Po Lostach, Prison Breaku, Dexterze to mój ulubiony serial. Zostawiłem sobie sezon 4 na jesień. Póki co przede mną jeszcze UKŁADY ( 4 sezony ), Rodzina Soprano ( sezon 5 ), Dexter ( seron 5 ) i LOST ( sezon 6 ). A potem co ??? No właśnie chyba nie ma już nic ciekawego do oglądania.
nie, wcale nie ma nic ciekawego do ogladania
The Wire, Six Feet Under, Twin Peaks, Oz, Breaking Bad, Deadwood, The Shield, Boardwalk Empire
Wszystkie wymienione wyzej zjadaja te Twoje smieszne dextery, losty czy prison break(SIC!)
oglądałem 6ft Under i Dextera i powiem ci, że Dexter jest lepszy.
Też mam zagwozdkę, czy zacząć oglądać 4 sezon Mad Mena czy czy 7 sezon Desperatek. Choć póki co obejrzę 2 sezon Coguar Town :)
SPOILER A co do Man Mena i końcówki 3 sezonu to czułem się trochę jak bym Drużynę A oglądał. To zbieranie całej ekipy, Roger prawie, że godzi się z Donem, trochę banalne ale całkiem fajne. Chyba 3 sezon mnie najbardziej wciągnął. SPOILER
@danateusz
The Schield ? Nie potrafilem się do tego przekonać ;) reszta seriali które wymieniles zdecydowanie "zabojcze" :D
Boardwalk Empire i The Sopranos oglądałem, kapitalne są.
The Wire zacząłem, ale nie wciągnęło mnie. Dzisiaj obejrzałem pierwszy odcinek Mad Men i mam zamiar wsiąknąć ten serial, bo jest kapitalny. Następne w kolejce będą Breaking Bad i Deadwood, bo już od dłuższego czasu się do nich zabieram.
Dextera i LOST też widziałem, oba świetne. LOST to jedna z moich największych serialowych miłości.
Za to Prison Break był tragiczny. Pierwszy sezon dobry - ale tylko dobry - i pierwsze kilka odcinków drugiego okej. Reszta kaszana, nie obejrzałem go nawet do końca, 3 i 4 sezonu nie tknąłem - serial szedł w dół i słyszałem, że dalej jest jeszcze gorzej.