Na forum pingwinów temat ma bardzo dużo postów.Może i my to zrobimy.
Proszę tylko,bez głupich wątków.
Zasady:
Każdy piszę ciut zdania.Potem kolejna osoba robi to samo.
Był słoneczny dzień,Po przechadzał się po dolinie,gdy nagle...
Odbil sie od kolumny przed palacem (xD) i rzucil w Zurawia alekmasbatowym garnkiem pamieci i Zuraw znow byl soba i wtedy Tygrysica i Zuraw pomogli Po........
Odczarowac reszte piatki. Poszli zatem na kluski. Podczas obiadu rzylaczyl sie do nich............................
Pan Ping (:D) ktory spytal sie Po jak mu sie uklada z Tygrysica wtedy Po i Tygrysica..........
Zrobili zmieszane miny i Po wstal od stolu. Powiedzial, ze musi juz isc. Tak samo zrobila Tygryska i sie zderzyli. Reszta piatki.............................
Sie uspokoili, a wtedy da im wiecej klusek za darmo. Po z kolei poszedl na spacer i zobaczyl pozar w....................................
Palacu okazalo sie ze shifu przepalil bigos(xd) w kuchni Po nie wiedzial co zrobic wiec poszedl po........
kulki ryżowe do pewnego wieśniaka. Nie znał go. Ugryzł kulkę i nagle upadł, bo............................................
Shifu podstawil mu noge poniewaz jadeitowy palac palil sie i coraz bardziej smierdzialo spalenizna szybko pobiegli wiec do.........
Straży pożarnej (?), żeby zgasiła pożar. Niestety pożar przeniósł się na całą dolinę spokoju, więc................................
Shifu uzyl swojej techniki ktora tylko on znal i ugasil caly pozar i uratowal doline spokoju Po i potezna piatka ............
Straz pozarna ? Xd umarlem
Cieszyli sie, ze dolina nie splonela. Poszli zatem trenowac..............................
Sufit zaczal sie walic. Jak sie potem okazalo, byla to sprawka........................
Temutaia i jego bandy . Jak się Po o tym dowiedział Postanowił pójść do Czidanu i....................................
I wyzwac Temutaia na pojedynek. Jednakze Temutaia nie bylo w domu, wiec...................................
Po postanowił się wycofać(?) gdy to zrobił do Czidanu znienacka powrócił......................
Szczęśliwego Nowego Roku ! ^_^
Temutai, więc.......................................
Nawzajem! ^.^
P.S. Czemu siedzisz przed kompem w Sylwestra wieczorem? :)
Po go zaatakował ale Temutai.....................
Ja piszę z mojego fona dzisiaj
^^ ostry melanż :D
Nagle zniknal. Po byl tak zdziwiony, ze...................................
Aaa. Rozumiem. :d
postanowił dać sobie z tym wszystkim spokój.To be continued in the next month spokojnie znajdę moje zastępstwo :)
Postanowiłem oddać się eksperymentowi miesiąc bez internetu Krzysztofa Gonciarza zobaczymy czy dam radę ^^ do zobaczenia za miesiąc !
Nie wiedzieli jednak, ze Modliszka wszystko podsluchal i polecial do palacu, zeby....................
Porwala Modliszke i zostawila w palacu zaszyfrowana wiadomosc. Kiedy Shifu ja przeczytal.......................
Jaskini Feng, ale natkneli sie na bande przestepcow, ktorzy......................
Zombie Modliszka zaczarowany tak przez fenghuang i..................................
wtedy zaklęcie minęło ku zdziwieniu fenhuang i reszty i nagle z nieba......
I'm back =_=
spadł kwaśny deszcz wyżerający oczy. wszyscy pobiegli się ukryć, ale......................................
yay. :D
osłaniania przed kwaśnym deszczem khaisnau lol. Nagle ten deszcz zrobił się niebieski i......................................
ominął barierę ochronną Po lecz wtedy osłonił ich Vegeta który rozsadził barierę Po i przyjaciele................
Sorry mam ostatnio fazę na Dragon Balla xD
patrzyli na to z rozszerzonymi oczyma. Po chwili Vegeta znikł, a w jego miejsce.......................................
został załatwiony w trzy sekundy przez temu taia lecz wtedy Shifu..............
i zaczął ziać ogniem, jednakże................................................