Mad Men

2007 - 2015
8,1 37 tys. ocen
8,1 10 1 37229
8,8 24 krytyków
Mad Men
powrót do forum serialu Mad Men

Bylismy razem w clubie70. Chcialabym się podzielic wrazeniami a niestety nie mam kontaktu!!! :)

ocenił(a) serial na 10
gragus

To byłem ja, Grażyna i jak spodobał Ci się Mad Men? Nie każdemu może przypaść do gustu.

Slowianin

Na razie obejrzalam jeden odc.;0 Ale mówiles jeszcze o jakims filmiku na youtubie?zapomnialam ale chodzilo o jakis Ogien :P:P nie pamietam:)

ocenił(a) serial na 10
gragus

Mniejsza z tym ogniem, może jeszcze raz spotkamy się w tym samym klubie, liczę na to, a Ty?

Slowianin

Ale musze sprawdzic czy to na pewno Ty:) Wiec zadam pytanko. W jakich okolicznosciach się tam znajdowales? i w sumie ja tez:P

ocenił(a) serial na 10
gragus

W przyjaznych okolicznościach, ja próbowałem wyrwać panienki na jedną noc, ale Ty zaimponowałaś mi swoją mądrością i widziałem w Tobie coś więcej niż tylko sex. Potem rozmowa o serialach itp. sama pamiętasz :P

Slowianin

no ale z jakiej okazji tam byłes?? :)

ocenił(a) serial na 10
gragus

No ale osiemnastka :)

Slowianin

zła odp:)

ocenił(a) serial na 10
gragus

Tak się tylko z Tobą droczę
4 lipca

Slowianin

Szkoda ze nie jestes osoba której szukam. już mialam nadzieje ze mi sięudalo znalezc :)

ocenił(a) serial na 10
gragus

Może jestem lepszy

Slowianin

Po prostu potrzebuje odnalezc tamtego chlopaka ale chyba bedzie ciezko nie znajac jego nazwiska imienia itp;/

ocenił(a) serial na 7
Slowianin

Wtopiłeś stary... ale było blisko! ;D

ocenił(a) serial na 8
gragus

genialny dialog ;)

mothzart

Wiem:) gdyby nie zarty kolegi powyżej, nie bylo by tego:)

gragus

Grażyna, to naprawdę Ty? Boże....nie, to prawie niemożliwe

ocenił(a) serial na 10
gragus

Ciekawe, czy gargus ma szczęście, czy też Untitled_Gangster_Reboot kontynuuje dziedzictwo Slowianina ;) Tak czy siak, gragus, powodzenia :)

norwegian__wood

hehehe... no ciekawa jestem, ale podejrzewam ze moze być podobnie ... czekam na jakies konkrety :)

ocenił(a) serial na 8
gragus

podryw na filmweb'ie - ewoluujemy ;)