PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 65 tys. ocen
7,7 10 1 64583
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

5x12

ocenił(a) serial na 6

Czy wy też uważacie, że Lisbon powinna była zastrzelić Volkera a nie tylko ranić? Mam takie wrażenie, że jeszcze go zobaczymy, gdy jego prawnicy będą podważać słuszność procedur, które doprowadziły do zatrzymania.

użytkownik usunięty
bgimp

Możliwe, że odcinek był zbyt szybki, ale jak na The Mentalist wątek z Volkerem trwał i tak długo bo kilka odcinków a nie jak zazwyczaj prócz wątku RJ na jednym odcinku wszystko się kończyło.Zgadzam się wątek TL vs TV był strzałem w dziesiątkę oby tak dalej.
Także jeżeli chodzi o oglądalność ostatnich dwóch odcinków Days of Wine and Roses(10.85) i Little Red Corvette(10.60). Jeszcze nie zdarzyło się w tym sezonie, że by dwa odcinki z rzędu oglądało ponad 10 milinów ludzi to znaczy, że wątek z Volkerem stał na wysokim poziomie.Oby tylko rosła liczba widzów i jest na to szansa bo następny odcinek jest z wątkiem RJ

ocenił(a) serial na 9
gagarin77

Czy może mi ktoś wytłumaczyć, jak niby Volker spowodował, że ten jego goryl po wyjściu z przesłuchania wpadł pod autobus? W ogóle odcinek od połowy gdzieś jak dla mnie stał się śmieszny, a motyw z ganianiem dzieciaka po ZOO z bronią przez Volker to już totalne przegięcie.

ocenił(a) serial na 7
EmilyG

Goryl popełnił samobójstwo, myśląc zapewne, że w ten sposób ochroni chłopaka.

ocenił(a) serial na 9
milkaway

No tak, w ten sposób na to nie spojrzała, dzięki za wytłumaczenie:).