Miłość, śmierć i roboty (2019)
Miłość, śmierć i roboty: Sezon 4 Miłość, śmierć i roboty sezon 4, odcinek 3

Miłość, śmierć i roboty | Spider Rose

17m
6,4 675  ocen
6,4 10 1 675
Miłość, śmierć i roboty
powrót do forum s4e3

Może i bywało lepiej w poprzednich sezonach, ale według mnie ten odcinek trzyma formę . Dotkliwa samotność utulona przez maskotkę o z góry wiadomych zamiarach , również dla nowej właścicielki . Mnie się podobał , bardzo mnie wzruszył .

ocenił(a) serial na 9
Iwona_ola

Wzruszające, ale czemu ona miała takie zamiary? I jak rozumiesz ostatnia scenę?

Asiczek11

Spider Rose była zaskoczona, że maskotka ma wiele różnych dna . Pewnie domyśliła się , że zwierzak ma je w wyniku zjedzenia poprzednich właścicieli , ale była samotna i wolała te kilkadziesiąt dni ze zwierzakiem , znając swój koniec niż samotność , w której żyła tylko dla zemsty. Kupiec dając zwierzaka liczył na to, że po jej śmierci spokojnie przejmie kamień i tak się stało .

Iwona_ola

Jeden z nielicznych odcinków w tym sezonie, które mi się podobały! Ciekawostka - w oryginalnym opowiadaniu jest odwrotnie to Spider Rose zjada Nosey, podczas gdy tu mamy przeciwną sytuację, aczkolwiek jako że zostaje zaznaczone na początku że zwierzak ma specjalną biologiczną cechę, która pozwala mu na włączanie części materiału genetycznego, który spożywa, widać to na końcu, gdy wyłania się z kokonu, wygląd jest zmieniony, ma teraz pewne cechy Spider Rose, więc w pewien sposób ta jest teraz połączona z stworzeniem.