Mam interneeeeeeeeeeeeeeeeeeet!!!
Impreza na całą Polskę, zjeżdżać się do mnie!
*leci ściągać co popadnie* xD
Muahaha!
Powiedziałabym że będziemy jej puszczać same jaojce ale by się tylko ucieszyła xD
fakt, to puscmy jej ironmana, kajike, yuukiego i relacje spod krzyza na zywo lolz
Ja to widzę tak...
Yuuki UraBoku jako emeryt walczący z policjantem (w tej roli Luka)
Yuuki z VK z Kajiką jako moherówy xD
ash z pokemonów walczący z księżmi i taxido z sailor moon projektujący pomnik lolz PS togainu no chi jest trochę nudne, ale pod koniec jest akcja z krwią więc może coś z tego będzie
Togainu ma potencjał, ale mam to samo co z UraBoku, co scena to coś mi się kojarzyło.. ^^
Opiszmy to, nakręćmy i Oscar murowany xD
ps. chłopcy z togainu nie są źli, poczekamy na dalszy ciąg fascynującej fabuły ehehehehehe
Buu, nie zamykajcie mnie z moherowym Yukim! *przerażona*
W ogóle, zepsułyście mi cały obraz Taxedo z Sailor Moon. I Luki. Wy wredne kobiety ;D
Togainu no Chi okazuje się być shonen-ai jak dla mnie. A to dziwne. Za dużo tych gejów ostatnio wychodzi w seriach, jakieś shoujo proszem! (albo porządne yaoi bo shonen-ai to takie lanie wody)
Ja tam Lukę widzę jako seksownego policjanta ^^ takie w obcisłym mundurze... :3 mruu~
Popieram! Za mało shonen-ai w shonen-ai! Chcemy więcej! xD *ujuj, nadmiar apapu szkodzi xD*
Ale przyznam, że ta scena w ostatnim epie UraBoku mnie wzruszyła. Serio. To było takie romantyczne!
*i ten nieszczęsny fanfic krążący mi po łbie...*
"Yuuki UraBoku jako emeryt walczący z policjantem (w tej roli Luka)
Yuuki z VK z Kajiką jako moherówy xD"
:DDD
Jesteście okrutne, takiego czegoś to nawet Chuck Norris nie przeżyje XD
Co Ty, Chuck Norris jest wytrzymały. Potrafił wytrzymać z Kajiką 24 godziny w jednym pomieszczeniu! xD (to większy wyczyn niż zgranie internetu na dyskietkę)
To większy wyczyn niż policzenie do nieskończoności!
MM! się nam rozwija, drogie panie, robi się zabawnie xD
Anime o gościu który lubi jak go laski biją... xD wiesz, laska mu z liścia a ten dochodzi na podłodze xD
Kolo chce się z tego wyleczyć.. i zaczyna się jazda na stojąco <lol>
Widziałam dwa epy. Ee tam, tęsknię za B Gata H Kei... xDD mogłam się pocieszać, że Yamada jest głupsza ode mnie i że to jednak możliwe... xD
Co jest z mangą UraBoku?! NIGDZIE nie ma!!! Co mam teraz zrobić...?!
*wraca do swojego kącika z grzybkami i fanficami*
Fajne jest xD ma potencjał xD B Gata'y nic nie zastąpi... Yamada, głupie dziewczę, ale zawsze się znajdzie beton który taką przeleci xD
Chryste, dajcie jej te mangę bo to się źle skończy.. zacznie tamaczyć albo gorzej.
Właśnie skończyłam oglądać Hakuouki 1 ep.
Oł maj, oł maj... nie dziwię się, że Chizuru miała taką minę jak zobaczyła te wszystkie ciacha w tych boskich ciuchach... ja to bym odleciała chyba. I Hijikata-san! <33
Serduszko dla niego, o <3
ps. gdzie to znalazlaś????? szukalam tego na stronkach anime i w google i nie moge znalezc!!! awww
mam torrenta na drugim kompie !!! nie ogladne tego dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww