Mad Men

2007 - 2015
8,1 37 tys. ocen
8,1 10 1 37229
8,8 24 krytyków
Mad Men
powrót do forum serialu Mad Men

Dlaczego oni mi to zrobili, dlaczego?! Moja ukochana postać, a tak ją usuwają... zacząłem 4 sezon i już mi jej brakuje. W 6 tylko w pilocie ma być, tak? I do tego brunetka...

Ile sezonów mad mena jest zaplanowane?

ocenił(a) serial na 9
Phoenix21hp

ale za to jej jest więcej /dodatkowe kilogramy/ ;P W 6. sezonie występuje też później. I do tego blondynka :P

ocenił(a) serial na 10
patrysieq

ooo, będzie jej czasowo więcej w 6? <3 ale fakt faktem, że po rozstaniu straciła trochę uroku.

ocenił(a) serial na 9
Phoenix21hp

Nie, będzie tylko epizodycznie. Wiadomo, nie jest już przy boku głównego bohatera.

ocenił(a) serial na 9
Phoenix21hp

będzie jej jeszcze więcej :) i w starej dobrej formie. jestem po ostatnim odcinku. niczego więcej nie zdradzę =)

ocenił(a) serial na 10
patrysieq

no to się porobiło :D

wiktorrria

Porobiła sie zwykła telenowela. :/ Powinni zakonczyc juz ten serial bo jest coraz gorzej i gołym okiem widac totalny brak pomysłów...

ocenił(a) serial na 10
sever

Przecież Januray Jones aka Betty nie odeszła z serialu wciąż jest series regular, faktycznie w 5 sezonie było jej malutko ale to bze względu na ciąże aktorki. W 6 serii jest znacznie więcej, co nie oznacza że występuje w każdym odcinku, ale za to ma ciekawy wątek, zwłaszcza w ostatnim odcinku.... Pewna siebie Betty z pierwszych sezonów wraca.....

pufek_1986

Ale a propos czego to napisałaś, bo nie rozumiem... Jestes pewna ze podpielas swoja wypowiedz pod wlasciwa osobe?