Mad Men

2007 - 2015
8,1 37 tys. ocen
8,1 10 1 37229
8,8 24 krytyków
Mad Men
powrót do forum serialu Mad Men

Moi kochani, podzielcie się proszę opiniami o najnowszym odcinku serialu Mad Men.

ocenił(a) serial na 8
buldok_

czy to tylko ja, czy po premierowym dwu-episodowym odcinku ,poziom serialu spadł w dół niemiłosiernie i nieoczekiwanie ??? siódmy ep troszeczke sie poprawił w stosunku od nr. 6 ale i tak wydaje mi sie że słabo.

outlaw87

A według mnie jest wprost odwrotnie i im dalej tym lepiej :)

ocenił(a) serial na 9
TVmanka

Zgadzam się z TVmanką, przecież 6 odcinek był genialny!

ocenił(a) serial na 9
outlaw87

"Niemiłosiernie" w dół to przesada, moim zdaniem. Jednak również uważam, że serial stracił trochę swojego klimatu. Podejrzewam, że twórcy chcą dotrzeć do większej grupy odbiorców, albo przygotowują na coś mocnego. Sam nie wiem, byleby nie zmierzało to w kierunku Mody na sukces.

Tak czy inaczej, żadnej gwiazdki ujmować nie zamierzam, a nowych odcinków wyczekuję jak co tydzień :)

ocenił(a) serial na 10
buldok_

Ten odcinek był wręcz perfekcyjny! Scena po scenie, wątek po wątku, minuta po minucie wszystko trzymało szczytowy poziom.
Roger po przygodzie z LSD stał się jeszcze bardziej zajebisty ;]

Co do pierwszego odcinka tego sezonu, to był niezły, ale jak na Mad Mena to było mało.

buldok_

Świetny odcinek, również uważam, że nowy sezon trzyma poziom w 100%.

ocenił(a) serial na 8
Brzechu100

Mi natenczas sezon 5 podoba się najbardziej. Serial skręcił troszkę na "komediową drogę" bo jest masa wątków, które bawią. Szczególnie te dotyczące Rogera, które obecnie jest moją ulubioną postacią :)

ocenił(a) serial na 10
buldok_

świetny odcinek, sporo się dzieje, nowe postaci, poważne sytuacje i rozmowy... Po obejrzeniu miałem wrażenie, że można by z tego zrobić porządny film... bardzo dużo było w tym odcinku... zdecydowanie wybija się ponad wcześniejsze z sezonu, ale od 3 poprzednich serial wszedł na krzywą wznoszącą... ciekawe co w następnym :)

buldok_

a jednak 'kopiuj-wklej'.