Tak, na pewno są maminsynkami... Wiesz co oznacza maminsynek? W takim razie ja lubię gejowatych maminsynków. Gdzie ty widzisz w tym serialu bzdurne intrygi???
szkoda mi czasu na badziewne rozmydlone mutacje para- duchy- obcy- gdzie ziewam z nudow.
wole stare ale dobre.
nie mowie o tematyce. o pomyslach i wykonaniu.
sa monstra i duchy, ale nie szajsowe jak tu.
hehe tak nie lubisz bzdurnych intryg i obcych.
To powiedz mi o czym twoim zdaniem jest z archiwum x bo główny wątek tego właśnie kochanego przez ciebie serialu to bzdurna intryga mająca na celu zatuszowanie planów obcych którzy chcą zawładnąć ziemią.
moim zdaniem to nie bzdura, tylko prawda!
archiwum zawsze ciekawie zrobione. kazdy odcinek mial sens.
w tym wszystko jest h.jowe jak krew sołtysa Fąfera pod Pierstnicami.
ani ciekawi ani straszy.
same ani.
wow mamy tu gościa który wieży w obcych którzy spiskują z ludźmi.
Twoje teksty są coraz lepsze.
Może opowiesz nam o tym jak cię porwali i badali?
wieży.....NAUCZ SIE ORTOGRAFII. WIARA=WIERZYC.
wierze i co? nie moge?
nikt mnie nie porywal.
myslisz ze wszystko wiesz?
obcy juz od dawna sa tu i wygladaja i mowia jak ludzie, nie rozroznilbys w zyciu. ani ja. ale są.
Haha, padłam :D Nie ucz kogoś ortografii, jeżeli sam jej dobrze nie znasz, taka rada na przyszłość :)
No nie wiem, nie wiem. Nie widać tego po Twoich wypowiedziach :) Ale skoro tak twierdzisz, to najwidoczniej tak jest :)
Schiz:
* zna ortografię, ale ma na nią wywalone i nie używa jej poprawnie
* wierzy w to, że za parę lat kosmici się nam ujawnią i nas pozjadają, ale go zostawią w spokoju, no bo przecież w ich wierzył
* uważa, że jest inteligenty i oczytany, ponieważ śmieszy go to, że w "słowie" "seryjal" znajduje się słowo "ryj"
* uważa, że w "Supernatural" są kiepskie efekty specjalne, a w "Archiwum X" ich nie ma i wszystko co się tam dzieje jest rzeczywistością
Pozdrawiam :)
Aniu, ja też padłam ;)
Schizie, kochany mój hipokryto. Będę Cię uczyła krok po kroku, bo nie wypada tak wszystkiego na raz.
Lekcja pierwsza - zaczynaj zdanie z wielkiej litery.
Ktoś kto nie umie nawet zacząć zdania od dużej litery będzie innych uczył ortografii żałosne (skąd wiesz że nie mam dysgrafii).
ja nie ROBIE bledow jak ty, tylko swiadomie omijam reguly. czuj "rurznice" [lol!]
dobra rada to nie czepianie.
To ty twierdzisz że świadomie omijasz reguły my nie mamy pewności że to prawda.
ps. ja się nie czepiałem twojej pisowni dopóki ty się nie przyczepiłeś do mojej (nie czepiaj się mojej pisowni a ja nie będę się czepiał twojej).
no żeby taki baran innym rady jeszcze dawał. Sam pisać nie umie a innym błędy wytyka.
Ostatnie stadium głupoty
Masz racje nie wiem wszystkiego ale ty też nie.
Jednak ty przedawkowałeś z x-files bo zaczyna ci się mieszać fikcja z rzeczywistością.
Dla twojej informacji nie odnaleziono jeszcze żadnych form pozaziemskich nawet takich jednokomórkowych a ty wierzysz że poza ziemią rozwinęły się inteligentne formy życia które mało tego wyglądają jak my i już nas infiltrują.
Zalecam wizytę u psychiatry i tomografię mózgu dla twojego własnego dobra.
KTO mówi ze POD ZIEMIĄ?
tego ci nikt nie udowodni.
za pare lat sam zobaczysz jak cie alien rozplata leb w ktorym znajdzie wode i siano, zdziwi sie.
"KTO mówi ze POD ZIEMIĄ?"
Przepraszam ale nikt tu nie pisał "POD ZIEMIĄ" czytaj uważnie.
ach tak "poza ziemią".
wiec oni sa POD ZIEMIĄ!
PODSWIADOMOSC dala mi odpowiedz.
ps. tomografia wykrywa tylko guzy mozgu a nie wariatow
Jednak przyczyną choroby psychicznej może być guz "mozgu" (w twoim przypadku na pewno masz mozg a nie mózg).
Kiedyś ludzie bali się czarów tak jak ty boisz się kosmitów.
Przez ten strach zabito wielu ludzi ale po dziś dzień nie udowodniono istnienia czarów.
Mam nadzieje że nie doczekam dnia w którym tacy jak ty będą mogli bezkarnie oskarżać innych o to że są kosmitami bo naoglądali się durnego serialu pt."z archiwum x" wtedy będziemy mieli powtórkę ze średniowiecza.
ps. w pierwszym odcinku z archiwum x pojawiła się informacja że jest to serial oparty na autentycznych faktach ale nie dotyczyła ona kosmitów tylko tego że śledztwa w serialu są inspirowane prawdziwymi morderstwami które popełniono i do dzisiejszego dnia są niewyjaśnione. Ty jednak założyłeś że musi chodzić o kosmitów.
A tak w ogóle to gdzie ty się doszukałeś obcych w Supernatural?
Bo ja oglądałem jak dotąd każdy odcinek i chyba tylko w dwóch odcinkach była o tym wzmianka po raz pierwszy w 2 sezonie ale to nie byli kosmici tylko iluzja stworzona przez Archanioła Rafaela (jeśli dobrze pamiętam) a po raz drugi gdzieś w dalszych odcinkach ale to też nie byli kosmici tylko coś innego.
Pewnie właśnie w tym tkwi problem że w tym serialu nie ma kosmitów których tak kochasz.
w tym poście odnosze sie NIE do tego serialu ale WIELU kiepskich serialikow paranormalnych i z obcymi [ktorych watek lubie].
w tym tkwi problem że w tym serialu nie ma dobrych aktorów i scenariuszy i dobrych monstrów których tak kocham
Ups, nie zdążyłam przeczytać twojej słodkiej wypowiedzi, bo zostałeś zablokowany :P