PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 909  ocen
7,5 10 1 909
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

Wszystkie treści dotyczące tego co będzie się działo w serialu zamieszczajmy tutaj. Wszędzie się walają jakieś, a niektórzy nie chcą ich czytać. Ciężko jest pominąć spojler gdy jest napisany w środku rozmowy :)

ocenił(a) serial na 8
Dorisa_d

to do jagodajulia:)

Dorisa_d

Chyba Dyziek zleci zabójstwo Andresa Leonciowi, albo Leoncio sam postanowił go sprzątnąć, bo Dyziek zaczął podejrzewać , iż Andres może być szpiegiem Daniela i zaczął go sprawdzać. Leoncio najpierw uderzył Andresa, ten upadł będzie chciał go zastrzelić, ale wtedy pojawi się Pablo i rzuci się na Leoncio, Leoncio strzeli do Pabla. Andres się ocknie i Leoncio strzeli też do Andresa.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Aha:) dziękuje:)

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

a ja mam pytanie skąd te rozbieżności. U nas w 67 odcinku a w oryginale w 72. Czyżby nasze odcinki były dłuższe niż ich i stąd ta różnica?

maaajenka

Początkowe odcinki Amor Bravio dzieliły pasmo z inną telką i miały jakieś 25 minut. Ta sytuacja trwała jakieś dwa tygodnie. Późnej już odcinki miały normalną długość czyli około 40 minut. Odcinki na eksport mają taką samą długość, czyli około 40 minut, więc początkowe odcinki zostały połączone i stąd ta różnica.

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

aha, aha. no ok;) dzięki.a powiedz w ogóle skąd Ty tyle wiesz o tej telenoweli?? była już ona kiedyś u nas emitowana czy z netu czy cos??

maaajenka

Ja już ją oglądałam, gdy leciała w Meksyku ;) Kiedyś była emitowana na novela.pl, czy jakoś tak, ale to tylko kilka pierwszych odcinków. Niestety nie widziałam jej całej, bo wyjechałam na praktyki i nie miałam neta i nie zdążyłam jej nadrobić po powrocie, musiałam się ograniczyć do przeczytania streszczeń i zapytałam jeszcze koleżanki, co się działo, bo chciałam zobaczyć finał. Jednak jak teraz u nas leci to sobie oglądnę odcinki, których nie widziałam ;)

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

aha, ahai wszystko jasne;)

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Jak dojdzie do tego, że Luzma straci dziecko?

petit_fleur

Dobre pytanie, też mnie to ciekawi.

petit_fleur

Średnio to pamiętam. Wiem, że już wcześnie będzie miała problemy z ciążą, a poroni późno.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Szczerze mówiąc, to myślałam, że ta kwestia rozwiąże się dość szybko. No, ale nie może być zbyt kolorowo...

cocco03

Znajdzie sie jakis adoradtor dla Teresy? :) Bo cos mi sie wydaje ze pani adwokat bedzie bardzo pozytywną postacią:)

GabiKrk

Teresa będzie z kimś ;)

jagodajulia

Z kim?:-)

cocco03

Z Dante.

jagodajulia

Co to za dziad?!

cocco03

Jaki dziad? :P Dante, przyjaciel Daniela.

jagodajulia

Był juz w odcinkach? Bo chyba przegapilam.

cocco03

Był na samym początku, Miriam dzwoniła do niego ze chce wykupic polise chyba dla Daniela, czy cos takiego. Wydawał sie bardzo sympatyczny więc tym bardziej mnie to cieszy :)

GabiKrk

Dokładnie. Był na samym początku. To u niego Miriam miała wykupić/wykupiła polisę dla Daniela i ich dziecka. Później chyba gdzieś tam musiał wyjechać i Daniel nie mógł się z nim skontaktować.

jagodajulia

Czy Rocio i Cayetano się pogodzą?

Blab

Tak, jakoś tak na końcu.

jagodajulia

super, ja ich lubię mimo wszystko xd

GabiKrk

Aaaaa no tak, zapomnialam o nim:-)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

w odcinku 58 matka Pabla rozmawia z nianią i mówi, że Pablo i Camilla są przyrodnim rodzeństwem. a to nieprawda.
Pablo jest synem Daniela tj. wujka Camilli a nie ojca. Camilla jest córką brata Daniela. Więc Camilla i Pablo są
rodzeństwem ciotecznym? dobrze rozumiem?

maaajenka

Tez to zauwazyłam, zle jest po prostu przetłumaczone przez polskiego :lektora" ;)

ocenił(a) serial na 7
GabiKrk

tak też myślałam;) ale dzięki, że mnie w tym utwierdziłaś. Bo już sie przestraszyłam, że sami się poplątali w tej telenoweli;p

maaajenka

Dokładnie, też o tym myślałam... Lektor powinien lepiej tłumaczyć, bo wychodzą bzdury.

cocco03

Nie wiem jak wy ale ja bardzo lubie oglądac sceny z Vivi i Rafą... Widac ze rodzi sie między nimi uczucie! ;)

ocenił(a) serial na 8
GabiKrk

tak tak w ostatnim odcinku już zaczeło się coś dziać między nimi.
Po tym wypadku to już chyba wszyscy będą wiedzieć o Andresie i Camilii

Dorisa_d

Na pewno :) pewnie za niedługo Camila sie dowie ze Andres to Daniel :D

GabiKrk

Oj widać, niedługo pewnie pierwszy pocałunek ;)

cocco03

Ja juz myslalam ze w dziejszym odcinku na parkingu sie cos wydarzy ale niestety :(

GabiKrk

Zmieniony lektor :/

ocenił(a) serial na 7
cocco03

1. pytanie dotyczące Natalii .
W którym odcinku dowie się o ciaży i jak sie potoczy ten wątek ?

2.Co będzie z córeczką Miriam i Daniela ? Które z nich będzie ją wychowywać i czy Miriam naprawdę będzie mieć guza mózgu ?

3.Co sie stanie z Rudą zołzą ?

pati1109

SPOILER
ad 1. Natalia ze jest w ciazy dowie sie w 116 odcinku, powie o tym Yago ale ten sie wyprze, Dionisio nasle swoich ludzi na Yaga oni go zastrasza i Yago oswiadczy sie Natalii w 125 odcinku a ona sie oczywiscie zgodzi.... potem kolo 148 odcinka przeczyta w komorce Yaga dziwnego esa od Dionisia, potem podslucha rozmoowe Dionisia i Yaga w ktorej Dionisio powie ze bedzie placil Yago za bycie z Natalia i uszczesliwianie jej , Yago sie zgodzi, natalia ucieknie spod drzwi, wyjedzie do tej wspolnoty Arona tylko Amanda bedzie o tym wiedziala, Yago i dionisio zostana osmieszeni przed kosciolem, potem natalia w zaawansowanej ciazy bedzie na slubie amandy i mecenasa i rodolfo poprosi ja by byli razem i wspolnie wychowywali jej dziecko i yaga

pati1109

w ostatnim odcinku Yago siedzi sam w barze i sie upija, Cayetano obieca Natalii kasy troche

Ad. 2 Miriam nie bedzie miala guza mozgu, jest zdrowa, to Dionisio zaplaci lekarzowi by tak mowil, on sie zgodzi bo przeprowadzal aborcje nielegalne a Dionisio mu zaplaci i zaszantazuje go i oczywiscie kazdy bedzie w to wierzyl. Po wielu pertubacjac pod koniec Dionisio porwie Corke miriam i daniela i bedzie ja chcial wymienic na Camile , ona sie zgodzi ale daniel pojdzie z nia , Dionisio jak bedzie juz odjezdzal z Camila to Daniel sie na niego rzuci, i Camila uratuje zycie Danielowi bo strzeli do dionisia w ramie, Miriam z nerwowze porwali jej corke trafi do szpitala i tam odkryja ze jest zdrowa , camila i daniel dowiedza sie o tym. porozmawiaja z miriam , ona odda daniela camili, wyjedzie. Ustala ze ich corka zostaje przy matce ale beda ja wspolnie wychowywac. Mozna wnioskowac ze miriam bedzie zmariano, bo on pod koniec bedzie na nia lecial i ana bedzie go lubila, miriam przyjedzie na promocje ksiazki rafaela

pati1109

Ad. Ruda zolza poprostu pod koniec wyjedzie, ale wczesniej przysluzy sie, da marianowi czy pablowi buteleczke do zbadania co Isadora podtruwa Cayetana, wczesniej bedzie tlumaczyc Natali ze Yago zeni sie z nia tylko dla kasy no ale oczywiscie ona bedzie glucha na wszystko az sama uslyszy

ocenił(a) serial na 7
Idiszka

Dzięki za wszystkie spoilery ! Zapowiada się ciekawie :D

ocenił(a) serial na 7
Idiszka

no to się będzie działo.

Idiszka

Co do Agustiny to widziałam fragment przedostatniego odc. co się z nią stanie? Dionisio coś jej zrobi czy co, że będzie w szpitalu? Przeżyje?

Lenkaaa_93

Agustina popełni samobójstwo.

jagodajulia

Aaa, dzięki. xD

Lenkaaa_93

Dionisio wsadzi Augustine do wiezienia w 142 odcinku, to bedzie mialo zwiazek z tym funduszem w ktory ja wpakował. Potem Dionisio powie Camili, ze pomoze Augustinie jak Camila sie z nim przespi. Ona sie zgodzi. Dionisio powie tez o tym Augustinie a ona by nie doszlo do tego wejdzie na wieze i skoczy. W ostatniej chwili piedad zadzwoni do Camili ze jej matka miala wypadek i ona tam

Lenkaaa_93

w 159 Augustina skoczy.

Idiszka

DziękowaĆ xD

Idiszka

Mogę mieć jeszcze jedno pytanie...?
W którym odcinku Miriam dowie się o tym, że Camila i Daniel są małżeństwem?

Lenkaaa_93

w 160, znajdzie zdjecie slubne Camili i Daniela

Idiszka

Dopiero? ;O ;C