Na forum pingwinów temat ma bardzo dużo postów.Może i my to zrobimy.
Proszę tylko,bez głupich wątków.
Zasady:
Każdy piszę ciut zdania.Potem kolejna osoba robi to samo.
Był słoneczny dzień,Po przechadzał się po dolinie,gdy nagle...
był tak naprawdę zapomnianym przez wszystkich wojownikiem,i wtedy Po...........
techniką grzmiących oczu wtedy Po pomyślał o całym swoim życiu i o konkretnej osobie a konkretnie była to................
Potezna piatka, ktora strasznie sie zdziwila na widok krolika wariata, poniewaz......
zahipnotyzował smoczego wojownika co było prawie nie możliwe ,wtedy podbiegła do Po.........
użył tajmnego ciosu Czao Ła który unieruchomił zająca i wtedy Po podbiegł do............ (nie wiem jak to się piszę :P,,Czao ła" jakby co to z odcinku master ping)
wyjście na kluski i wtedy zaproponował Tygrysicy wyjście sam na sam i ona wtedy.......
wyzwał Po na pojedynek ale Tygrysica im nie pozwoliła walczyć i powiedziała Po że...........
Jesli bedzie walczyl, to go wyrzuci przez okno jadeitowego palacu, wiec Po...........
mimo gruzb Tygrysicy Po rzucił się na Jej byłego z pięściami a wtedy Tygrysica............
jej były ją mocno uderzył i odleciała na bok,wtedy Po dostał szału i użył na nim techniki...............
Latajacego mlota, ktora znokautowala bylego Tygrysicy, zrzucajac go ze skaly, prosto do obozu...........
pań cienia gdzie zniknął w tłumie,Po wtedy automatycznie ze strachem w oczach podbiegł do Tygrysicy i spytał się Jej czy..................
Zatanczy z nim, aby pokazac paniom cienia, ze sa jednymi z nich. Tygrysica nie zdazyla odpowiedziec, bo..........
wtedy Po automatycznie wziął ją za ręce i zaczeli tańczyć co wzbudzało respekt u dam cienia i wtedy Tygrysica powiedziała że Po..................
wkroczył Mistrz Shifu i był w szoku ale był też szczęśliwy że jego przybrana córka znalazła miłość gdy Po zauważył Shifu ..................
Byl nieco zmieszany i nie wiedzial, co powiedziec. Nagle jednak jego uwage przykul.............
Po powaleniu smoczego na ziemie rzucil sie na potezna piatke. Przeszkodzil mu w tym................
Mistrz Shifu który obezwładnił go używając laski Oogway'a , wtedy on i Tygrysica podeszli do obezwładnionego Po i........................................
Pomogli mu wstać. Jak wcześniej zamierzali, poszli na kluski, niestety w restauracji pana Pinga...........................
panował chaos ponieważ krokodyle zaatakowały restaurację i wtedy Tygrysica i Shifu odłożyli Po i ........................
Razem z wielką piątką rzucili się do walki. Nagle......................................
Sorki, myślałam, że dodałam post, ale mi nie pykło. I dopiero teraz się zorientowałam. ;)