-------------------------------------------------------------------------------- --------------------------- Itachi nie żyje ciekawe co będzie teraz.
hahaha ja sobie tego nie wyobrażam i wogóle nie mogę uwierzyc, że Naruto się to podobało;/ ale w sumie to wszyscy się wyrobili fajnie wygląda Kiba w tej kurteczce;p i Akamaru;) a Hinata nadal taka wstydliwa, ale włosy jej urosły i cycki hehe
xD Naruto w Gai stroiku byłby hitem sezonu xD taki przylegający do ciała xD po prostu sam sex xDDDDD
Jeśli się nie mylę to go Kakaś od tego pomysłu odwiódł... poprawcie jeśli się pomyliłam
Jiraiya :P, ale w ogóle ten odcinek gdzie Gai dał Naruto ubranko był świetny ^^
Ach... faktycznie ^^ to był Jiraiya ^^ i ten ośli zachwyt na twarzy Naruto gdy Gai mu wręczał "to coś" co spowoduje że będzie lepszy xD
a nie wszyscy sie wyrobili, bo Chouji wygląda gorzej moim zdaniem ;p
a fajne było jak Neji i Tenten wyobrażali sobie, jakby wszyscy byli ubrani w `te coś` tzn cała drużyna Gai`a
no hehe;p ale ogólnie to lubie Brewke jest dobrym wojownikiem i jest bardzo zdeterminowany jak prwdziwy Shinobi;)a fakt Chodżi wygląda smiesznie ale chyba jednak lepiej;)
Jest jeszcze grubszy i włosy jakby dłuuugo nie był u fryzjera ;) ale każdemu podoba się co innego dlatego można sobie podyskutować. I nudno by było jakby każdy miał to samo zdanie:)
pzdr. :]
ja lubie też strasznie Shikamaru strój to on ma pospolity, ale jest świetny;) zawsze taka fajna muza przy nim i ten spryt hehe zawsze zaskakuje, fajnie by bylo gdyby byl z Temari;) fajne też są odcinki z kukłami takie fajowe odgłosy hehe^^
Kankarou taki duży chłop a bawi się lalkami xD A tak poza tym to jeden z moich ulubieńców z Shikamaru na czele ;)
ouuuuuuu jeeeeeeeee xD Lee i jego drunk style ^^ boski xD a jakie giętkie ciało wtedy ma xD tylko pozazdrościć ^^
A propos wymordowania klanu to czytajcie uważniej Trzeci był jako jedyny przeciwny temu!! ale reszta go przegłosowała(Danzou i dwójka starszyzny)
jakoś nie mam teraz serca do tego by to czytać =_= nie wiem dlaczego... leży sobie ten pliczek i nawet mnie nie kusi =_=
Jeśli nic nie przekręcam jeśli tak niech mnie ktoś poprawi. Chodziło o to ze klan Uchiha potrafił kontrolować lisiego demona.Gdy ten napadł na wioskę posadzono o to klan.(jak twierdzi Madara to nie była sprawka klanu) Po tym wydarzeniu stworzono coś w rodzaju "getta" choć tam nazywają to dzielnica klanu Uchiha.Sprowadzono tam cały klan by z łatwością móc go kontrolować.
Ale przecież Madara napuścił Kyuubi'ego na Konohe, więc jak to nie jest sprawka klanu?
i dlatego nie chce mi się czytać tego rozdziału... zbyt zawiły... i zbyt dużo rzeczy pozostaje dalej niewyjaśnionych...
Mnóstwo jest tych zawiłości sama musiał czytać dwa razy żeby upewnić się że go dobrze zrozumiałam.Mam nadzieje że wszystko jakoś rozjaśni następny rozdział.Kto wie może Madara faktycznie coś "pokręcił"chce wykorzystać Sasuke do swoich celów. Pożyjemy zobaczymy.
hej ja chyba nie zrozumiałam ostatniego rozdziału 400? po co itachi wymordowal caly klan? i jak była w to wplatana konoha??
o czym wy mowicie dlaczego mialby chciec zaatakowac wioske;/przeciez to Itachi ja wymordowal bo stwierdzil ze to słabeusze i tchórze, którzy boją się i wstydzą swojego pochodzenia, a on był z tego dumny. poza tym w co sasuke nie chce uwierzyc tobiemu, ?
Sasuke nie chce uwierzyć Tobiemu że jego brat zrobił to co zrobił po to żeby go chronić.(podwójnie życie Itachiego,nie chce uwierzyć że Itachi wymordował klan na rozkaz Danzou a jego oszczędził bo za bardzo mu zależało na młodszym bracie jednak nie chciał by ten poznał prawdę bo chciał by Sasuke stał się silny, że Itachi odchodząc z wioski wiedział już że zginie z ręki brata.)Kurcze takie to wszystko pogmatwane jak nie wiem.
ale przed czym chciał go chronic? co mu groziło? ponoc naprawde to on chciał odpieczetowac tego ojca madary. a sasuke tylko urzyc do tego żeby uaktywnic u niego mangeku sharingana, bo wiedzial ze tylko u sasuke może to wystąpic!
Ten Danzou to w ogóle jakiś dziwny jest. Dziadyga a taki wrzut na dupie, że hej ^^
no tragedia boże ale jak ja sie martwie ciekawe co zrobi sasuke? bo widac że madara chce go do pomocy;/ tragedia!! niech on z tamtą ucieka
Ja ^^. Sasuke po wysłuchaniu opowieści Tobi'ego, pyta go czy kupił kubusia z biedronki czy z Tesco xD
Taaa okazuje się że Kubuś był mocno przeterminowany i już wiadomo skąd to całe zamieszanie. Sasuke nie ma szans zwiać jest po walce a na dodatek jego psychika pozostawia wile do życzenia.
Jednakże, Sasuke znajduje etykietę kubusia i dostaje 17 poziom Sharingana, mając oczy jak kubuś i moc świeżych owoców xD
może po wysłuchaniu Madara da mu wolną drogę i poprostu pozwoli odejśc;) i zastanowic się czy mu wierzy, czy nie.
Taaa i da mu jeszcze telefon żeby zadzwonił jak sie zdecyduje.Wątpię żeby coś takiego było w ogóle możliwe.
żebys sie nie zdziwiła, nie może sie bezposrednio zblizyc do sasuke i zaatakowac go sharinganem, pozatym chce go po swojej stronie, wiec albo sasuke zostanie z nim albo bedzie chcial z nim walczyc, albo madara zostawi go gdzies i odejdzie ;)
Sasuke znajduje jednak siły i wkłada Tobi'emu 2 palce do oczu tym samym zabijając go ;PP
Darth Carnage powalają mnie Twoje teksty xD
po zabiciu Madary ( dwa palce no jutsu! ) Sasek ucieka w popłochu, będąc nadal pod wpływem kubusia stwierdził, że trzeba coś zrobić... tylko co?
Naruto szybko otwiera budke z kubusiem i zatrzymuje Sasuke pytając się czy skosztuje nowego Leona, którego każdy zna xD
[P.S. dziex]