PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436999}

Mad Men

2007 - 2015
8,1 37 tys. ocen
8,1 10 1 36904
8,7 28 krytyków
Mad Men
powrót do forum serialu Mad Men

Donowi do tej pory zawsze jakoś płazem uchodziły te wszystkie romanse. Dobrze się ukrywał., ale w ostatnim epizodzie jak zaliczył upadek, to od razu mocny. Chyba w najbardziej upokarzający sposób, bo został przyłapany przez córkę. Pewnie i tak wszystko się rozjedzie w kościach, ale przynajmniej już mała wie z jakim człowiekiem ma do czynienia.

W ogóle ta scena była z jednej strony szokująca, biorąc pod uwagę pruderyjne lata 60, z drugiej bardzo zabawna, gdy w pośpiechu naciągał spodnie.

ocenił(a) serial na 9
giant enemy crab

Mnie się podobała ta scena z tego względu, że wyglądała jakby rzeczywiście była przedstawiona oczami tej dziewczynki... z jej perspektywy oni wcale przyjemnie nie wyglądali. Szczególnie Draper, którego zastała zgiętego przypominającej goryla albo królika :P Jakże to odmienny obraz od tego, który widywaliśmy w poprzednich odcinkach, gdy miłosne perypetie były przedstawiany nieco bardziej romantycznie, ale też lżej w sensie moralnym.

ocenił(a) serial na 10
kwiat_1990

najlepsze było tlumaczenie Dona: "ja tylko uspakajałem panią Rosenberg, była bardzo roztrzęsiona.." :)

ocenił(a) serial na 10
giant enemy crab

swoją drogą sally ma juz dowiadczenie w przylapywaniu ludzi w podobnych sytuacjach. wczesniej naszla juz rogera i matke megan.

ocenił(a) serial na 10
giant enemy crab

Don rozbił swoją pierwszą rodzinę i jednym z powodów rozpadu jego małżeństwa z Betty, były jego zdrady. No to mu tak płazem romanse nie uszły.
A teraz dodatkowo cierpi na tym Sally. I to Don ponosi za to całkowitą odpowiedzialność.