-------------------------------------------------------------------------------- --------------------------- Itachi nie żyje ciekawe co będzie teraz.
Lecz gdy Sasuke odchodził Naruto rzucił go butelką kubusia a w tył głowy co dało suchy krwotok z nosa Sasuke xD
Sasuke zasmakował suchej krwi z nosa i stał się wampirem...
Ej, a kto powiedział, że to ma być smieszne? My po prostu układamy swoją historię;]
no dobra spoko, może przegiełam;p poprostu już nie mogę się doczekac następnych odcinków mangi i anime i może dlatego się wkurzyłam...
o.O i to zaraz się na nas musisz wyładowywać? nie ładnie <nono>
Sasuke - chan ( xD ) w nowej postaci, postanowił dopaść Itasiego ( <3 )i skopać mu tyłek
Itachi: Kso, on posiada etykietę Kubusia nawet mój Sharingan666 i trzy szóstki xD nie dadzą mu rady
Sasuke - chan: Masz rację Łasiczko nie masz szans... Na dokładkę mam jeszcze darmowe bony do Plusa gdzie mogę kupić całą zgrzewkę Kubusi! *diaboliczny śmiech* Hihihihihi
P.S. xD a ja się zastanawiałam jakie szóstki xD ale już kapiszi ^^
Itachi: Kso...akurat zabrakło mi darmówek do Orange, wtedy zadzwoniłbym do Krystyny z gazowni i po sprawie xD
Sasuke - chan: Hłehłehłe... A ja wykupiłem sobie pakiet 600 sms-ów i zaraz przywołam diabolicznego kumpla Gerarda!
Sasuke - chan: hihihihihi *śmiech wdzięcznej pensjonarki* to cię wydymali Itasiek! Ten model motoroli wyszedł z mody! Teraz w obiegu są Samsungi z trójpodziałem: na wodę, ogień i wiatr! *wyciąga swój sprzęt i mu pokazuje*
Proszę bez skojarzeń! ^^
I stało się Sasuke chce zniszczyć wioskę. Teraz to moja koncepcja zakończenia zmieniła sie o 360 stopni.
Bardzo ale to bardzo bym tego nie chciała ale nie wyobrażam sobie tego w jaki sposób mógłby się zmienić.(co mogłoby go zmienić)skoro nawet fakt ze jego brat zrobił wszystko by chronić wioskę nie wpłynął na niego?a wręcz odwrotnie...
Mało powiedziane:)Zastanawiam się jakie nowe nieszczęście na niego spadnie a to tylko kwestia czasu.
a mnie jest obojętnie czy Sasiek dalej będzie czy nie... :) ale fakt... ciekawa walka by sie przydała :)
Sasuke chce wybić tylko starszych a Madara ma chrapkę na cała wioskę przy takim układzie czeka nas mnóstwo ciekawych i zapewne tragicznych walk.Mam nadzieje że Sasuke jednak wywinie sie śmierci:P
Pewnie przeżyje. W końcu to jeden z głównych bohaterów. Ale kto wie, kto wie...
Ja tam nie wiem jak z Madarą i resztą, bo mangi nie czytam (Bozia mi daru języka angielskiego nie dała^^).
Chyba wystarczająco dużo osób już uśmiercono:(Shikamaru w najnowszym rozdzialiku jest niesamowity,a Naruto nie zmądrzał ani troszkę:)
hahahahaha ;D rzeczywiście dubbing na jetix jest dojebany ;D a jeśli chodzi o mangę Naruto to zapodam wam ją ale po... polsku ^^ znalazłam ^^ już nie muszę męczyć się z ang ^^ http://ukrytawioska.wordpress.com/spis-tresci-naruto-pl/
1.na mangashare.com jest zawsze 2k polskich skanlacji (chyba ze 4 grupy skanlacyjne są, nagle wszystkim się tłumaczyć zachciało :|)
2.Ten dubbing to jest w ogóle źle nagrany (jak krzyczą to naprawdę uszy bolą), nie mówiąc już o GŁĘBOKIM GŁOSIE Saska. (kiedy będą Saska wspomnienia z dzieciństwa... ciekawe jaki głos dadzą Itasiowi)
3.Ja sobie wymyśliłam końcówkę "naruto" tak - podczas ataku Saska na wioskę Naruciak się wkurza staje się pięcioogoniastym (!) liskiem i zaczyna rozwalać wszystko wokół siebie, ale Saucegay nawraca się (jakby po drodze Danzo zabił to bym się nie obraziła) i podejmuje decyzję - zabija Madarę, przejmuje kontrolę nad Kuubim i niszczy demona, przy okazji oddając życie za przyjaciela. Finito, melodramatycznie i w ogóle sad, sad story.
Tak i w ten sposób kończy się klan Uchiha , ma nadzieję że obejdzie się bez takiego melodramatu.Zakończenie całkiem niezłe :) (z tym że Sasuke zostaje przy życiu)Jeśli chodzi o dubbing to obejrzałam jeden odcinek w sieci i jakby to lekko ująć istna komedia:)
a ja jestem pewny(a jak narazie to wszystkie moje przypuszczenia sie sprwdzają:śmierć Itachiego, jego podwójna osobowość itd..)że sasuke tylko gra i nie chce rozpierdzielić wioski tylko ją ochronić.Gra przed madarą i chce się dowiedzieć jak ochronić naruto przed odebraniem mu Kuybiego.Dlatego musi poświęcić 8 janjuriki i jeszcze dobić pare osób żeby sprawiać pozory i grać rolę przed madarą:D
hm. Itachiego śmierć mnie dobila. a wnioskując po trupach- śmiem twierdzić że Kishiemu się odechcewa rysować resztę i powoli zakańcza mangę. w końcu facet sporo kasy trzepie- przyda się więcej ,ale po co? ;D
co do przyszłości Sasuke: hm. myślę, że fajnie by wyglądało, gdyby zaatakował on Konohę, po drodze ubił Madare [a masz ty dziadku stuletni! xD] i stoczył walkę z Naruto, ale zapomniałam, że Madara nie może zginąć i dlatego chce przejąć kontrole nad Kyuubim i dziękuje Sasuke, że wyczerpał walką Naruto, który ledwo dyszy [ xD]. Ale Sasuke przytomnieje i poświęca się dla przyjaciela zabijajćc Madarę i odchodząc tego świata. Naruto cierpi po śmierci przyjaciela, ale jest tak wyczerpany, że tez umiera. Sakura w podwójnej rozpaczy- bo zdała sobie sprawę, że Naruto tez kochała[ xDDD] i pozostaje wdową do końca życia xD. A Naruto zostaje pośmiertelnie Hokage. I na samym końcu jakas babcia zamyka wielką księge czytaną wnuczkom- i to jest Sakura i tak się kończy historia wielkiego Naruto :D nie powiem- wyobraxni mi nie brak xD
a apropo dubbingu - mnie wkurza tłumaczenie imion 'Nedżi=Nej" "Szikamaru-Sikamaru" "Saske=Sasuke" żaaal! xD
Bo jetix to jedno wielkie gówno nie warto oglądać w tym szicie niczego. Na początku kiedy obejrzałem na tej stacji naruto to sobie pomyślałem (ale gówno japierdole) później na necie w orginalnym języku zacząłem oglądać po dojściu do Shipudena zacząłem czytać mange ;f i tak zostało
Myśle że nie powtórzy motywu na zakończenie naruto tak jak zakończył mange jego braciszek w 666 Satan^^ . To by było zbyt lichy i troche wtórne.Myśle że Naruto wykituje pod koniec, Sasuke przejdzie na strone dobra i odbuduje wioske.Prawdopodobnie zostanie kage a Naruto będzie kimś w rodzaju bohatera czczonego na równi z poprzednimi kage:)