PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 911  ocen
7,5 10 1 911
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

Wszystkie treści dotyczące tego co będzie się działo w serialu zamieszczajmy tutaj. Wszędzie się walają jakieś, a niektórzy nie chcą ich czytać. Ciężko jest pominąć spojler gdy jest napisany w środku rozmowy :)

Dorisa_d

Tak, raczej do końca będzie wredna. Umrze, tzn zginie w wypadku samochodowym.

cocco03

Czy może mi jakaś znawczyni powiedzieć kim jest ta kobieta, (bodajże Elena? ), matka Mariano wspominała o niej? To żona/kochanka Mariano? Kim ona jest i co łączy ją z Mariano?

A Natalia i Rudolfo będą razem dopiero na końcu telenoweli? I czy matka Camilli, Augustina będzie z tym adwokatem?

aneant89

Mariano miał żonę, więc może to ją masz na myśli. A jak nie żonę to może matka Mariano miała na myśli jego córkę Anę. A jak nie Anę to może teściową.

Natalia i Rodolfo hmmm można przypuszczać, że dopiero w finale będą razem.

Nie. Agustina będzie z Dyźkiem, gdzieś pod koniec popełni samobójstwo. Adwokat będzie z Amandą.

jagodajulia

Ale sceny! Daniel wpadł w istny szał, co prawda Leoncjo zasłużył sobie, chociaż jak dla mnie to przez Daniela Luzma może czuć się gorzej,bo dowiedzieli się o tym wszyscy, nawet Ci co nie trzeba, jak np. Ximena...

Camilla3

łezka się w oku zakręciła jak matka nie chciała przez chwilę uwierzyć córce ;(

Camilla3

Tak, to była świetna scenka.
A ta scenka jak Daniel rozmawiał z Luzmą nad tym jeziorem, wzruszająca...

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Świetna byłą ta scena, cieszę się że Leonciowi się dostało:) wkońcu wszyscy zobaczyli jaki z niego drań, a zwłaszcza matka Luzmy, to był dla niej szok

jagodajulia

Tak myślałam, że adwokat przerzuci uczucia z Agustiny na Amandę ;) Jak rozmawiali o Dyźku to czuło się, że coś się kroi. Przynajmniej ja miałam takie wrażenie.

cocco03

Jak Agustina będzie "zaślepiona" i bardzo zakochana w Dyźku, Osvaldo da sobie z nią spokój.

jagodajulia

I bardzo dobrze, niech ją rzuci w diabły. A co z tym drugim bratem Pabla? Tym środkowym? Od coś z Natalią kręci? Będą razem? Nie kumam go.

aneant89

Yago, to kobieciarz, a Natalia naiwna będzie, co do niego. Będą chwilę razem.

jagodajulia

Yago to taki szczylek. Pablo i Mariano są od niego sto razy fajniejsi :-)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Dokładnie, on się nie umywa do braci. Zastanawiam się gdzie Natalia ma oczy że zwróciła uwagę na niego a nie na Rodolfa.

p_o_n_

Do Rodolfa się przyzwyczaiła, zawsze jest na miejscu itd. Yago jest nieznajomym, który zwrócił na nią uwagę. To jednak schlebia. No i jest bogaty.

cocco03

Co nowe to nowe. Jeszcze błyszczące, z czasem blask zginie ;)

aneant89

Dokładnie :)

cocco03

Rodolfo dzisiaj słodki był, jak się cieszył z nowej posady :D Cudowny!

Camilla3

nooo :-) a ten Yago wygląda jak jakaś sepleniaca małpa.

cocco03

Czy ślub Camili i Andresa/Daniela będzie utrzymywany w tajemnicy? Czy będzie jawny a oni wszyscy będą go ukrywać tylko przed Miriam?

aneant89

Będzie ukrywany przed Miriam. Aczkolwiek czasem coś tam ktoś powie...

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

fajny był jak sie cieszył, a Camila do niego żeby tylko sie nie upił :D

p_o_n_

A jak się na nią rzucił! ;D

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Mnie jeszcze ciekawie jaką rolę odegra dalej Dioniso, bo jak przeglądałam odcinki, to on się cały czas gdzieś w okolicach Camili i Daniela pojawiał, a przecież będą już wiedzieli (Daniel już wie) że on odpowiada za wszystko...

A tak na marginesie to wiedzieliście że aktorka grająca Viviane też śpiewa?:)

Dorisa_d

Dionisio będzie mieszał i będzie robił wszystko, aby przejąć ranczo...

Tak, śpiewa nawet piosenkę w duecie z Maciasem w AB: Mil vidas.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

No wiem wiem, tylko zastanawiam się kiedy go ukarzą za to co zrobił, pewnie na końcu samym:)

No slyszałam tą piosenkę, to się dobrali z aktorem grającym Rafaela, bo też śpiewa:)

Dorisa_d

Dokładnie ;)

jagodajulia

O piękna piosenka :) Dzięki za wspomnienie o niej :)

cocco03

mam pytanie: czy Camila dowie się, że Ximena sypia z Alonsem??

marta150391

Dowie sie, dowie :)

GabiKrk

Kiedy? Niedługo? ;)

cocco03

Dyziek jakie miejsce wybrał na oświadczyny z Agustiną :D

ocenił(a) serial na 8
kamilKa_9634

I do tego chyba ją lekko upił bo tak troszkę się chwiała :D A w tym welonie wyglądała prześmiesznie :D

p_o_n_

Dokładnie :) Tak mi się śmiać chcę z Agustiny taka wielce zakochana jak nastolatka :P

kamilKa_9634

Haha, Agustina od kilku odcinków wymiata, ale bardziej od dzisiejszego welonu, śmieszyły mnie wczorajsze okulary, wielkie jak kokarda, na pół twarzy :D

Camilla3

Haha :D żeby jej nikt nie poznał a Dyziek odszedł kawałek żeby nikt nie wiedział że jadą razem ;)

kamilKa_9634

Hahahaha, mistrzowie, nie ma co. Coś czuję, że jeszcze kilka scen Agustiny i Dionisia, i on zamiast budzić grozę zacznie się robić groteskowy Dyziek :D

Camilla3

Dokładnie też tak myślę:)

Camilla3

ja nie mogłam ze sceny po ślubie jak Agustina leżała w łóżku przyszedł Dionisio i rzucił się na nią z tekstem w stylu ,,jak spał mój czerwony kapturek, przyszedł wilk" i zaniósł się rubasznym śmiechem, a welon był prześmieszny ;D

GabiKrk

kiedy?? wkurza mnie to, że pół miasteczka o tym wie a nikt Camili tego nie powie, przynajmniej dowiedziałaby się jaką ma ,,fajną" siostrę, a tak to nie rozumiem czemu wszyscy to przed nią ukrywają. To samo wkurza mnie, że wszyscy już wiedzą, że Andres to Daniel oprócz Camili...

marta150391

Masz rację wkurzajce .. eh w poniedziałek nie ma filmu ;( tak samo jak tydzień temu w piątek ;/ masakra!

cocco03

Natalia bedzie w ciazy z Yago?!

GabiKrk

Tak, będzie.

jagodajulia

O kurcze...

GabiKrk

Też byłam zaskoczona, gdy oglądałam.

cocco03

Może to pytanie już się pojawiło, ale nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi, za dużo tego. Kiedy Camila dowie się ze Andres to Daniel i jak na to zareaguje? Bo to już jest trochę denerwujące, że coraz więcej osób poznaje różne sekrety, a Camila nie ma praktycznie zielonego pojęcia o tym co się dzieje na ranczu.

Rohini

Camila dowie się w 72 odcinku, u nas to chyba będzie 67. Chyba Ximena zasieje ziarno wątpliwości w Camili, co do Andresa, że ten jest szpiegiem Daniela. Camila postanowi sprawdzić jego referencje i wtedy dowie się, że nie są one prawdziwe. Camila wtedy stwierdzi, że Andres ją oszukał. I nie pójdzie go odwiedzić w szpitalu. Andres będzie zmartwiony i przerażony i ucieknie ze szpitala, przyjdzie do Camili, bo powie, że będzie chciał z nią porozmawiać, a Camila, że nie mają o czym, bo ona wie, że jest szpiegiem Daniela. Daniel zaprzeczy, ona powie, aby nie kłamał, a Daniel powie, że nie jest szpiegiem Daniela, tylko jest samym Danielem Diazem Acostą. Camila, nie uwierzy, Daniel powie, że to jest jego jedyna prawda. Camila się na niego będzie wydzierać, dlaczego jej to mówi teraz. I Camila nie będzie chciała słuchać tego, co ma do powiedzenia. Daniel ją poprosi, aby go wysłuchała, a później chyba powiedział, że odejdzie, albo ona zadecyduje, co będzie.

jagodajulia

Wkońcu Pablo dowiedzial się co Ruda zrobiła ;)

kamilKa_9634

fantastyczna scena ;D może wreszcie się od niego odczepi!

ocenił(a) serial na 8
marta150391

Wkońcu jej się oberwało! Dobrze jej tak, gdyby nie rodzice Pabla to wyleciałaby z hukiem z hacjendy.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

A co właściwie się stanie Danielowi że wyląduje w szpitalu, bo nigdzie nie mogłamtego znaleźć?