PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436999}

Mad Men

2007 - 2015
8,1 37 tys. ocen
8,1 10 1 36757
8,7 28 krytyków
Mad Men
powrót do forum serialu Mad Men

4 sezo całkiem ciekawie się zaczoł dobrze że Betty ułożyłą sobie wreszcie życie bo z donkiem to miała ciężko powiedzmy sobie szczerze ale teraz gdy są osobno to JEST JEJ MNIEJ W SERIALU szkoda ! po drugie brakuje Kena Kosgrova i szczególnie Paula Kinseya ON powinien z nimi przejść do nowej agencji !! WIE KTOŚ CZY KINSEY WRÓCI MOŻE? wielka strata dla serialu że go niema TO Moja Ulubiona postać była razem z Joanie !!! pAUL BYŁ SUPER MIAŁ CIEKAWE POMYSŁY I TE BUNTOWNICZE NASTAWIENIE PLUS SZALONE POMYSŁY I DOBRE ŻARTY !! Licze ż wróci musi

ocenił(a) serial na 9
londontown

Kenny'ego najprawdopodobniej jeszcze zobaczymy, bo pojawił się na jednym ze zdjęć promocyjnych: http://blogs.amctv.com/photo-galleries/gallery-photography-for-mad-men-season-4/ mad-men.php
Co prawda bardziej ucieszyłby mnie powrót Paula, ale może wreszcie poznamy Kena z trochę innej, ciekawszej strony niż dotychczas. Kto wie, może dla Kinseya też znajdzie się miejsce.
Zdecydowanie przydałoby się WIĘCEJ Betty. A przede wszystkim mojego ulubionego małżeństwa Campbellów!

ocenił(a) serial na 10
tygrysia_lilia

RACJA !! też wolałbym żeby to Kinsey saię pojawił bo on był w ciekawszy niż kenny ale zobaczymy noi Betty zdecydeowanie powinna być częściej ale po rozstaniu z Donem jest chyba już mniej ważna wkońcu to głównie o niego chodzi a cambelle sa spoko szczegołnie spodobali mi się na tym, przyjęciu u Sterlinga gdy nieźle wywijali na prakiecie !!!!

ocenił(a) serial na 9
tygrysia_lilia

byle nie Betty!!! to ostatnia osoba, którą mam ochotę oglądać.
Więcej Sally, bo jest tak urocza, że rozpływam się przed ekranem:)

ocenił(a) serial na 6
londontown

na tę rozpuszczoną dziewczynkę betty nie mam ochoty patrzeć. ta postać doprowadza mnie do szału, wiecznie niezadowolona, to ciągłe przewracanie oczami. jest tak antypatyczna, że nawet w sytuacjach, gdy widz teoretycznie powinien stanąć po jej stronie barykady (bo mąż ją zdradza i okłamuje), ona wciąż irytuje i ostatecznie staje się po stronie dona. faktem jest, że niezły z niego dupek chwilami (te jego ciągłe zdrady), ale jest lepszym ojcem niż ona matką.

ocenił(a) serial na 10
londontown

matko, człowieku, naucz się pisać - taka ilość ortografów i ogólny bełkot wypowiedzi to po prostu kompletny brak szacunku dla czytających!

ocenił(a) serial na 10
avecaesar

scrue YOU avecaestar!nfdfld!