Mad Men

2007 - 2015
8,1 37 tys. ocen
8,1 10 1 37229
8,8 24 krytyków
Mad Men
powrót do forum serialu Mad Men

Napisy do 5 sezonu

ocenił(a) serial na 9

Wygląda na to, że osoba z nast ws, która dotychczas się tym zajmowała, nie kwapi się do tłumaczenia kolejnego sezonu. Na napisy24 też cisza. Nie chcę mi się wierzyć, żeby nikt nie przetłumaczył napisów do tego genialnego, możliwe, że najlepszego w historii, serialu.
Jeżeli macie namiary gdzie można się spodziewać napisów, to dajcie proszę znać.

ocenił(a) serial na 10
dondon

na napisy24 jest tłumaczone..

ocenił(a) serial na 9
kronos888

Zgadza się. Należy się cieszyć, że ktoś je w końcu robi i mieć nadzieję, że będą dobre i możliwie szybko. Chociaż to trochę przykre, że jakiś chłam jest tłumaczmy na pniu, a z tym było tyle problemów.
Kurde, już nie mogę się doczekać, aż mnie kusi żeby obejrzeć po angielsku, ale póki co się powstrzymuje, jeszcze :)

ocenił(a) serial na 9
dondon

Dodałem angielskie na napisy24.

dondon

Nie opłaciłeś abonamentu to musisz czekać. Ja miałem napisy już wczoraj :P

marcin261287

ale polskie napisy na napisy24 (konto premium?)

ocenił(a) serial na 9
monik__2

Polskich jeszcze nie ma i pewnie za szybko nie będzie.

monik__2

Nie załapałeś/aś dowcipu ;)

ocenił(a) serial na 10
dondon

Heh, większość tutaj widzę nie oglądała wcześniej regularnie serialu, tylko już po skończeniu ostatniej serii. Inaczej byście wiedzieli, że na napisy do bierzącego odcinka Mad Mena zawsze czekało się od 1,5 do 2 tygodni. Niestety, trzeba się przyzwyczaić i nauczyć cierpliwości. Albo oglądać od razu i liczyć na to, że zrozumie się jak najwięcej.

ocenił(a) serial na 9
_Milady_

Jakim jednak sposobem są już napisy do trzeciego odcinka nowego sezonu, podczas gdy do poprzedniego podwójnego epizodu wciąż nie ma? ;)

ocenił(a) serial na 10
_Milady_

a jestem (prawie) przekonany, że czekało się w poprzednich sezonach po 3-4dni :P

ocenił(a) serial na 10
Madristas

Raczej nie... Pamiętam jeszcze jak się cieszyłam raz, kiedy do jednego odcinka 3 sezonu napisy były ,,już" po tygodniu ;-)

_Milady_

to kiedy będą do s05e04? :D:D

ocenił(a) serial na 9
dondon

Napisy już dostępne na napisy24. Miłego oglądania życzę :-)