PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436999}

Mad Men

2007 - 2015
8,1 37 tys. ocen
8,1 10 1 36912
8,7 28 krytyków
Mad Men
powrót do forum serialu Mad Men

Pierwszy sezon obejrzałam, ale mnie nie porwał. Nie był zły, ale poniżej oczekiwań. Zaczęłam
drugi, ale wolę zapytać- czy warto?? Czy serial w końcu wciągnie?

mroovku

Spróbuj, według mnie późniejsze sezony są lepsze od pierwszego.

mroovku

Odpusc sobie. Jesli pierwszy sezon Cie nie wciagnął to nastepne tez tego nie zrobia. To nie jest serial dla kazdego.

sever

I chyba masz rację. Zaczęłam oglądać drugi i rzeczywiście nie robi na mnie wrażenia. Odnoszę wrażenie, że w USA film robi furorę ze względu na sentyment amerykanów do lat 60-tych. A tak bywa, że jak coś jest popularne tam, to u nas też się robi o tym głośno. Obejrzę jednak sezon do końca, pogapię się chociaż na auta :)

mroovku

"Odnoszę wrażenie, że w USA film robi furorę ze względu na sentyment amerykanów do lat 60-tych. A tak bywa, że jak coś jest popularne tam, to u nas też się robi o tym głośno."

Z tym nie moge sie zgodzic. Serial robi furorę bo jest wyjatkowo dobry. A że mówi o dość hermetycznej branży jaką jest reklama (a scislej mowiac traktuje on o historii rozwoju reklamy w ogole) to zwyczajnie nie kazdego to zainteresuje. Ciebie nie zainteresowal i nie ma w tym nic złego, ale nie umniejszaj z tego powodu jego wartosci bo serial jest absolutnie wyjatkowy. Drugiego takiego nie ma i długo na serialowym rynku nie będzie.

sever

Według Ciebie, gdyby serial osadzono w latach 90-tych też byłby hitem? Twierdzisz, że nie jestem zainteresowana branżą reklamy, więc mi serial nie przypadł do gustu. Myślę, że większość ludzi ogląda ten film nie względu na zainteresowanie historią rozwoju reklam, ale MIMO braku zainteresowania tym tematem. Widza interesują bohaterowie i podglądanie życia w latach 60-tych.