Na forum pingwinów temat ma bardzo dużo postów.Może i my to zrobimy.
Proszę tylko,bez głupich wątków.
Zasady:
Każdy piszę ciut zdania.Potem kolejna osoba robi to samo.
Był słoneczny dzień,Po przechadzał się po dolinie,gdy nagle...
Lord Shen, poniewaz zostal zaskoczony, dal sie pokonac. Po......................
zostal uratowany i byl zaskoczony umiejetnosciami swego ojca i wtedy podbiegla do niego .............
(Zlap aluzje :D)
Tygrysica i dała mu buziaka ciesząc się, że nic mu nie jest, a potem.............................
Kurde, pustka w głowie, nie wiem, o co chodziło. :(
przyszedl ten ktorego imienia nie wolno wymawiac , wtedy Po i reszta.....
Złapałaś aluzje :)
Zaczeli go atakowac, ale on..................
Ten, ktorego imienia nie wolno wymawiac? :)
uzył na nich swojego zaklęcia i wtedy Po i cała reszta odleciała do tyłu i wtedy Tygrysica ...............
Voldemort :D
Rzuciła zaklęcie Expelliarmus i Voldemort zniknął, a Waleczna Piątka.........................
Umarłam ;)
nie wiedziała jak Tygrysica to zrobiła wtedy Po do niej podbiegł i......
Expelliarmus? :D trolololollo
Pogratulowal jej tego niesamowitego rozbrojenia. Nagle zobaczyli, ze Zmija...................
Zmienila kolor na niebieski, Malpa podbiegl do niej, a ona...........................
Ok, nie wierze, ze to napisalam. xd
uciekła od niego nikt nie wiedział co zrobić a więc wtedy Shifu..........
www.fotokristall.narod.ru/mov0001.swf fajne info na temat :)
posłał za nią Wielką Piątkę, a on i Po...........................
Znałam. To ma być śmieszne? -.- Tracę do ciebie szacunek.
zostali pilnowa palac i wtedy przyszedl ................
1 ja nie jestem na tyle glupi to byl moj brat bo bylem w kiblu a on to dodal i nacisnal wyslij . 2. Ala :/
Temutai i postanowił się zemścić, ale...........................
Ok, wybaczam. albo coś. :)
? :)
Ok. Po trenował właśnie z Shifu koło Jadeitowego pałacu, kiedy..........................
przyszła reszta piątki i powiadomiła Po ze w Dolinie Lotosu zaatakowali bandyci więc Mistrz Shifu kazał im pobiec tam i uratować wieśniaków i ..............
zobaczyli bitych i poniewieranych wieśniaków i wtedy Po i potęzna piątka zaatakowali i wtedy podczas walki ...........
Po sparalizowal jednego z krokodyli. Reszta uuciekla w poplochu, a piatka............................
zapytała się Po jak on to zrobił i zakłopotany Po nie wiedział co powiedzieć więc powiedział ze wymyślił ten cios a piąątka...........
Patrzac na niego nieufnie odeszla pomoc wiesniakom. Po skierowal sie do.......................
pana Pinga aby zapytać go co robić i wtedy na jego drodze stanęła mu..........
Pani Skorpion, ktora uciekla z wiezienia czrogan (nie wiem jak to sie pisze) i chciala.....................
się zemścić na Po za to ze zepsuł jej plan zniszczenia doliny spokoju i wtedy znienacka...............(czorthgan)
Dzienks.
Wyskoczyla banda Temutaia. Po znalazl sie w potrzasku. Nie byl pewien, czy da rade, ale wtedy............................
Sorry, mam faze na Temutaia. xd
Pomogl mu mistrz shifu ktory obezwladnil temutaia i jego bande i wtedy Po.........
Ja tez ma faze na Temutaia :)
Zaczal walczycc z pania Skorpion. Nagle spostrzegl z oddali, ze w jadeitowym palacu....................
xD
pojawił się Jun-Ji z jego uczniami ,zszokowany Shifu kazał Po walczyć z panią Skorpion a on sam pójdzie do pałacu i wtedy Po...............
Walnal pania Skorpion o ziemie i pobiegl za Shifu. Okazalo sie, ze Jun-Ji..........................
Dać swoich uczniów na naukę do pałacu (?), ale Shifu............................
Odpowiedzial ze w palacu ma prawo trenowac tylko smoczy wojownik i potezna piatka(?)oburzony Jun-Ji............
Lol :p
Wyzwal Shiifu na pojedynek. Po nie chcial do tego dopuscic, wiec razem z Malpa i Zmija...........................
No wiem. :P
nic im nie powiedział, tylko poszedł w głąb pałacu. Po nie wiedział czy powinien za nim pójść, więc poszedł spać. Przyśniło mu się, że..............................
zaluszników? jest takie słowo?
Byl na randce z Tygrysica bylo swietnie ale obudzil go..........
Oczywiscie ze jest ogladasz kfp loa? ,,wrocilem do palacu aby walczyc z Jun-Jim ale on walczyl nie honorowo wezwal swoich zalusznikow ....no i mnie pokonal"shifu z odcinka przejzec na oczy . :) jesli nie tam to ogolnie w odcinkach z jun-jim. Duch Oogwaya na przyklad ;)
wrzask małpy xD. Po najszybciej jak umiał pobiegł w stronę dźwięku. Zobaczył tam................................
Oglądam. I tak mi się coś wydaje, że Jun-Ji pisze się Junjie. Jej. Znasz na pamięć teksty z kfp? Ja tam znam tylko na pamięć piosenkę. Dzisiaj ją śpiewałam koleżance, a ona z takim dziwnym wyrazem twarzy: "nawet nie chcę wiedzieć, skąd ty to znasz na pamięć" xD
Song(!) i poszla w strone Po ale z nikad wyskoczyla.............
Hahahaha xD ja mam dokladnie to samo z ta piosenka xD
Nom znam pare tyle razy na nickelodeon leca powtorki to znam troche patrz to moje ulubione a Ty zgadnij kto to powiedzial:,,Droga na szczyt gory,nigdy nie biegnie dolina";,,Nie mozna spasc z gorskiego szczytu lezac na wznak na sciezce w dolinie,a zwlaszcza przy lesie dolinowym." (P.S tez znam nutke na pamiec :D )
Pani Skorpion, o ktorej Po zapomnial. Rzucila sie na Song, a Po.........................
O matko. Podejrzewam, ze to Shifu i Po, ale nie ogarne. Nie widzialam.
poszedl sobie do palacu gdyz wiedzial ze Song sobie da rade (xD) i wtedy Tygrysica....................
Zgadlas :D
Zdzielila go po glowie patelnia (xD) i kazala mu tam wracac, bo przyjaciol sie tak nie zostawia. Faktycznie, okazalo sie, ze pani Skorpion miala jakies nowe uzbrojenie :p i...............................
Ha! Rzadze!
Zaczeli walczyc ze Skorpion, wtedy w palacu pojawil sie rowniez Zuraw i Modliszka. Zobaczyli walke i tez sie do niej przylaczyli, niestety...........................
Pani Skorpion otrula ich swoim jadem i tylko Po i Tygrysica unikneli jej rzadka,zmija i zuraw zamienili sie w posluszne marionetki pani skorpion i wtedy Tygrysica.........
Kopnela ja w sam srodek glowy, a Skorpion wyleciala z palacu. Jednak Zmija, Modliszka i Zuraw juz zmierzali ku Tygrysce. Po.................................