Nie mogę uwierzyć że ktoś zmienił zdjęcie Robin;)
No temu komuś dziękuje bardzo za te piękne zdjęcie i przepraszam za to że pisze to na głównym forum;)
Ale zdjęcie!
Zdjęcie to masz pewnie na myśli na Filmwebie w opisie Robin Tunney? Rzeczywiście śliczne, z gładkimi włosami i kolor oczu jakiś wyraźniejszy, zielony. :) Piękne.
a zobacz Wojtek jak ładnie wyglądała podczas uroczystości Simona Bakera , gdy odsłaniał swoją gwiazdę w Alei Sław, Simon podziękował jej i swojej rodzinie tak wzruszająco, że nawet na mnie podziałało, a specjalnie sentymentalna to nie jestem
http://imgur.com/zAmoEeU ( nie wiem czy to z mojego albumu się wklei więc dam tez linki), http://www.justjared.com/photo-gallery/2....me-ceremony-18, http://www.zimbio.com/photos/Simon+Baker....ame/dwavepqum6H
Jeszcze lepsze jest jednak to ujęcie: http://24.media.tumblr.com/d8e334c423a3b3ad53548fc87294bb36/tumblr_mi8i94GaKo1rv n5uso1_500.jpg
Wyraża więcej niż tysiąc słów. (;
Piękne te zdjęcia z ceremonii. :)
A to ostatnie bardzo fajne, takie na luzie i mina Robin świetna, te oczy. :)
a nie masz może jagamiga1 linku do filmiku jak składał te podziękowania? bardzo bym chciałam zobaczyć
bardzo się cieszę tą jego gwiazdką
;)
okik, już mam :)
dzielę się bo faktycznie bardzo ładnie mówił i do tego się wzruszył :) super!!!
http://www.youtube.com/watch?v=BvnChvmfDxE
popieram, nie można dokarmiać/popierać próżnicy oraz głupoty :)
bo Ci wszyscy którzy tacy są pokonają nas w ostatecznej rozgrywce bo są mistrzami w swoim fachu :)
eee tam co z nich za mistrzowie, czasami mnie korci sprawdzić intencje takich " ktosi"
No i później robi się właśnie taki śmietnik jak poniżej...
Trolle mają tylko jedną intencję - prowokowanie do bezproduktywnej pyskówki. Jak mu sie nie będzie odpowiadziać, to się znudzi i poszuka innyh terenów do żerowania.
masz rację, tylko że próbuję sprawdzić, czy jedyną metoda na trolli jest skazywanie ich na śmierć głodową, czy też da się ich unieszkodliwiać tzw. wspólnymi siłami rzetelnych forumowiczów, a przy okazji trochę podedukowac trolujące bezproduktywne istoty , taka orka na ugorze
Twój jest gorszy. Podniecasz się jakąś starą i sztuczną babą, a w realnym świecie nawet nigdy nie miałeś dziewczyny.
Założyłeś konto tylko aby zbadać mój gust to trochę dziwne prawda Pudzila:)
Co do mojego życia to nie masz o nim pojęcia:)
nie chcę Cię martwić, ale te wszystkie " odżywki" na przyrost masy mięśniowej to źle wpływają na męskość i ponoć na mózg także
ale, ta zasada dotyczy prywatnych rozmów a na forum to wszyscy czytają wypowiedzi wszystkich i maja prawo się do nich odnieść, szczególnie jak taki Ktoś jak Ty obraża aktorkę w naszym ulubionym serialu, zresztą nazywanie Robin Tunney transwestytą jest zniesławieniem jakbyś nie wiedział, masz na tyle kasy żeby wygrać proces?
to co Robin wie o Polsce akurat nie ma nic do rzeczy, każdy aktor ma dbających o jego wizerunek speców i jasne, że ona ma gdzieś co Ty wypisujesz, ale czy ktoś od jej PR na Europę zawiadomiony, że na forum takim i takim obraża się aktorkę nie zechce podać forum o zniesławienie, a z kolei odpowiedzialni za Filmweb sprawdzą sobie takich trolli, którym bezkarne wyzywanie ludzi myli się z końcem komuny
no tak, ale riposta, lepiej już być nastolatkiem, nawet pryszczatym niż niedowartościowanym dorosłym szukającym licho wie czego, jak szukasz wrażeń to weź poskacz sobie na bungee
pochlebiasz sobie, nad odpowiedzią na Twoje wypociny nie trzeba sie zastanawiac dłużej niż sekundę , jest przewidywalne co napiszesz
@Christian Pudzianowski - trochę późno zobaczyłam rozwój wątku (weekend w rozjazdach), więc, chociaż mam nadzieję, że wymiana zdań została zakończona, to chciałam coś jeszcze dodać.
Otóż, zgadzam się z Jagamiga, że forum Mentalisty jest takim miejscem, gdzie rozmawia się o serialu, a więc zarówno o różnych sytuacjach opisanych w serialu, wątkach głównych i pobocznych serialowej historii itp., jak i o bohaterach serialu oraz o aktorach, którzy grają poszczególne postaci.
Dlatego nie ma niczego złego w pisaniu o tym, że podoba nam się aktor czy aktorka występujący w serialu. To forum jest właśnie odpowiednim miejscem na dzielenie się takimi zachwytami.
Wątek zatytułowany jest nazwiskiem aktorki, wpis założycielski mówi o niej w superlatywach, ludzie dopisują się też pozytywnie, a więc, jeżeli tej aktorki nie lubisz, to masz wybór: albo (i) nie czytać i nie denerwować się, że ludziom podoba się Robin Tunney albo (ii) przyjąć to na klatę, że świat jest duży, i że komuś podoba się aktorka, która Tobie się nie podoba albo (iii) zwyzywać założyciela wątku, aktorkę i kogo popadnie. Wybór należał do Ciebie i sam sobie odpowiedz która z opcji jest bardziej godna mężczyzny.
Oczywiście, każdy inaczej definiuje bycie mężczyzną. Mnie akurat prawdziwa męskość nie kojarzy się z wyzywaniem ludzi.
Myślę, że jeżeli jesteś fanem serialu, tak jak chyba wszystkie osoby piszące tu mniej lub bardziej regularnie, to nic nie stoi na przeszkodzie, abyś zrobił "nowy początek" i porozmawiał z innymi fanami w innych wątkach o tym którzy aktorzy albo postaci podobają Ci się albo kto według Ciebie jest Red Johnem albo o czymkolwiek, co Tobie, jako fanowi, podoba się albo nie podoba w serialu, w takim sensie, żeby to była naprawdę rozmowa, która coś wnosi i coś ludziom wzajemnie daje pozytywnego, bo chyba po to wchodzi się na forum, żeby odetchnąć od codziennego życia pełnego problemów i na chwilę zanurzyć się w czymś pozytywnym, czyli w rozmowie o ulubionym serialu. Może to być też krytykowanie też serialu, czemu nie, ale na takim poziomie, żeby jednak coś z takiej rozmowy zyskać, coś przemyśleć, bo po to się właśnie tu zagląda (a przynajmniej, jestem raczej pewna, że większość osób zagląda tu z tego powodu - tj. z chęci oderwania od rzeczywistości i zyskania czegoś pozytywnego od rozmówców).