli zadowoleni Aa Brennan z Boothem

umc__

... przyglądali się im z zaciekawieniem, później wszyscy razem poszli do biedronki, gdyż była wyprzedaż mielonki. W biedronce spotkali...

ocenił(a) serial na 8
Azura2007

Zaca który miał w wózku resztki mielonki Krzycząc Nikomu nic nie oddam nikomu !!

umc__

Chcąc uciec z zapasem, rzucił się do wyjścia. Niestety, jedna z puszek wypadła mu z rąk, a wtedy...

kgadzinka

Poczuli dziwny zapach.
-Skarpety, broń chemiczna średniego zasięgu niezakazana Konwencją Genewską- odpowiedział...

ocenił(a) serial na 8
Rokitka

Hodgins śmiejąc się.. I dodając słowa kierujące się do Bootha..

umc__

- Chyba Rokitka nas zdradziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

piegza

... Nie przejmuj się Booth przynajmniej nie musisz strzelać do ludzi, bo wszyscy uciekają na ten zapach. Powinieneś się cieszyć. Przecież nie lubisz zabijać ani ranić ludzi...

ocenił(a) serial na 8
Azura2007

Tak Bones nie lubie i to bardzo od razu przypominają mi się...

umc__

... robaki Hodginsa zmielone w prywatnym blenderze Cam...

Rokitka

to o co chodzi Booth? Każda broń jest dobra. Ja ani nie mam prawdziwej ani skarpetkowej....

ocenił(a) serial na 8
Azura2007

jestem orginalna wymyślam coś na poczekaniu ;)

umc__

...ale gdybyś parę swoich oryginalnych skarpetek wystawił na allegro...

ocenił(a) serial na 8
kgadzinka

czuję ,że by znalazło się dużo chętnych do kupienia w końcu jesteś ...

umc__

...przystojnym facetem i wiele kobiet, chciałoby mieć baldachim z Twoimi skarpetkami,aby szybciej usnąć i śnić o Tobie...

Azura2007

Nawet ci wszyscy z Forester Krijejszyns o tym marzą.....

ocenił(a) serial na 8
Azura2007

erotyczne sny z Boothem, u Kobiet pewnie mile widziane ?...

umc__

...smolisz!!!- odparł Booth i właśnie dostał telefon, że znalieźli ludzkie kości...

ocenił(a) serial na 8
Azura2007

Było to jakiś wypadek w którym zginęła jedna osoba w sumie dwie bo drugi trup <kości> były pod fotelem kierowcy...

umc__

...upchnięte w puszki po mielonce i owinięte w pasiaste skarpetki...