PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33288
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Spoiler

ocenił(a) serial na 9

-------------------------------------------------------------------------------- --------------------------- Itachi nie żyje ciekawe co będzie teraz.

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

jenny, a tak wogole to mam nadzieje ze anime szybko dogoni mange bo wole patrzec jak oni sie ruszaja hehe, jeszcze do piatku sie trzeba wstrzymac, choc nie wiem jak dam rade na komiks i filmik;) ciekawe co bedzie z sasuke, bo to moj ulubieniec, napewno nie zginie ani nic z tych rzeczy bo to przeciez ulubieniec autora "Naruto"

Tootsy

Oj, anime chyba nigdy nie dogoni mangi^^

mielone_

w też to wątpię ^_^

isell

Dogoni tylko wtedy gdy manga się skończy.

ocenił(a) serial na 9
Lilithy

No i to chyba niedługo nastąpi ;]

Darth_Carnage

tylko ta opcja jest możliwa :]

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

taa manga sie tak szybko na bank nie skonczy bo nie ma jak napewno po wrogu takim jak akatsuki znajdzie sie nastepny klan złych mający równie złowieszczy cel hehe, a tym czasem obejze sobie jeszcze raz pare odcinkow, bo sa super szczegolnie te ckliwe;) hihi

Tootsy

To jedyna opcja.Jedna nie sadze żeby szybko sie skończyła jeszcze kilkanaście wątków zostało do zakończenia.Mnie osobiście bardzo ciekawi fakt co Zboczony Pustelnik napisał na plecach żaby:)

ocenił(a) serial na 9
Lilithy

Pewnie coś do Naruto. Jeszcze zostało: Co zrobi Tobiasz?, Pein, Zetsu, Sasuke, Kisame i Suigetsu

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

heh no i na tych wątkach na pewno sie nie zakonczy^^

ocenił(a) serial na 9
Tootsy

Coś pominąłem?

Darth_Carnage

nie chyba wszystko wymieniłeś ^_^ ale najbardziej mnie zastanawia kiedy Naruciak się dowie że 4 kage to jego tatuś a ero senien to jego ojciec chrzestny :]

ocenił(a) serial na 9
isell

Jak mu nikt nie powie, to nie będzie wiedział ^^

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

jenny mam nadzieje ze w piatek bedzie manga 398^^

Tootsy

Jeśli wierząc wikipedii ( xD ) Naruciak się o tym dowie :]

ocenił(a) serial na 9
isell

A co tam było napisane?

Darth_Carnage

z tego co pamiętam, Naruto, co można się łatwo domyśleć, będzie chciał wybić Akatsuki. TERAZ PISZE TO CO CZYTAŁAM! Więc nie gnójcie mnie jeśli ktoś będzie miał inne informacje xD Naruto dowie się że 4 Hokage to jego tatuś x] i poświęcił swoje życie (4th) żeby uratować wioskę przed Lisem. Gdy się o tym dowie będzie chciał pozbyć się lisiego demona...

ocenił(a) serial na 9
isell

... Ciekawe jak... co sam się zabije?

Darth_Carnage

Kto wie lekki powiew "tradycji" japońskiej:P

ocenił(a) serial na 9
Lilithy

Naruto weźmie sztylet. Harakiri! xD

Darth_Carnage

i popełni seppuku xD

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

no wlasnie bez sensu nie moze pozbyc sie Kyuub'iego, dzieki niemu ma bardzo duzo chakry i wiecej mocy;/ ale wkurza mnie strasznie ze naruto nic innego nie umie tylko klony i rasengan;/ moglby naumiec sie innych technik ciołek jeden;/ ale za to sakura sie bardzo fajna zrobila, w koncu jest z niej pozytek hehe

ocenił(a) serial na 9
Tootsy

Nie no oprócz Rasengana, i Klonów potrafi:

Oodama Rasengana
Rasenshurikena
Kuchiyose no Jutsu
Henge no Jutsu

^^

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

ale wszystko jest zbliżone;/ i bierze sie od rasengana a tam przywołanie czy ta przemiana to bez znaczenia mógł by dobrze posługiwac się tym swoim żywiołem wiatru, żeby umiec walczyc tak jak ten kolo z movie 4^^

ocenił(a) serial na 9
Tootsy

Ale Naruto jeszcze jest na to za głupi ^^

Darth_Carnage

właśnie ^^ naruciak jest jeszcze na to za głupi xD ale Tootsy czepiasz się Naruto... Sakura też nie jest zbyt oryginalna... używa tylko Shannaro i jest medic ninja i nic poza tym... Też mogłaby się czegoś nauczyć

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

nom w sumie racja najlepszy w tej chwili to chyba jest Sasuke;) a właśnie jeśli chodzi o niego jest moją ulubioną postacią bardzo przeżywałam to że odszedł, ale dzis zrozumiałam w końcu, że był całkowicie pochloniety zemstą;/ to był dla niego największy priorytet, on bardzo cenił swoich przyjaciół, ale tak jak powiedział Naruto, czy zostając w wiosce stał by się silniejszy owszem, stał by sie ale to by zajęło trochę czasu, a on chciał jak najszybciej zdobyc większą moc! i zabic Itasia;/ ciekawa jestem bardzo co bedzie teraz, gdy juz nafaszerowałam się smutkiem, gdy on odchodził, mogę odetchnąc;/ A co wy o tym myślicie??

Tootsy

ja bardziej rozpaczałam po śmierci Itasia niż wtedy gdy młody Uchiha odszedł ^_^ mnie jest prawdzie mówiąc obojętnie co się stanie z Saskiem...

ocenił(a) serial na 9
isell

Mi też jest obojętny. Ja czekam tylko na walkę Pein vs Naruto jeśli taka w ogóle się odbędzie

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

hej a mógł by ktos powiedziec mi w skrócie co sie stało od śmierci itasia i o czym mówi Madara??

ocenił(a) serial na 9
Tootsy

Yy.. o tym, że Itachi chciał chronić Sasuke i że tak naprawdę był dobry ^^

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

a dlaczego był dobry? ;) to może tą rozmowe tak bardziej szczegółowo??

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

matko jak to Trzeci hokage zlecił wybicie klanu Uchiha;/ to nie możliwe jeszcze Sasuke znienawidzi konohe;/ a tak se pomyślałam, że może Itaś jednak żyje bo jego ciało zniknęło może to walczył jego klon;)

ocenił(a) serial na 9
Tootsy

Że co Trzeci zrobił?

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

no jeżeli czytałeś chapter 399 to wiesz, iż to Trzeci kazał wymordowac klan uchiha;/ ale dlaczego;/ o co temu Tobiemu/Madarze chodzi

ocenił(a) serial na 9
Tootsy

No czytałem, ale nie wgłębiałem się w tekst za bardzo. Dla mnie Madara ścieme wali

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

ty no w sumie po głębszym zastanowieniu, ciekawe do czego zmierza i co zrobi Sasuke;/? może połączy siły z naruto hihi, było by super;) ale strasznie mnie wkurzają te filery mogła by akcja w anime szybciej się potoczyc tyle sie czekało na jakis głupi nudny odcinek;/, który jeszcze sie nie zakonczyl;/ a ten Sai jest komiczny, ale i tak go nie lubie taki pedałek;/

Tootsy

a ja Saia lubię ^_^ śmieszny gościu :) przynajmniej próbuje związać się z drużyną, próbuje ją zrozumieć... Nie to co Saśek

ocenił(a) serial na 9
isell

E tam niby filery są, ale te dwa odcinki były całkiem znośne. Przynajmniej jakaś walka była :]

Darth_Carnage

A mnie doprowadza do płaczu ta bluzeczka Saia XP

mielone_

no ta bluzeczka Sai`a jest tragiczna ;p nie to co pomarańczowy dresik Natuto ;D

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

jesli chodzi o ciuchy to aż nie moge patrzec na tego geja Saia;/, żal chce zając miejsce Sasuke nigdy! ale Sakura też ma teraz taki brzydki strój, wsiunski;/ za to Naruto bardzo sie wyrobił hehe ale i tak najseksowniejszy jest Sasek;*

Tootsy

Sakura mogłaby lepiej wyglądać.. A no zgadzam się Naruto się wyrobił :D a Sasuke może być, ta goła klata.. hehe xD

blumarine

no jeśli chodzi o ubiór Saia to pożal się boże xD Saśek też nie ma lepszego xD klata na wierchu, jaliś sznur u dupy (który mu przy okazji ją powiększa xD) Nie no, ciuchy w Naruciaku są the best xD Jedynie Lee nie zmieniał przez te wszystkie lata swojego ubioru ^^

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

o matko Brewka? hehe daj spokuj on jest komiczy;p ale Sasuke nie obrażaj wygląda bosko;p taki zaawansowany ninja;) a wkurzają mnie jeszcze te grube kurtki Hinaty albo Shino on wygląda dziwnie... ale i tak Sai najgorzej jeszcze włosy takie dziwne wogole brzydal;p

ocenił(a) serial na 9
Tootsy

Shino, to jak Neo z Matrixa xD, a Neji jakby na złą stronę mocy przeszedł

Darth_Carnage

ale ja nic takiego nie napisałam, że Lee ma najlepszy ciuszek ^^ tylko że przez cały cykl Naruto ma to samo na sobie xD
A Shino faktycznie wygląda jak Neo xD

ocenił(a) serial na 9
isell

Lee jedynie jeszcze ma kombinezon jaki noszą Chuunini i Jounini :]

Darth_Carnage

a właśnie jak dobrze pamiętam to Naruto też dostał takie ubranko co ma Lee, od Gaia, ciekawe dlaczego nie nosi ;p

blumarine

Hahaha! Wyobrażacie sobie Naruto w stroju Lee czy Gaia? xD Kupa śmiechu!

Neji się wyrobił - trzeba przyznac;)