Nyo teraz mogą być ładni.. wyobraź sobie ładnego w połowie serii.. i tak cała uwaga praktycznie skupiała się na Luce, a jakby dorzucili innych to przy 23cim epie byłoby.. 'Yuki? Że kto?' xD
Bierzcie sobie Lukę dla siebie, ja biorę braciszka.
Pal sześć Yuki'ego, Sodom jest dopiero irytujący, zwłaszcza w ludzkiej postaci. D:
Sodom to jest takie real harajuku next level xD on jest słitaśny, bo taki być miał, a Yuki miał być wow, a wyszło jak zawsze <lol>
Wiem, ale ja nie lubię za słotkich postaci :P A jego seiyuu jest chyba najgorsze...
Yuki ma być mocą zbawczą, uzdrawiającą i nawracającą wszystkich wokół, ale jest tak mdły i dobry, że nie ma krzty charakteru w sobie. Już lepszy był jako kobieta, mogłabym to przynajmniej zaakceptować :P Chociaż wewnątrz on nadal jest kobietą. xD
Kathi.. a widziałyśmy go w całości? NIE. To nie wiadomo czy jest babą czy nie xD deski-trans też są ^^
No ale była scena łazienkowa, więc raczej tam swojego prawdziwego oblicza ukryć by nie zdołał. xD
O czym wy w ogóle mówicie, o nagim ciele Yukiego? Pogadajmy może o nagim ciele Sebusia, Luki or something! Po co się jakimś transem przejmować! xD
O nagim Sebasie i Luce możemy pogadać, ale po co... skoro zachwyt weźmie górę nad obiektywnością... ^^
Już się napaliłam, że w UraBoku jakieś nowe ciacho a to tylko kopia Luki xD co nie zmienia faktu, że boski. Mrau mrau.
Yuki wkurzałby mnie bardziej gdyby był kobietą. Jeśli to możliwe w ogóle, wkurzenie mnie bardziej xD
Yuki jest po prostu durny, ale nie przeszkadza mi znów tak bardzo jak Kajika czy Yuuki...
A Luze to pikantniejsza wersja Luki, ot co *.*
A mnie jednak Kajika bardziej wkurzała, bo bardziej lubiłam jej popleczników... np. Yuki odwala numer Tsukume - moja reakcja : baka Yuki. Kajika odwala numer Li-Renowi - !@#$%^&*()~~ :D
Choć gadanie o tych samych bishach robi się trochę nudne. Niech w końcu dadzą to jesienne anime, cholera, bo mam niedosyt nowych boskości!
Neh, jeszcze 2 tygodnie i wchodzi nowa ramówka. Oglądałyście ostatni ep Kuro?! Omajgad, omajgad! :3
już od miesiąca czekam na nową ramówkę, widziałam ostatnie kuro, niezłe, chociaż dla mnie trochę za mało romantyczne, zakończenie pierwszej części było lepsze moim zdaniem =P
Już teraz możemy coś powiedzieć na temat bishów jesieni, np. Togainu no Chi ekipę pełną boskich ciach, albo chłopaki z Bakumana są fajne :3
Kobieto, bo to nie jest shonen-ai xD jaki romantyzm? to było samo w sobie zajebiste! Sposób, w jaki 'zakończono' serię - chociaż nie sądzę żeby to był koniec - na prawdę z klasą i ze smakiem, zostawia niedosyt, dokładnie tak jak powinno.
niedosyt to pozostawił epicki koniec 1 części a koncowka 2 to jest trochę powtórka z rozrywki :P, jesli chodzi o fall 2010 to wybieram wstępnie: hakuouki2, psychic detective Ycostam, togainu no3, otomeyozaki cos tam, i moze iron mana. WSTĘPNIE =P
A mi się również nie podobało. Nawet bardziej jak cholera.
W ogóle jak dla mnie cały ten 2 sezon to było nieporozumienie @.@
Jesienna ramówka jak zwykle najlepsza ;)
No to nie jestem jedyna, której nie podobała się cała seria, oprócz Grella of course.
Jeśli chodzi o jesienną ramówkę to jestem totalnie za :) i zamierzam większość serii zacząć, bo zapowiada się ciekawie.
Uraboku.
się skończyło.
huh.
zakończenie mnie powaliło mnie, trochę tragiczne, trochę żałosne... mało yaoi i w ogle eww nuuuda. 4/10
ach tak! pamiętam! ta scena była warta uwagi, w poprzednim poscie bardziej chodzilo mi o tego beznadziejnego yuukiego i luke D:
Ech, nic się nie wyjaśniło :/ Oby zrobili drugi sezon, bo to zakończenie aż się o to prosi...
No xD Czemu nie miałabym dać rady, całkiem znośnie się oglądało. ;)) Sam fakt, że to skończyłam dobrze wróży xD
Tak do 14stego epizodu było w miarę, potem zaczęło równią pochyłą w dół. Z ciekawości, kto jest czyim ojcem, kto z kim spał i dlaczego Yuuki jest taką p***ą oglądałam do końca xD
"Z ciekawości, kto jest czyim ojcem, kto z kim spał i dlaczego Yuuki jest taką p***ą oglądałam do końca xD" - taaaak, popieram - nic dodać, nic ująć, może tylko to ze warto oglądać ze względu na wygląd bohaterów, w głowie pusto ale przyjmniej są kawaii.
Fakt, dużo potencjału shonen-ai jest tu zmarnowanego, ale nie wątpię w fandom, będzie dużo doujinów :D *włazi na fakku i przegląda* xD
miejmy nadzieje ze japonscy scriptwriterzy sie w koncu obudza bo ten shit ktory mi ostatnio kaza ogladac jest dobijajacy, Eriis zobaczymy co z tego bedzie bo zapowiada sie 'interesujaco' HA HA HA =P
Przydałoby się coś z fabułą i z sensem na raz... do tego fajni bohaterowie, ładni, ale nie puści. Marzenia >.<
Czekamy na pełny scan tego co wkleiłam okładkę... premiera na 78 comicket'ecie była.
No pod tym względem się zgodzę, dużo tam było ładnych bohaterów, ale niestety mało wyróżniający się...dobrze to określiłaś Eriis xD
ej co jest,,, wlasnie sie kapnelam ze NIE MAM CO OGLADAC =/ ehehheh kuro sie skonczylo, uraboku tez moze shiki .... awwwww kiedy beda nowosci :P
Pierwszy odcinek jakiejkolwiek nowej serii jest 30.09 i jest to Iron man. 2.10 zaczynają się Hakuouki 2 i Bakuman, a 3.10 Arakawa Under The Bridge x Bridge.. mówię przekrojowo z tego co sama będę oglądała :3
ja bede ogladala to samo, zaczynaja iron manem... yyyy do 2 jest ponad tydzien.. =/ awwwwww
Ja oakurat sobie Iron mana daruję, ale i hakuoki, i bakumana i arakawę i owszem, poza tym togainou no chi,
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai , Shinrei tantei yakumo . Szkoda że np. deadman wonderland czy starry sky nie wchodzą już teraz >.<
Akurat jesień zapowiada się świetnie, tej letniej ramówki to prawie nie dało się oglądać...
Ja najbardziej czekam na Kuragehime, drugi sezon Arakawa, Shinre Tantei Yakumo no i Hakuoki 2. xD
Iron man - dobra wymiękam, nie wiem czy uda mi się oglądnąć ep 2 do końca czy też wcześniej nie zasnę z nudów hehehehehehehe niezłe otwarcie fall/winter ... czekam na resztę xD
MM! jest średnie, za to zakochałam się w Bakumanie xD dunno why jest to dla mnie coś Duararakopodobnego ;33
Btw, oglądałyście speciala do Durki? ^^
ja na razie dzisiaj zdążyłam oglądnąć tylko deketkyw jakuma czy coś takiego - nie jest źle, chociaż mogłoby być lepiej takie 4/10 lolz
Mieszanina Death Note'a ze SWITCH'em z lekkim dodatkiem Vampire Host.... ja daje 7/10 za ślicznego maina *.*
Uu.. no to jest totalnie mój genre, dlatego za plot AŻ 5/10, a że main w moim typie to niech mu tam będzie że 7/10... xD