Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97082
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

boze jaki badziew

ocenił(a) serial na 1

ręce opadają

ocenił(a) serial na 10
qlenaa

Cóż....ocenianie serialu po pięciu odcinkach nie jest zbyt roztropne....Gdybym się na to pokusiła, też nie oceniłabym go tak wysoko. Ale obejrzałam parę kolejnych i historia mnie wciągnęła....Czasem trzeba poczekać, opłaca się:-)
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 1
Karafa97

nie, dzieki, zmuszanie się...bo a nuz cos sie zmieni?
Va fanculo stronzo! szkoda mi czasu!

ocenił(a) serial na 10
schiz

karmcie trolla

ocenił(a) serial na 10
lukash7777

Masz trolla?

Karafa97

schiz to jest mój osobisty troll :)

ocenił(a) serial na 10
max_38

I wszystko jasne:-)

Karafa97

ale jak chcecie to możecie go sobie troszkę dokarmiać :) Podzielę się :)))

ocenił(a) serial na 10
max_38

Hmmm..... Jakby to było jakieś przyzwoite stworzonko, to czemu nie? Ale w zaistniałej sytuacji muszę się powstrzymać....

Karafa97

przestałaś go dokarmiać i ucichł :(

ocenił(a) serial na 10
max_38

Przepraszam.

schiz

"skąd wiesz że geje zabawiałeś się z nimi?"
Umarłam xD
Supernatural po raz pierwszy zobaczyłam w wieku 12 lat [teraz mam 17] i od razu mi się spodobało, ma to pewnie coś wspólnego z tym ze jako małe dziecko oglądałam z pasą Archiwum X ;P
Oprócz naprawdę fajnej fabuły są jeszcze śmieszne sceny i teksty Deana które po prostu powalają ;D
Każdy ma tam jakieś gusta, jedno mu się podoba inne nie .. cóż począć ;P
Tylko żałuje że nie załapałam się na treść zablokowanych komentarzy ;P

ocenił(a) serial na 10
alkamb

Głównie zablokowali moje i pana Schiza. Cóż, poniosło mnie :D

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Oj tam, oj tam. Też żałuję że się na nie nie załapałam. To musiało być ciekawe...

Karafa97

Ludzie kto zgłasza te naruszenia?! xD

ocenił(a) serial na 8
alkamb

wiesz co schiz, jesteś najmadrzejszym człowiekiem pod słoncem.Wiesz dla czego ? Bo słonce spaliło na wiór resztke twojego mózgu.
Pozdrawiam nie serdecznie.
Z głebokim szaczunkiem i poważaniem Marcin Mamela.

ocenił(a) serial na 10
schiz

Schizie, zaczynam za Tobą tęsknić.

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Chyba zabrakło mu argumentów typu "TO NAJWIEKSZY BADZIEW."....

ocenił(a) serial na 10
Karafa97

Albo porwali go kosmici.

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Pewnie wrócił na ojczystą planetę :)

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

To był mój pomysł :P

ocenił(a) serial na 10
xxAniaxx

Hmm... więc to nie prawda z tymi "inteligentnymi formami życia pozaziemskiego"?.....Troszkę szkoda, ale cóż....

ocenił(a) serial na 10
xxAniaxx

Tak, Aniu, wybacz, że o tym nie wspomniałam. TO, ŻE PORWALI GO KOSMICI TO BYŁ POMYSŁ ANII. Pasuje? :P

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Teraz o wiele lepiej :D

ocenił(a) serial na 10
schiz

Podnoszę. Może nasz kolega wróci ;)

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Raczej w to wątpię :P

ocenił(a) serial na 7
xxAniaxx

Moim zdaniem serial nie jest zły obejrzałem 4 sezony i cóż naprawdę ciężko się wkręcić.Dopiero pod koniec sezonu 1 serial mnie wciągnął,sądzę że serial nie zasługuje na więcej niż 7\10

ocenił(a) serial na 10
norania0

Cóż, ja się wciągnęłam po obejrzeniu pierwszego odcinka ;)

ocenił(a) serial na 8
xxAniaxx

Ja właśnie 5 odcinek skończyłem i jestem pod wrażeniem :D Ale 4 odcinek był bardzo naiwny.

ocenił(a) serial na 10
xxAniaxx

Ja też się po pierwszym odcinku wkręciłam;)

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

Ja także, ale jak zobaczysz kolejne 1 będzie dla Ciebie najsłabszy ;D

ocenił(a) serial na 10
napruto

Nie prawda, 6 jest najsłabszy :P

BeautyAndStupid

Ja się wciągnęłam jak kiedyś na TVN7 po serialu ''Turecki dla początkujących'' leciał. I właśnie parę dobrych miesięcy temu zaczęłam oglądać od początku i teraz kończę oglądać 6 sezon :)

ocenił(a) serial na 8
schiz

...powiedział fan "Światu wg. Kiepskich". Ale filmy dobre oglądasz.

ocenił(a) serial na 7
napruto

a co wy macie do Kiepskich?w swoim gatunku nawet przyzwoity serial komediowy

ocenił(a) serial na 10
norania0

No dobra, Kiepscy są całkiem w porządku. Ale mnie osobiście nie zachwycają, w przeciwieństwie do Supernatural. To zresztą raczej nieporównywalne seriale.....

ocenił(a) serial na 10
schiz

Uwielbiam ten serial od lat, chyba od czasu kiedy wychodził drugi sezon i przez te wszystkie lata, tydzień w tydzień oglądałem kolejne odcinki. Nie raz zaczynałem od początku, oglądałem znowu całość albo pojedyńcze epizody. Serial był rewelacyjny ale ostatnie dwa sezony to coraz większa porażka, doszło nawet do tego że mam problemy z dobrnięciem do końca bez przewijania po kilka minut... Nie wiem czy to kwestia wyczerpania tematu czy totalnie nie nadającej się do swojego zadania pani Gamble ale nie da się przeoczyć, że seria zeszła na psy od kiedy ona przejęła tam stery.

użytkownik usunięty
dassq

Prawda, ciągną na siłę. Podobno pani Gamble odchodzi, więc ósmy sezon może będzie lepszy.

ocenił(a) serial na 9

Wypowiedź na temat serialu, aby była uzasadniona powinna być dłuższa nić "o boze jaki badziew". Zresztą, naprawdę, jak się ogląda seriale o "zdradzie, nieszczęśliwej miłości, adoptowanych dzieciach, które nie wiadomo kogo są" to się nie dziwię.
-------------------------------------------------------------
Cas, winchester-brothers.blog.onet.pl -> blog aktualnie przenoszony na BlogSpot :).

schiz

"film obejrzalem z obowiazku krytyka f.
streep-1 klasa. dlatego 2 zamiast 1."
to jest skopiowana wypowiedź schiza. Prawda że śmieszna :) Ten baran uważa się za krytyka :)

schiz

Nie spodobał się koledze serial?!?! To go koledzy z Filmweb-u pogonili!!! :)

ocenił(a) serial na 1
lukaszpanek7

nie ma tu kolěgów, tylko idjoci

schiz

Ja tez kiedyś napisałem na forum nie pochlebny komentarz i zostałem wyzwany od ,,ludzi którzy mają wrodzoną denność umysłu".
Tak więc na filmweb-ie trzeba pisać tylko to co inni chcą przeczytać, a jak Ci się nie podoba to zachowaj to dla siebie!!!
Niestety realia:( Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 1
lukaszpanek7

racja. ťu staďo cìe zjada. beeeeeeeee....

lukaszpanek7

schiz jest z tych co napada. To taki prostak bez mózgu. Zbluzgał mnie parę miesięcy temu bez żadnej sensownej podstawy. Od tego momentu jak tylko mam wolną chwilę komentuje wypowiedzi schiza :)
A że uparty jestem to potrwa to tak długo aż w końcu schiz zniknie z tego portalu.
Pozdrawiam schiza. Największego buraka i krzykacza na tym portalu.

schiz

mów za siebie. Na razie ty jesteś jedynym idiotą którego na tym portalu poznałem