Na forum pingwinów temat ma bardzo dużo postów.Może i my to zrobimy.
Proszę tylko,bez głupich wątków.
Zasady:
Każdy piszę ciut zdania.Potem kolejna osoba robi to samo.
Był słoneczny dzień,Po przechadzał się po dolinie,gdy nagle...
Wcale nie ruszyl na smoczego, tylko na Pinga. Zalozyl rog, na ktorym............................
było ostrze , gdy podbiegł do Pana Pinga pan Ping zdzielił go patelnią (xD) po czym Hun-Dun upadł na ziemię i wtedy............................
wtedy na pomoc dla Pinga rzuciła się wielka piątka , Shifu i Po i nagle...........................
Zostal tam uwieziony przez zla wiedzme (?) i teraz chce wrocic do jadeitowego palacu. Po...........................
Uchylil sie zaczal tlumaczyc, ze wcale nie ma nic zlego na mysli, tylko...............................
chciał się pogodzić z całym pałacem, słysząc tą informację Po , Shifu i Potężna Piątka..............................
Spojrzeli na siebie i juz mieli mu odpowiedziec, kiedy............................
sprowokowałeś mnie (xD)
patelnię, którą upuścił, albowiem w drzwiach pojawiły się............................................
krokodyle badnyci(haha) którzy zaatakowali Tai Lunga, lecz....................
nie ma za co :D
Po przyszedl mu na pomoc, chwycil patelnie i uderzyl nia jedenego z krokodyli, a..................................
Pan Ping (xD) mu pomagał lecz jeden z bandytów.................................
Mimochodem zaczal skradac sie ku kuchni. Zatrzymali go zuraw i zmija, a on...............................
nagle zniknął i pojawił się za nimi i chciał ich zdzielić ale nagle Po i Shifu.......................
też się tam pojawili (wtf?) i powalili go wspólnymi siłami. Po zapytał ojca, co ukrywa w kuchni, a on na to.................................
że nie może tego powiedzieć gdyż złożył obietnicę sobie iż nikt się nie dowie co tam jest ale Po mimo wszystko .....................
hahhahah sory nie wiedziałem co napisać :P
Wdarl sie do kuchni, i zaczal ja przeszukiwac. Znalazl butelke, w ktorej byl tajny przepis na kraboburgery. Pan Ping.................................
Ta, ja tez. xD
:) ale jak? Rewolwer chyba stwierdzil, ze jestem idiotka i nie ma sily na odpowiadanie. Zreszta, nie dziwie sie. :d
Haha. Ok. Ale najpierw pytanie które może zmienić moje całe mocarne nastawienie do ciebie: "Czy jesteś fanką TiPo?" :D
przepraszam za nieobecnosc ! dajemy nowa historyjke ! :D tylko ja bede co dwa albo co jeden dzien gdyz mam kare -,-
Tak, dobrze kojarzylam. W koncu to ja wprowadzilam motyw pocalunku pomiedzy po i tygryska.
@Rewolwer: buahahahaha. To bylo smieszne xd
To ja mam kontynuowac????
Nom pocalunek miedzy nimi byl mocarny ! :)
@AnOl xD no co ? :P dobra zaczynaj :)
ok. daję od kraboburgerów.
A więc: Pan Ping nie wiedział, co powiedzieć, a Po i Shifu patrzyli na niego zdziwieni, a on.....................................
nie wiedział co zrobić a więc zaczął je przyrządzać gdy nagle Shifu zaczął mu................
:)
podjadać mięso na kraboburgery i stwierdził, że jest wyborne. Po chwili wszyscy siedzieli (w tym krokodyle) w restauracji i jedli, gdy nagle....................................
wkroczył Lord Shen wszyscy byli zdziwieni najbardziej Po wtedy Tygrysica złapała Po za ręke i powiedizała do Shena ........
Shifu podjada mięso xD o lol xD dobre XD
że ma brzydkie pióra i nie jest tu mile widziany, ale on jej nie słuchał i...........................
dzięx.
stwierdził, że jest idiotą, skoro mu nie pasują KRABOburgery i dał mu z liścia, a wtedy.................................
Shen zawołał całą watacheę wilków która obezwłaadniła Po i go zabrała i wtedy .........
zawołał ich Pan Ping który chciał im pomóc xD wtedy.........
Bawimy się! to dopiero poczatek :D
Shifu powiedział mu, że nie może walczyć, a Ping............................
No. :)