PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436999}

Mad Men

2007 - 2015
8,1 37 tys. ocen
8,1 10 1 36886
8,7 28 krytyków
Mad Men
powrót do forum serialu Mad Men

Cudownie się to oglądało - estetyka ubioru, designu wnętrz, muzyka, same perełki. To co raziło to wszechobecne poniżanie kobiet, co niejednokrotnie podnosiło mi ciśnienie. Takie to były czasy. Ogólnie jeden z najlepszych seriali jakie widziałam.

ocenił(a) serial na 10
eurobeti

Joan sama się poniżyła dając grubemu za udziały w firmie, dzięki czemu agencja pozyskała Jaguara. Peggy porzuciła dziecko więc zasłużyła na wszystko co najgorsze.

ocenił(a) serial na 10
stringer_bell

Te dwa epizody w najmniejszym stopniu nie usprawiedliwiają seksistowskiego zachowania wobec kobiet. Powiem więcej, nie wiem dlaczego w ogóle to połączyłeś.

ocenił(a) serial na 10
eurobeti

Przecież Joan zdobyła swoją pozycję puszczając się z Rogerem. A i do tego typa przypominającego Orsona Wellesa miała pretensje, że chwalił się kolegom. Sama doprowadziła do takiego traktowania. Najlepsze jest to, że Don był jedynym facetem który ją szanował. A ona chciała by odszedł z firmy po tym jak na spotkaniu z Hersheyem opowiedział o swojej przeszłości.

eurobeti

Zobacz jak kobiety same się teraz traktują i jak traktują je niektórzy faceci na co one same się zgadzają. W porównaniu z tym co się dzieje teraz tamci ludzie to dżentelmeni.