Ona śpiewa wszystkie piosenki w serialu, to jej głos. Poza serialem też śpiewa, ma jeszcze dużo innych piosenek
Dobrze że tak szybko wrócił bo jak na początku odcinka odjeżdżał to już płakałam w duchu co ja pocznę bez niego w klasztorze ale szybko się olczulek zreflektował i został z Esperazną (sorki z siostrzyczkami) :D
Dziewczyny wiecie koło której są dodawana przeważnie odcinki w sieci? Jutro nie będę mogła o 16 oglądnąć o zgrozo i będę musiała czekać na dodanie :(
Nie wiem bo do tej pory oglądałam regularnie ale pewnie późnym wieczorem dodają. Ewentualnie rano dnia następnego
Nie,nic. Miałam to napisać gdzie indziej, za dużo wątków na raz ogarniam. Nie zwracaj uwagi na tego posta :D
Tak, ale wg mnie wszystkie są ładnie :) I chyba bardziej mi się podoba Necesito. Szkoda, że Czwórka nie tłumaczy tekstów piosenek. Mogłyby być napisy nawet.
Ja najbardziej lubię Jurame,choć jeszcze jej nie było. Pewnie jakoś niedługo będzie :) Zaraz po niej uwielbiam Necesito :)
Scenka w deszczu oczywiście przepiękna :))))
Esperanza jak ściemniała Tomasowi o swoim byłym :D zapodała mu tyle kłamstw na minutę,że chyba pobiła rekord :D
No i Tomi,który mówił,że miał branie haha
No raczej.
Rozbawiło mnie jak ten brat Loli patrzył na jej dekolt.
Sama go wystawiła a potem się dziwi.
Ale liczyła,że Tomas na tym skorzysta,a nie brat Loli haha. Przypomniało mi się jak kiedyś oblała się winem przy Padre,a pierwsze co zrobiła to zaczęła rozpinać bluzkę. Ale Tomi od razu zniknął z pola widzenia :D
Jak opowiadała , że na insta wyglądał jak ciacho od razu skojarzylam z naszymi ciasteczkami ha ha
Moja ulubiona piosenka to Necesito i już jest jej tłumaczenie na youtube. Zamierzam w najblizszym czasie przetlumaczyc na youtube wszystkie piosenki :-)
Tak widziałam te tłumaczenie :D
Fajnie,ze będziesz tłumaczyć
Znasz hiszpański?
Znam, ale nie ze szkoły czy z kursu, tylko po prostu lubię ten język i przy oglądaniu telenowel się nauczylam. Oczywiście nie znam go perfekcyjnie, ale już ogladajac telenowele po hiszpańsku większość rozumiem :-) Zaczelam zwracac uwage na ten język oglądając Zbuntowanych i tak od 7 lat oglądając czasem jakieś telenowele stopniowo się nauczyłam :-)
jeśli chodzi o piosenki Lali z Mojej nadziei to piosenki maja łatwy tekst, także je rozumiem i przetlumacze :-)
Cieszę się bardzo , że będziesz je tłumaczyć , bo ja znam pojedyncze słowa i tak jak Jagoda napisała ubolewam nad tym , że nie wiem o czym śpiewają :-D
Wielki dzięki.
Linki będziesz wrzucać tutaj ?
Mogę wrzucać linki :)
Język hiszpański ma coś w sobie i lubię go. Jest łatwy do nauki. Ogarnelam go w sumie podczas oglądania Nie igraj z aniołem i teraz już większość rozumiem bez lektora. Gdy leci telka i lektor tłumaczy można dużo słówek zapamiętać :)
To prawda,ja język hiszpański znam wyłącznie z telenowel i stwierdzam,że spokojnie mogę zrozumieć co mówią,a nawet coś tam dodać od siebie. Bardzo łatwo się go uczy i zapamiętuje. Uwielbiam hiszpański
https://m.youtube.com/watch?v=y_6NFvfIgQ4 kolejne tłumaczenie do piosenki Como haremos :-)
Ja znam hiszpański, więc mimo, że ich nie tłumaczą to wiem o czym są i jak bardzo ich słowa pasują do sytuacji,więc tym bardziej ubolewam, że inni o tym nie wiedzą. I fajnie, że tłumaczysz ;)
Fajnie się masz.
Ja kiedyś też się chciałam uczyć i na pomysle się skończyło a nie oglądałam tyle telek więc się nie nauczyłam ha ha
Może kiedyś to nadrobie , bo bardzo lubię ten język :-D
W moim przypadku nauka hiszpańskiego była niezaplanowana ;) Ale usłyszałam ten język i szybko się w nim zakochałam ;) Życzę, aby się udało spełnić marzenie ;)
Ja teraz zaczynam/kontynuuję przygodę z angielskim.
Nie dziękuję , żeby nie zapeszyc , choć ciężko to widzę , bo języki omijają mnie szerokim łukiem ha ha
Odcinek superasny :-D
Znowu Thomas bohaterem .
Fajny ten taniec w deszczu .
" zawsze dostaje to co chce. A teraz chce księdza ..... z gitarą "