Nie mogę uwierzyć że ktoś zmienił zdjęcie Robin;)
No temu komuś dziękuje bardzo za te piękne zdjęcie i przepraszam za to że pisze to na głównym forum;)
Ale zdjęcie!
Na niektórych ludzi po prostu szkoda słów, gdyż połowy pewnie nawet nie zrozumieją więc nie ma co się denerwować:)
Wracając do wątku, moim zdaniem Robin jest piękną kobietą i nieźle trzyma się jak na swój wiek:) A po za tym jest naprawdę fajną i wyluzowaną babką :)
Ty nie masz życia, że zawsze piszesz takie długie elaboraty na każdy możliwy temat?
I przestań mi rozkazywać. Forum jest dla każdego i można tu pisać co się chce. Jeśli nie zauważyłaś, to komuna skończyła się ponad 20 lat temu.
hi, hi nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem Pudzianowski, poćwicz te sztukę, na egzaminie gimnazjalnym Ci się przyda
tak, a to ciekawe, możesz uściślić co jest we mnie takiego infantylnego, napisz przynajmniej kilka zdań złożonych
no i gdzie są zdanie złożone? Najlepiej podrzędnie. A hi, hi to oznacza, że rozśmieszyła mnie Twoja wypowiedź., ale nie spowodowała śmiechu szczerego tylko taki ironiczny, stąd hi hi. Nie wiedziałam, że taki sposób śmiechu jest przypisany wiekowo do podstawówki, myślałam, że raczej do ironii.
niech się uczy, może dzięki mojej pozytywistycznej pracy nabędzie umiejętność czytania ze zrozumieniem, pisania zdań złożonych i pozna podstawy erystyki, a także nauczy się orientować kiedy ktoś używa sarkazmu i sobie z niego kpi .
kto wie, może właśnie zmotywowałaś chłopaka do zmian w swoim życiu. może zapewniłaś mu lepszą przyszłość?
to by było takie piękne zwieńczenie mojego poświęcenia i narażania sie na inwektywy :), ale cóż za chwile pewno znów przeczytam tępawy równoważnik zdania od mister P, Mając jednak na uwadze nauki Patricka o sile podświadomości, to może choć tam pozostanie mu jakiś ślad i kiedyś pozytywnie zaowocuje
o ile w określaniu wieku ciała można się pomylić o tyle metrykę umysłu zdradza poziom jego wpisów, zastanawiające jak można się tak kompromitować i tego nie zauważać ?