Mad Men

2007 - 2015
8,1 37 tys. ocen
8,1 10 1 37229
8,8 24 krytyków
Mad Men
powrót do forum serialu Mad Men

Ale nuda.

ocenił(a) serial na 6

Obejrzałem cały pierwszy sezon, ale w trakcie drugiego nie wytrzymałem :(
Boardwalk Empire 100 razy lepsze.

Massdgas

Porownanie totalnie z d..y, dwa różne seriale. Łączy je tylko to, że akcja serialu nie toczy się w obecnych czasach.
Równie dobrze mogę powiedzieć że wolę pomarańcze od gry na skrzypcach.

ocenił(a) serial na 6
mkaa

Być może. Ale nie zmienia to faktu że ten serial też jest totalnie do d..py. : )

Massdgas

Ale oceniasz go na 6. Czyli jako niezły. Więc niezły czy do d...py ?

arti2807

Produkcja może być kiepska mając przy tym trochę zalet, więc nie sugerowałbym się tymi słownymi opisami ocen, które są "z dupy".

JackBauer

No, ale tu ponoć nie ma zalet, jest totalnie do d...py.

ocenił(a) serial na 6
arti2807

Nie pamiętam kiedy wystawiłem taką ocenę, być może dawno temu po skończeniu oglądania pierwszego sezonu.Wtedy jeszcze łudziłem się, że może jednak się rozkręci.

Massdgas

a mi się bardzo podoba. początek faktycznie trochę nudny, ale wg mnie cały czas się rozkręca, zaczęłam drugi sezon. wielkim plusem są ubrania, uwielbiam lata 60.!

użytkownik usunięty
DizzyMissLizzy

Niestety, musze sie zgodzic. Serial specyficzny i momentami naprawde nudnawy.
Obejrzalam caly 1 sezon i choc rowniez uwielbiam lata 60, to oprocz kostiumow i klimatu tamtej epoki, jedyne co mnie trzymalo dalej przy ogladaniu, to przede wszystkim swietne dialogi - Jednak w porownaniu do Dextera czy Gry o tron serial jest zwyczajnie monotonny.
Zadna z postaci nie wzbudzila we mnie rowniez sympatii, ani mnie nie zaintrygowala.
Nie wiem, w kazdym razie odpuszczam sobie sezon 2.

ocenił(a) serial na 7
Massdgas

Bo I sezon jest tragiczny, II jest już znacznie lepszy a najlepszy jest III sezon serialu. Mi też na początku nie przypadł do gustu a tera już kończę oglądać 5 sezon i nie mogę się doczekać 6. Co do BB to jest oczywiście lepszym serialem ale porównanie nie ma sensu. To całkiem inny obraz i inna fabuła. Przemęcz się jeszcze trochę. Dla przykładu podam ci Carnivale. II sezony z czego pierwszego przebrnąć przez pierwsze 6-7 odcinków bardzo ciężko a końcówka pierwszego już bardzo dobra, II sezon to już mistrzostwo świata. Nie oceniaj na pozór, czasem trzeba dać szansę aby dostrzec głębię emocji, jakie z czasem są uwypuklone.

ocenił(a) serial na 6
Massdgas

To nie możesz jej zmienić?