PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489914}

Kuroshitsuji

2008 - 2009
7,9 9,9 tys. ocen
7,9 10 1 9873
Kuroshitsuji
powrót do forum serialu Kuroshitsuji
ocenił(a) serial na 9
nNesti

Nyo teraz mogą być ładni.. wyobraź sobie ładnego w połowie serii.. i tak cała uwaga praktycznie skupiała się na Luce, a jakby dorzucili innych to przy 23cim epie byłoby.. 'Yuki? Że kto?' xD

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Bierzcie sobie Lukę dla siebie, ja biorę braciszka.
Pal sześć Yuki'ego, Sodom jest dopiero irytujący, zwłaszcza w ludzkiej postaci. D:

ocenił(a) serial na 9
kathi

Sodom to jest takie real harajuku next level xD on jest słitaśny, bo taki być miał, a Yuki miał być wow, a wyszło jak zawsze <lol>

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Wiem, ale ja nie lubię za słotkich postaci :P A jego seiyuu jest chyba najgorsze...
Yuki ma być mocą zbawczą, uzdrawiającą i nawracającą wszystkich wokół, ale jest tak mdły i dobry, że nie ma krzty charakteru w sobie. Już lepszy był jako kobieta, mogłabym to przynajmniej zaakceptować :P Chociaż wewnątrz on nadal jest kobietą. xD

ocenił(a) serial na 9
kathi

Kathi.. a widziałyśmy go w całości? NIE. To nie wiadomo czy jest babą czy nie xD deski-trans też są ^^

ocenił(a) serial na 8
Eriis

No ale była scena łazienkowa, więc raczej tam swojego prawdziwego oblicza ukryć by nie zdołał. xD

ocenił(a) serial na 9
kathi

O czym wy w ogóle mówicie, o nagim ciele Yukiego? Pogadajmy może o nagim ciele Sebusia, Luki or something! Po co się jakimś transem przejmować! xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

O nagim Sebasie i Luce możemy pogadać, ale po co... skoro zachwyt weźmie górę nad obiektywnością... ^^

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Ale tutaj nienawiść do Yukiego bierze górę xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Już się napaliłam, że w UraBoku jakieś nowe ciacho a to tylko kopia Luki xD co nie zmienia faktu, że boski. Mrau mrau.
Yuki wkurzałby mnie bardziej gdyby był kobietą. Jeśli to możliwe w ogóle, wkurzenie mnie bardziej xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Hej hoł, Kajika mi tak stoi przed oczami, lala xD

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Yuki jest po prostu durny, ale nie przeszkadza mi znów tak bardzo jak Kajika czy Yuuki...
A Luze to pikantniejsza wersja Luki, ot co *.*

ocenił(a) serial na 9
kathi

A mnie jednak Kajika bardziej wkurzała, bo bardziej lubiłam jej popleczników... np. Yuki odwala numer Tsukume - moja reakcja : baka Yuki. Kajika odwala numer Li-Renowi - !@#$%^&*()~~ :D

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Yuki, Kajika??????????? WTF! czas zamienić to na sebastiana albo luke ...

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Choć gadanie o tych samych bishach robi się trochę nudne. Niech w końcu dadzą to jesienne anime, cholera, bo mam niedosyt nowych boskości!

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Neh, jeszcze 2 tygodnie i wchodzi nowa ramówka. Oglądałyście ostatni ep Kuro?! Omajgad, omajgad! :3

ocenił(a) serial na 8
Eriis

już od miesiąca czekam na nową ramówkę, widziałam ostatnie kuro, niezłe, chociaż dla mnie trochę za mało romantyczne, zakończenie pierwszej części było lepsze moim zdaniem =P

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Już teraz możemy coś powiedzieć na temat bishów jesieni, np. Togainu no Chi ekipę pełną boskich ciach, albo chłopaki z Bakumana są fajne :3

Kobieto, bo to nie jest shonen-ai xD jaki romantyzm? to było samo w sobie zajebiste! Sposób, w jaki 'zakończono' serię - chociaż nie sądzę żeby to był koniec - na prawdę z klasą i ze smakiem, zostawia niedosyt, dokładnie tak jak powinno.

ocenił(a) serial na 9
Eriis

A mnie się nie podobało. Jak cholera.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Reakcja Elizabeth była boska.

ocenił(a) serial na 8
Eriis

niedosyt to pozostawił epicki koniec 1 części a koncowka 2 to jest trochę powtórka z rozrywki :P, jesli chodzi o fall 2010 to wybieram wstępnie: hakuouki2, psychic detective Ycostam, togainu no3, otomeyozaki cos tam, i moze iron mana. WSTĘPNIE =P

ocenił(a) serial na 8
nNesti

A mi się również nie podobało. Nawet bardziej jak cholera.
W ogóle jak dla mnie cały ten 2 sezon to było nieporozumienie @.@
Jesienna ramówka jak zwykle najlepsza ;)

ocenił(a) serial na 9
kathi

No to nie jestem jedyna, której nie podobała się cała seria, oprócz Grella of course.

Jeśli chodzi o jesienną ramówkę to jestem totalnie za :) i zamierzam większość serii zacząć, bo zapowiada się ciekawie.

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

Uraboku.
się skończyło.
huh.
zakończenie mnie powaliło mnie, trochę tragiczne, trochę żałosne... mało yaoi i w ogle eww nuuuda. 4/10

ocenił(a) serial na 9
nNesti

No proszę Cię, scena HotsumaxShusei na łóżku.. mrau!

ocenił(a) serial na 8
Eriis

ach tak! pamiętam! ta scena była warta uwagi, w poprzednim poscie bardziej chodzilo mi o tego beznadziejnego yuukiego i luke D:

ocenił(a) serial na 8
nNesti

Ech, nic się nie wyjaśniło :/ Oby zrobili drugi sezon, bo to zakończenie aż się o to prosi...

ocenił(a) serial na 9
kathi

Dasz radę obejrzeć kolejne 26 epów? o.O

ocenił(a) serial na 8
Eriis

No xD Czemu nie miałabym dać rady, całkiem znośnie się oglądało. ;)) Sam fakt, że to skończyłam dobrze wróży xD

ocenił(a) serial na 9
kathi

Tak do 14stego epizodu było w miarę, potem zaczęło równią pochyłą w dół. Z ciekawości, kto jest czyim ojcem, kto z kim spał i dlaczego Yuuki jest taką p***ą oglądałam do końca xD

ocenił(a) serial na 8
Eriis

"Z ciekawości, kto jest czyim ojcem, kto z kim spał i dlaczego Yuuki jest taką p***ą oglądałam do końca xD" - taaaak, popieram - nic dodać, nic ująć, może tylko to ze warto oglądać ze względu na wygląd bohaterów, w głowie pusto ale przyjmniej są kawaii.

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Fakt, dużo potencjału shonen-ai jest tu zmarnowanego, ale nie wątpię w fandom, będzie dużo doujinów :D *włazi na fakku i przegląda* xD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

http://i73.photobucket.com/albums/i238/shindousunny/12179091.jpg

chociażby :D

ocenił(a) serial na 8
Eriis

miejmy nadzieje ze japonscy scriptwriterzy sie w koncu obudza bo ten shit ktory mi ostatnio kaza ogladac jest dobijajacy, Eriis zobaczymy co z tego bedzie bo zapowiada sie 'interesujaco' HA HA HA =P

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Przydałoby się coś z fabułą i z sensem na raz... do tego fajni bohaterowie, ładni, ale nie puści. Marzenia >.<
Czekamy na pełny scan tego co wkleiłam okładkę... premiera na 78 comicket'ecie była.

ocenił(a) serial na 8
Eriis

No pod tym względem się zgodzę, dużo tam było ładnych bohaterów, ale niestety mało wyróżniający się...dobrze to określiłaś Eriis xD

ocenił(a) serial na 9
kathi

Puści.. jak w bliczu xD też takie idioty xD

ocenił(a) serial na 8
Eriis

ej co jest,,, wlasnie sie kapnelam ze NIE MAM CO OGLADAC =/ ehehheh kuro sie skonczylo, uraboku tez moze shiki .... awwwww kiedy beda nowosci :P

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Pierwszy odcinek jakiejkolwiek nowej serii jest 30.09 i jest to Iron man. 2.10 zaczynają się Hakuouki 2 i Bakuman, a 3.10 Arakawa Under The Bridge x Bridge.. mówię przekrojowo z tego co sama będę oglądała :3

ocenił(a) serial na 8
Eriis

ja bede ogladala to samo, zaczynaja iron manem... yyyy do 2 jest ponad tydzien.. =/ awwwwww

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Ja oakurat sobie Iron mana daruję, ale i hakuoki, i bakumana i arakawę i owszem, poza tym togainou no chi,
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai , Shinrei tantei yakumo . Szkoda że np. deadman wonderland czy starry sky nie wchodzą już teraz >.<

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Akurat jesień zapowiada się świetnie, tej letniej ramówki to prawie nie dało się oglądać...
Ja najbardziej czekam na Kuragehime, drugi sezon Arakawa, Shinre Tantei Yakumo no i Hakuoki 2. xD

ocenił(a) serial na 8
kathi

Iron man - dobra wymiękam, nie wiem czy uda mi się oglądnąć ep 2 do końca czy też wcześniej nie zasnę z nudów hehehehehehehe niezłe otwarcie fall/winter ... czekam na resztę xD

ocenił(a) serial na 9
nNesti

MM! jest średnie, za to zakochałam się w Bakumanie xD dunno why jest to dla mnie coś Duararakopodobnego ;33
Btw, oglądałyście speciala do Durki? ^^

ocenił(a) serial na 8
Eriis

ja na razie dzisiaj zdążyłam oglądnąć tylko deketkyw jakuma czy coś takiego - nie jest źle, chociaż mogłoby być lepiej takie 4/10 lolz

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Mieszanina Death Note'a ze SWITCH'em z lekkim dodatkiem Vampire Host.... ja daje 7/10 za ślicznego maina *.*

ocenił(a) serial na 8
Eriis

za plot daje 3/10, za maina dodatkowy punkt bonus czyli 4/10 xD

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Uu.. no to jest totalnie mój genre, dlatego za plot AŻ 5/10, a że main w moim typie to niech mu tam będzie że 7/10... xD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

2 dni.....

x____X

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

to też jest mój genre, dlatego dałam tak mało, czekam aż akcja się rozkręci....