PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33288
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Spoiler

ocenił(a) serial na 9

-------------------------------------------------------------------------------- --------------------------- Itachi nie żyje ciekawe co będzie teraz.

ocenił(a) serial na 9
mielone_

Lecz gdy Sasuke odchodził Naruto rzucił go butelką kubusia a w tył głowy co dało suchy krwotok z nosa Sasuke xD

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

downy z was i to niby ma byc śmieszne;/ ŻAL!

ocenił(a) serial na 9
Tootsy

Ej wrzuć na luz. Co my po tobie jeździmy, czy jak?, że się tak buzujesz...

Darth_Carnage

Sasuke zasmakował suchej krwi z nosa i stał się wampirem...

Ej, a kto powiedział, że to ma być smieszne? My po prostu układamy swoją historię;]

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

no dobra spoko, może przegiełam;p poprostu już nie mogę się doczekac następnych odcinków mangi i anime i może dlatego się wkurzyłam...

Tootsy

o.O i to zaraz się na nas musisz wyładowywać? nie ładnie <nono>

Sasuke - chan ( xD ) w nowej postaci, postanowił dopaść Itasiego ( <3 )i skopać mu tyłek

ocenił(a) serial na 9
isell

Itachi: Kso, on posiada etykietę Kubusia nawet mój Sharingan666 i trzy szóstki xD nie dadzą mu rady

Darth_Carnage

Sasuke - chan: Masz rację Łasiczko nie masz szans... Na dokładkę mam jeszcze darmowe bony do Plusa gdzie mogę kupić całą zgrzewkę Kubusi! *diaboliczny śmiech* Hihihihihi

P.S. xD a ja się zastanawiałam jakie szóstki xD ale już kapiszi ^^

ocenił(a) serial na 9
isell

Itachi: Kso...akurat zabrakło mi darmówek do Orange, wtedy zadzwoniłbym do Krystyny z gazowni i po sprawie xD

Darth_Carnage

Sasuke - chan: Hłehłehłe... A ja wykupiłem sobie pakiet 600 sms-ów i zaraz przywołam diabolicznego kumpla Gerarda!

ocenił(a) serial na 9
isell

Itachi: Ja mam nową motorele Zx300 która podziel wodę na 3 równe części xD

Darth_Carnage

Sasuke - chan: hihihihihi *śmiech wdzięcznej pensjonarki* to cię wydymali Itasiek! Ten model motoroli wyszedł z mody! Teraz w obiegu są Samsungi z trójpodziałem: na wodę, ogień i wiatr! *wyciąga swój sprzęt i mu pokazuje*

Proszę bez skojarzeń! ^^

ocenił(a) serial na 9
isell

Ja cie! też chcę taki xD

Darth_Carnage

xD to była limitowana seria z kiosku Ruch ^^ tylko wybrani mogą mieć takie coś :P

isell

dobra... pomińmy ten cały wątek i wracajmy do rozmowy ^^
o czy gadaliśmy ostatnio? ;)

isell

I stało się Sasuke chce zniszczyć wioskę. Teraz to moja koncepcja zakończenia zmieniła sie o 360 stopni.

Lilithy

Aha ciekawe oczy miał Sasuke na końcu rozdziału.

Lilithy

Skoro Sasuke chce rozpierdzielic Konohe, to Naruto niech nawet nie próbuje namówic go do powrotu ;P

mielone_

ale Naruciak i tak swoje zrobi ^_^ jest uparty jak osioł :]

isell

Kto na pewno zginie ???

Lilithy

Kurczę, trudno powiedziec. A co będzie jesli Sasuke zginie? O_O

mielone_

Bardzo ale to bardzo bym tego nie chciała ale nie wyobrażam sobie tego w jaki sposób mógłby się zmienić.(co mogłoby go zmienić)skoro nawet fakt ze jego brat zrobił wszystko by chronić wioskę nie wpłynął na niego?a wręcz odwrotnie...

Lilithy

Ech. Sasuke ma przesrane (za przeproszeniem).

mielone_

Mało powiedziane:)Zastanawiam się jakie nowe nieszczęście na niego spadnie a to tylko kwestia czasu.

Lilithy

Wyczuwam niezgodność interesów pomiędzy Sasuke i Madarą. Nasz senior wywinie niezła niespodziankę.

ocenił(a) serial na 9
Lilithy

Oby Sasuke zginał :]

Antonio_Montana

Chyba za nim nie przepadasz^^

ocenił(a) serial na 9
mielone_

W sumie jak teraz chce zniszczyć Konohe to chyba go polubię.

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

Mam nadzieję że będą ciekawe walki nas czekać ;)

Antonio_Montana

Możliwe, że jakaś wojna się szykuje;]

mielone_

a mnie jest obojętnie czy Sasiek dalej będzie czy nie... :) ale fakt... ciekawa walka by sie przydała :)

ewelina_k88

Walka będzie. Na pewno. "Saske-kun" bardzo mściwy jest. ;P

mielone_

Sasuke chce wybić tylko starszych a Madara ma chrapkę na cała wioskę przy takim układzie czeka nas mnóstwo ciekawych i zapewne tragicznych walk.Mam nadzieje że Sasuke jednak wywinie sie śmierci:P

Lilithy

Pewnie przeżyje. W końcu to jeden z głównych bohaterów. Ale kto wie, kto wie...

Ja tam nie wiem jak z Madarą i resztą, bo mangi nie czytam (Bozia mi daru języka angielskiego nie dała^^).

mielone_

Chyba wystarczająco dużo osób już uśmiercono:(Shikamaru w najnowszym rozdzialiku jest niesamowity,a Naruto nie zmądrzał ani troszkę:)

Lilithy

Ach, ten Shikamaru^^ Zawsze go lubiłam:)
Najbardziej lubię jak na jetix Naruto mówi "Sikamaru" xD

mielone_

hahahahaha ;D rzeczywiście dubbing na jetix jest dojebany ;D a jeśli chodzi o mangę Naruto to zapodam wam ją ale po... polsku ^^ znalazłam ^^ już nie muszę męczyć się z ang ^^ http://ukrytawioska.wordpress.com/spis-tresci-naruto-pl/

isell

1.na mangashare.com jest zawsze 2k polskich skanlacji (chyba ze 4 grupy skanlacyjne są, nagle wszystkim się tłumaczyć zachciało :|)
2.Ten dubbing to jest w ogóle źle nagrany (jak krzyczą to naprawdę uszy bolą), nie mówiąc już o GŁĘBOKIM GŁOSIE Saska. (kiedy będą Saska wspomnienia z dzieciństwa... ciekawe jaki głos dadzą Itasiowi)
3.Ja sobie wymyśliłam końcówkę "naruto" tak - podczas ataku Saska na wioskę Naruciak się wkurza staje się pięcioogoniastym (!) liskiem i zaczyna rozwalać wszystko wokół siebie, ale Saucegay nawraca się (jakby po drodze Danzo zabił to bym się nie obraziła) i podejmuje decyzję - zabija Madarę, przejmuje kontrolę nad Kuubim i niszczy demona, przy okazji oddając życie za przyjaciela. Finito, melodramatycznie i w ogóle sad, sad story.

MaRyska

Tak i w ten sposób kończy się klan Uchiha , ma nadzieję że obejdzie się bez takiego melodramatu.Zakończenie całkiem niezłe :) (z tym że Sasuke zostaje przy życiu)Jeśli chodzi o dubbing to obejrzałam jeden odcinek w sieci i jakby to lekko ująć istna komedia:)

ocenił(a) serial na 10
Lilithy

a ja jestem pewny(a jak narazie to wszystkie moje przypuszczenia sie sprwdzają:śmierć Itachiego, jego podwójna osobowość itd..)że sasuke tylko gra i nie chce rozpierdzielić wioski tylko ją ochronić.Gra przed madarą i chce się dowiedzieć jak ochronić naruto przed odebraniem mu Kuybiego.Dlatego musi poświęcić 8 janjuriki i jeszcze dobić pare osób żeby sprawiać pozory i grać rolę przed madarą:D

kaka893

O, ta wersja mi się podoba;]

mielone_

oj tak ^^ taka wersja mnie również pasuje ;D

isell

Fajne, ale ja BARDZO potrzebuję MELODRAMATU.
Dziękuję za uwagę. :D
Niewyżyte dziecko

Antonio_Montana

teraz będzie kupa, a ja zamorduję Sasuke-bitcha

eternal_Itachi

hm. Itachiego śmierć mnie dobila. a wnioskując po trupach- śmiem twierdzić że Kishiemu się odechcewa rysować resztę i powoli zakańcza mangę. w końcu facet sporo kasy trzepie- przyda się więcej ,ale po co? ;D
co do przyszłości Sasuke: hm. myślę, że fajnie by wyglądało, gdyby zaatakował on Konohę, po drodze ubił Madare [a masz ty dziadku stuletni! xD] i stoczył walkę z Naruto, ale zapomniałam, że Madara nie może zginąć i dlatego chce przejąć kontrole nad Kyuubim i dziękuje Sasuke, że wyczerpał walką Naruto, który ledwo dyszy [ xD]. Ale Sasuke przytomnieje i poświęca się dla przyjaciela zabijajćc Madarę i odchodząc tego świata. Naruto cierpi po śmierci przyjaciela, ale jest tak wyczerpany, że tez umiera. Sakura w podwójnej rozpaczy- bo zdała sobie sprawę, że Naruto tez kochała[ xDDD] i pozostaje wdową do końca życia xD. A Naruto zostaje pośmiertelnie Hokage. I na samym końcu jakas babcia zamyka wielką księge czytaną wnuczkom- i to jest Sakura i tak się kończy historia wielkiego Naruto :D nie powiem- wyobraxni mi nie brak xD
a apropo dubbingu - mnie wkurza tłumaczenie imion 'Nedżi=Nej" "Szikamaru-Sikamaru" "Saske=Sasuke" żaaal! xD

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
MK24

Bo jetix to jedno wielkie gówno nie warto oglądać w tym szicie niczego. Na początku kiedy obejrzałem na tej stacji naruto to sobie pomyślałem (ale gówno japierdole) później na necie w orginalnym języku zacząłem oglądać po dojściu do Shipudena zacząłem czytać mange ;f i tak zostało

Antonio_Montana

Miałam dokładnie tak samo.

ocenił(a) serial na 10
mielone_

Myśle że nie powtórzy motywu na zakończenie naruto tak jak zakończył mange jego braciszek w 666 Satan^^ . To by było zbyt lichy i troche wtórne.Myśle że Naruto wykituje pod koniec, Sasuke przejdzie na strone dobra i odbuduje wioske.Prawdopodobnie zostanie kage a Naruto będzie kimś w rodzaju bohatera czczonego na równi z poprzednimi kage:)

ocenił(a) serial na 9
kaka893

Czytał kto ostatnią mangę? 2 rasengany wyglądały efektownie ;s