Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97077
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Odcinek na poziomie, biorąc pod uwagę słabszy 7 sezon. Zastanawia mnie tylko do czego dążą uśmiercając wszystkich świetnych drugoplanowych bohaterów. Aż zostaną sami bracia? Teraz pożegnaliśmy Bobiego, kto następny?
Plusem jest powrót klimatu z początkowych serii, odstawienie tego piekła, lewiatanów itp i polowanie na konkretne potwory, pojawianie się nowych, tym razem vetali. :)

ocenił(a) serial na 10
angela_34

Jedyny Lewiatan który był ciekawy, to ten którego Bobby trzymał w piwnicy i nim się bawił xD reszta taka szara jest o0

zielonawariatka

jakbym takiego lewiatana spotkała to bym go wyśmiała :P:P:P

ocenił(a) serial na 8
maxreal

no może sie dziwisz co my z tym Castielem ale dla mnie to była najlepsza postać drugoplanowa strzał w 10 i nie dziw się że za nim "tęsknie" w tym serialu

Beemka

Castiel był super , z początku 4 sezonu był trochę taki jak na anioła gburowaty ale kiedy bardziej zbliżył się do Sama i Deana był przecudowny ...

ocenił(a) serial na 10
Beemka

Źle mnie zrozumiałaś/eś, nie dziwię się co Wy z tym Castielem macie, że za nim tak tęsknicie, bo akurat Castiel także jest moją ulubioną postacią serialu, dziwi mnie natomiast fakt, że tak wielu z Was myśli, że już go nie będzie. Dam sobie rękę uciąć, że Castiel się jeszcze pojawi, i to całkiem nie długo, mało tego będzie gościł w serialu do jego końca.

ocenił(a) serial na 10
maxreal

Też uważam, że Castiel pojawi się w serialu, ma zbyt dużo fanów :D

maxreal

To co napisałeś może mieć związek z kolejnym odcinkiem 12 , gdzie będziemy mieli do czynienia z bogiem czasu ( czy coś takiego , ale chodzi o czas) , znów bracia będą podróżować w czasie , stąd pewnie te czasowe pomyłki w odc 11 . Aczkolwiek z tym piwem Deana to może być , że po prostu Dean się tak upiła , że tego już nie kontroluje już nie wie ile pije, kolejna dziwna sprawa to , to , że Dean spał 36 h i to w jakiej pozycji mnie by wszystkie gnaty bolały ( wszystko by mi ścierpło) a ten jak gdyby nic , no chyba , że ma takie zdolności hehe:P

ocenił(a) serial na 9
dominika1301

Czy tylko ja mam wrażenie że ta dziewczyna jakaś głupia była? Dean do niej "Obszukam Cię" a ta pokornie oddaje. Ja na jej miejscu to OŁ JE DAWAJ Bejbe hahahaha

ocenił(a) serial na 9
robaczek132

Taka stara a taka głupia jestem hahaha

robaczek132

hehe ale przecież to 14 latka była a nie jakaś napalona fanka , a chyba trzeba odróżnić serial od rzeczywistości , ale faktem jest nie wiem czy ktoś na to zwrócił uwagę jak ta dziewuszka się patrzyła na Deana( Jensena) jakby go chciała pożreć tym wzrokiem , czy to tylko moje odczucia albo ona ma takie dziwne spojrzenie ;p i w dodatku ta 14 latka okazala się mieć większe "jaja" niż 3 dorosłych łowców , którym uratowała tyłek

ocenił(a) serial na 10
angela_34

hahah, robaczek132: dobre :D
A co do tej dziewczyny to rzeczywiście jej wzrok był dziwny kiedy na niego patrzyła xd i może miała większe "jaja" ale nie polubiłam jej mimo wszystko ;p

ocenił(a) serial na 9
angela_34

Ja odróżniam serial od rzeczywistości. Ale mimo wszystko gdybym była na jej miejscu i taki "Jensen" siedział by obok mnie to ... :D Nie żebym była jakaś rozwiązła haha

robaczek132

No nie powiedziane , że nie miała takich myśli :P:P:P

ocenił(a) serial na 10
robaczek132

Właściwie na tym polega profesjonalizm aktorstwa - zachować się tak, jakby ktoś, kto siedzi obok ciebie był Ci całkowicie obojętny. Pewnie gdyby się na niego rzuciła to by zrezygnowali z niej i wzieli normalniejsze dziecko:P

zielonawariatka

zgadzam się :D zresztą on chyba wie , że prawie każda baba na niego leci ;p ;p ;p współczuje tylko jego żonie :P bynajmniej ja nie lubię się dzielić "zdobyczą" ;P:P:P

użytkownik usunięty
zielonawariatka

no fajna dupa z niego. ruchałbym