Mad Men

2007 - 2015
8,1 37 tys. ocen
8,1 10 1 37229
8,8 24 krytyków
Mad Men
powrót do forum serialu Mad Men

czy ten serial sie z czasem rozkreca czy jest taki nudny caly czas? jestem na piatym odcinku pierwszego sezonu. Bedzie lepiej?

ocenił(a) serial na 10
Felula

Poczekaj do pierwszych odcinków sezonu drugiego;) Pierwszy dla mnie był koszmarem, najlepiej przebrnąć, żeby poznać bohaterów i klimat, kolejne sezony są genialne :)

ocenił(a) serial na 8
Felula

owszem! (aktualnie 3x03 ;-)

ocenił(a) serial na 10
Felula

Daj serialowi szanse - na poczatku srednio mi sie podobal, jednak jak juz sie wkrecilem to......[ocena jaka wystawilem serialowi mowi sama za siebie]
Jesli jednak po obejzeniu calego sezonu serial w dalszym ciagu bedzie ciebie nudzil, to mozesz go sobie odpuscic - to bedzie oznaczac, ze to po prostu nie jest serial dla ciebie.

Felula

Ten serial sie nie rozkreca, a jednakze mnie uzaleznil calkowicie. Jest w nim ciagle napiecie w oczekiwaniu na "coś sie musi wydarzyc", ale autorzy rozwijają akcje cierpliwie i ze smakiem. Zachecam do delektowania sie kazdym dialogiem, kazdą postacią i kazdą relacją. Nie bedzie tu fajerwerkow.

ocenił(a) serial na 6
Felula

Takie samo pytanie zadawałam sobie przy pierwszym odcinku... Właściwie w połowie pierwszego weszłam na forum by zobaczyć o co jednak chodzi. :D
Dałam więc serialowi szansę, po trzecim odcinku mnie wciągnął.
Nie oczekuj wielkiej akcji. Ten serial jest bardzo inny... Obyczajowy z elementami dramatu, choć taki opis może odstraszać. Ten film ma to "coś" choć na pozór nic się w nim nie dzieje. :)