Wygląda na to, że osoba z nast ws, która dotychczas się tym zajmowała, nie kwapi się do tłumaczenia kolejnego sezonu. Na napisy24 też cisza. Nie chcę mi się wierzyć, żeby nikt nie przetłumaczył napisów do tego genialnego, możliwe, że najlepszego w historii, serialu.
Jeżeli macie namiary gdzie można się spodziewać napisów, to dajcie proszę znać.
Zgadza się. Należy się cieszyć, że ktoś je w końcu robi i mieć nadzieję, że będą dobre i możliwie szybko. Chociaż to trochę przykre, że jakiś chłam jest tłumaczmy na pniu, a z tym było tyle problemów.
Kurde, już nie mogę się doczekać, aż mnie kusi żeby obejrzeć po angielsku, ale póki co się powstrzymuje, jeszcze :)
Heh, większość tutaj widzę nie oglądała wcześniej regularnie serialu, tylko już po skończeniu ostatniej serii. Inaczej byście wiedzieli, że na napisy do bierzącego odcinka Mad Mena zawsze czekało się od 1,5 do 2 tygodni. Niestety, trzeba się przyzwyczaić i nauczyć cierpliwości. Albo oglądać od razu i liczyć na to, że zrozumie się jak najwięcej.
Jakim jednak sposobem są już napisy do trzeciego odcinka nowego sezonu, podczas gdy do poprzedniego podwójnego epizodu wciąż nie ma? ;)
a jestem (prawie) przekonany, że czekało się w poprzednich sezonach po 3-4dni :P
Raczej nie... Pamiętam jeszcze jak się cieszyłam raz, kiedy do jednego odcinka 3 sezonu napisy były ,,już" po tygodniu ;-)