Mad Men

2007 - 2015
8,1 37 tys. ocen
8,1 10 1 37226
8,8 24 krytyków
Mad Men
powrót do forum serialu Mad Men

Patrząc na to forum, niebyt dużo tu fanów, co lekko mnie przeraża, bo no bo jak tak genialny serial
może być tak mało doceniany przez Polaków?

Ale najbardziej boli mnie że żadna z grup tłumaczących seriale, się nie zajmuję tym
dziełem..dobrze że zauważyłem że są ludzie dobrej woli i tłumaczą, wolno bo wolno, ale lepsze
coś nic nic.

ocenił(a) serial na 8
IOOI

Rodacy wolą mieć wszystko podane na tacy broń,dziwki, trupy,akcja nie wkładać też za dużo wysiłku w odbiór tu tego niema,z drugiej strony jest to serial dość mało znany trzeba mu się dać polubić , trzeba się dowiedzieć czy będzie to ktoś stale tłumaczył i jak tak to go wspierać i oddawać hołdy he he

ocenił(a) serial na 9
Szozu

Szozu popieram cię czekałam na Mad Mena to genialny serial ale ciężko o napisy polskie i też ubolewam z tego powodu :)

IOOI

Ja ogladam zwykle seriale z angielskimi napisami, a teraz do trzeciego odcinka nie wstawili nawet angielskich, jak to robia przy innych serialach. I w ogóle nie ma takowych w sieci... A przeciez to genialny serial!

velvet_touch

napisy sa wystarczy poszukac.....jak nie ma na napi to juz nie ma w ogole?:>
wpisz mad man s06e03 subtitles w wujka google i bedzie:)

delmis

Tak, pojawiły sie na p.o.d.n.a.p.i.s.i. dopiero 27 minut temu, jak to pisałam to nie było jeszcze. ;]
Gdybym korzystała tylko z napi niewiele filmów dane byłoby mi obejrzeć w pełni je rozumiejąc.

velvet_touch

P.S. Mad Men, nie "man".;)