A może mu się udało i teraz jest duchem i boi się że bracia przyjdą na niego zapolować :)
Poczekajcie może poda nam jeszcze lepsze tytuły swoich ulubionych seriali :D Jestem bardzo ciekawa :) A Wy ?
W TYM TEMACIE [paranormalne] ogladajcie seriale:
- Z ARCHIWUM X
- MILLENNIUM
a zobaczycie co dobre
ten tu to badziewiaki
ps. kiepscy sa super [ w temacie KOMEDIOWY SERIAL] !
MILLENNIUM nie widziałem jednak Z ARCHIWUM X oglądałem i zgadzam się że jest dobry ale ma jedną poważną wadę już obejrzałem wszystkie odcinki a nowych nie kręcą.
A WIDZIAŁEŚ WSZYSTKIE SEZONY???????
Jak cie kreci to ogladaj ten wyzej.
JA WOLE WIELOKROTNIE OGLĄDAĆ STARE XFILES.
Tak wszystkie widziałem.
Ja nie lubię powtórek (przynajmniej jeśli chodzi o seriale) jest ich dość dużo żeby nie musieć oglądać tego samego ponownie zawsze się znajdzie jakiś o podobnej tematyce.
No własnie....o tej tematyce robi sie duzo....i wszedzie...ale chłamu.
Dla mnie sama tematyka paranormalna to za malo. Ile jest wybitnych seriali?
Dla mnie XFILES potem Mill., potem długo nic..........i reszty nie pamietam.
Zreszta zawsze w starych odcinkach z Mulderem zawsze odkryc mozna cos nowego.
Inna rzecz:NIE CIERPIE KOMPUTEROWYCH EFEKTÓW a ten jest pelen ich i to kiepskich.
W xfiles nie ma chyba zadnych.
Tak to prawda w x-files nie ma żadnych efektów komputerowych przecież to serial dokumentalny i kosmitów kręcili na żywo :)
Spicke Twój avatar przeraża mnie jeszcze bardziej niż avatar Schiza. Skąd ta postać? Czyżby z Buffy? ;) Bo jakoś mi się tak kojarzy.
zajrzyj do słownika następnym razem, jak będziesz pisał jakiś komentarz, albo wrzuć go do worda, podkreśli Ci błędne wyrazy :p
i nieeee, w x files wcale nie ma efektów komputerowych, wcaaaale.
nie ma takich badziewnych że widac ze 12 latek w komputerze go wklepał.
sa efekty takie ze nie poznasz gdzie i jakie.
LICZYĆ TEZ NIE UMISZ [!] ?! O BOSHE [!]
DODAŁEM 2 [Y,J], ODJALEM 1 [I].
Ironia w slowie bierze sie stad masz tam RYJ. Se-RYJ-al. staropolska stylizacja ze swinskim RYJEM wywoluje smiech [ale TYLKO u inteligentow i oczytanych a tych w tym moim watku NI MA [!]
ps. wiesz co znaczy wykrzyknik w nawiasie? np. [!] w kwadratowym? wiem, ze nie. tu sie produkuja 13-16 latki.
Na pewno jesteśmy 13 - 16 latkami. Skąd to stwierdzenie? A może dojrzali używają "słowa" "boshe"?
U inteligentnych i oczytanych osób takie coś: "...staropolska stylizacja ze swinskim RYJEM wywoluje smiech" na pewno nie wywołuje śmiechu. Najpierw pomyśl, później pisz.
Tak ty się na pewno zaliczasz do "inteligentnych" i "oczytanych" ludzi.
W końcu tylko geniuszy bawi "Świat Według Kiepskich".
Ci "nieinteligentni" nie śmieją się z bezrobotnych pijaków którzy cały dzień spędzają przed telewizorem i z ich upośledzonych synków którzy mają IQ na poziomie warzywa.
My "nieinteligentni" mamy nieco bardziej wyszukany gust.
Tylko dla takich "inteligentów" jak ty wstawienie wewnątrz słowa wulgaryzmu jest zabawne.
Kiepscy jak sama nazwa wskazuje są kiepscy a ja kiepskich seriali nie oglądam.
Ale muszą mieć lepsze efekty specjalne niż "Supernatural" skoro ich ogląda :)
jest dla pustaków i dlatego też go oglądałeś. Jesteś cudownym durniem. Uwielbiam ci dokuczać. No i tak uroczo sie denerwujesz :)
Cóż za konstruktywna wypowiedzi.
Nie każdy potrafi ocenić cały serial w 5 słowach niektórzy o dziwo potrafią rozwinąć swoją wypowiedzi i podać argumenty dlaczego im się nie podobało.
Nie ma to jak ocenić serial po kilku odcinkach, gdy całość do tej pory ma ich ponad 100. To tak jakbyś ocenił film po 5 minutach. Ale zaraz - pewnie tak robisz i to dla Ciebie nic dziwnego.
No, ale pewnie nie wiesz, że akcja się rozkręca dopiero później i, że w nielicznych filmach czy serialach następuje to na samym początku.
Poza tym, wypowiedz mało konstruktywna, podchodząca pod trolla - bo określenie czegoś głupim czy badziewnym bez poparcia argumentami jest bezwartościowe.
I chyba nie wiesz co to znaczy pojęcie efektu komputerowego.
Dziękuję, do widzenia.
ale nie ma za co....nie widzieliśmy się przecie...
chcesz bym sie meczyl nad 100 odcinkami??????
5 wystarczy! zreszta tu kazdy odcinek to osobna historia.
efekt komputerowy=zrobiony w komputerze ha ha!!!!!!!
"zreszta tu kazdy odcinek to osobna historia."
i tu się mylisz tak jest na początku w dalszych odcinkach fabuła odcinków zaczyna być powiązana zresztą tak samo jak w archiwum x każdy odcinek to oddzielna sprawa ale istnieje wątek przewodni, fabuła która łączy część odcinków.
moze i jest.
mnie nie zainteresowalo to i ci geje, a staralem sie polubic serialik ten.
nie bawie sie z chlopcami.
maja gejowaty wyglad i zachowanie - to tez mnie odrzuca.
nie ma to jak Scully i Mulder.
a tobie tylko w głowie jedno Scully i Mulder, Scully i Mulder.
Powinieneś poszerzysz swoje horyzonty.
Kolega chyba sam jest w nich zakochany po uszy. I nic innego do niego nie dociera. Takiej osobie się nie przemówi do rozsądku. A nawet jakby obejrzał resztę i na 99% poparłby nasze zdanie, to by się nigdy do niego pnie przyznał. Pozdrawiam ludzi ograniczonych.