PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647050}
7,5 909  ocen
7,5 10 1 909
Nieposkromiona miłość
powrót do forum serialu Nieposkromiona miłość

Wszystkie treści dotyczące tego co będzie się działo w serialu zamieszczajmy tutaj. Wszędzie się walają jakieś, a niektórzy nie chcą ich czytać. Ciężko jest pominąć spojler gdy jest napisany w środku rozmowy :)

Selena_Evrillo

To czy byla mila ,czy nie to trudno powiedzieć,bez wątpienia aż do końca pozostała naiwną i bardzo głupią kobietą.Zdarzały się chwile kiedy Dionisio i Isadora robili z niej idiotkę.

Selena_Evrillo

Jak się dowie jaka jest to na pewno miła nie będzie...

cocco03

http://amorbravio.novela.pl/zwiastuny-napisy/ Znalazłam pare takich zwiastunków, i mam pytanie do osób które oglądały telke po hiszpansku... Czy to było w telce, czy to tylko takie trailery przygotowane na rzecz filmu?

GabiKrk

To tylko proma, które ukazywały się przed emisją AB.

jagodajulia

Byla jedna scena w jakims korytarzu ;Camila pyta się Daniela kim Ty jesteś on odpowiada ;kims kto wie jak można Ciebie kochać .To bylo tylko w romo ,a nie w telenoweli.

Problem z bielizną Izadory .O co wam chodzi? Skrawek bielizny ,raczej jedwabne lub aksamitne majtki ,luzne ,wygodne i bardzo seksowne z koronka .
Czy to zawsze musza być stringi ,albo jak w Mam talent wwwsznurek w d... pl.
Może skupimy się nad bardziej interesującymi sytuacjami i zbliżającymi się wątkami.Morze być ciekawie.

kalcjakl

Cóż żeś się tak uczepiła tej bielizny? Wspomniałyśmy o tym tylko, a ty drążysz i drążysz temat. Nikt tu nie ma z tym problemu, tylko wspomniałyśmy, że wygląda to jak stanik, bo ja osobiście majtek w tym nie widziałam.

Camilla3

No właśnie :D Pośmiałyśmy się i koniec tematu. A skoro jeszcze się ciągnie to ja dalej obstawiam stanik :D

hmmm...może załóżmy osobny temat: "Fatałaszki Isadorci pod łóżkiem Dyźka". Wtedy nikogo nie będzie drażniło, gdyby tak czepiać się co drugiej wypowiedzi to nie byłoby tu wcale przyjemnie :

cocco03

Dokładnie. Poza tym tym można porozmawiać o wszystkim. Kto chce się włączyć do rozmowy to robi, a kto nie tego nie robi.

jagodajulia

Ja szanuję wypowiedzi każdej osoby, byleby nie były obraźliwe. No i ostatnio mam świra ze spojlerami. Jestem na nie uczulona gdy znajdują się w nieodpowiednim miejscu ;)

cocco03

Zgadzam się. Ja zawsze miałam problem ze spoilerami, pojawiały się w nieodpowiednich miejscach...:/

cocco03

Dokładnie, też tego nienawidzę, tym bardziej jak np. jest założony specjalnie odrębny temat, tak jak tutaj.

cocco03

ja mam pytanie do tych co oglądali w którym odcinku wyjdzie na jaw że Luzma została zgwałcona i co dalej będzie się działo z Aaronem

silvia190996

Wszyscy się dowiedzą w 51 odcinku w oryginale. Pablo kilka odcinków wcześniej.

Aaron będzie pomagał jak będzie mógł. Zamieszka u Viviany.

jagodajulia

bardzo dziękuje

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Jak dobrze że ta tajemnica jej nie będzie się ciągnąć w nieskończoność :)

p_o_n_

Właśnie to lubię w tym serialu, że większość spraw szybko się wyjaśnia.

cocco03

Nie liczac 50 odcinków, gdzie Miriam nie bedzie wiedziała, ze Daniel i Camila to małzenstwo...

GabiKrk

;) Większość czyli nie wszystkie :)

cocco03

W dzisiejszym odcinku był taki moment, kiedy Camila wspomina pocałunek z Danielem... Miała tak upięte włosy, nie wiem czy to było czy zostało wycięte?

GabiKrk

Nie było tego, pierwsze widzę!

Camilla3

ona chyba sobie to wyobrażała...

marta150391

Tak też obstawiam... Marzy Camilka, marzy ;p

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

A ja jestem ciekawa jak Camilla zareaguje jak pozna prawdę o Danielu, bo jak narazie to wszyscy ją oklamuja, bez względu z jakimi intencjami.

Dorisa_d

Na pewno będzie urażona na początku.

cocco03

Mnie sie wydaje, ze telewizja mogła cos wyciąc. Nie raz było tak, ze "okrajali" telki... Ale zobaczymy jak to bedzie

GabiKrk

może, ale wokół nich była taka biała ramka; a jak Camila wspomina prawdziwy pocałunek z Danielem to nie ma wokół nich czegoś takiego, więc skłaniałabym się do tego, że ona o tym marzyła

ocenił(a) serial na 8
marta150391

To napewno było marzenie :)

Dorisa_d

Też jestem ciekawa i w sumie nie zdziwiłabym się jakby czuła się całkowicie oszukana, bo jakby nie patrzeć knują za jej plecami, w dobrej czy złej wierze, ale knują... Natomiast Daniela zachowanie zaczyna mi się coraz mniej podobać, bo wciąga wszystkich w swoje sprawy, a sam z siebie daje mało. Nie dość, że obiecał Rafaelowi, że nie zbliży się do Camili, a sam w to nie wierzył, to naraża brata Rafaela na śmierć, bo mało brakuje, żeby tamten został zabity... Daniel powinien się otrząsnąć i załatwić sprawy odważnie.

Camilla3

Oj z tym się zgadzam niestety. Daniel wszystkich naraża, a najbardziej ryzykuje wciągając Aarona. Ja bym się na jego miejscu nie zgodziła na pomoc obcemu facetowi.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Rzeczywiście Aaron najbardziej ryzykuje. Nic nie zyska a moze stracić życie, ale uważam że robi to dlatego że jest nastawiony na "dobro" po tak długim przebywaniu w tym dziwnym miejscu co go Viviana znalazła i chce się odwdzięczyć Danielowi za uratowanie życia Rafaelowi.

p_o_n_

Chyba tak. Widać, że bardzo kocha brata. W ogóle jest uosobieniem dobra.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

I kolejnym plusem jego przebywania w miasteczku jest to że chroni Viviane przed Brunem.

p_o_n_

O tak. Jestem ciekawa co nawywija ten okropny typ kiedy się dowie, że Vivi zgłosiła się na policję.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Wole nie myśleć o tym. Mam nadzieje że cokolwiek to będzie przyjaciele ją ochronią.

p_o_n_

Jestem ciekawa kiedy Rafa zda sobie sprawę, że to Vivianę kocha.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Też mnie to ciekawi. Wie to ktoś może?

p_o_n_

Może ktoś napisze :) Prosimy ;)

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Tak troche to egoistyczne ze strony Daniela ale z drugiej strony on ich nie zmuszał do tego, w sumie to od tego zależy jak się jego życie dalej potoczy, ale widać momentami że ma troche wyrzuty sumienia i jest im wdzięczny. A Aaron to naprawde uosobienie dobra i z wygladu tteż niczego sobie:) ciekawe jak potoczą się jego losy

GabiKrk

Był odcinek, w którym (chyba to była ) Camila wyobrażała sobie pocałunek z Andresem, ale to była tylko wyobraźnia ;)

jagodajulia

Dziewczyny czy Daniel zdradzi Camile z Miriam?! Oglądałam kawałek odcinka i widzialam jak się całowali ale jak sie to skończyło to nie wiem...

ocenił(a) serial na 8
GabiKrk

Nie, po prostu Miriam go odnajdzie i nie będzie wiedziala o jego związku z Camilla, dla niego to będzie chyba duży szok

Dorisa_d

Daniel będzie zszokowany gdy odkryje, że Miriam żyje. Ale i tak do niej nie wróci. Będzie z Camillą

Lili9

To na pewno, szkoda ze tak długo bedziemy czekac az Miriam pozna prawde

cocco03

Mam pytanie: czy Piedad i Luzma dowiedzą się, że Leoncio zabił Fidencia?

marta150391

Sądzę, że tak. Piedad pewnego dnia pojedzie szukać niedoszłego męża i wtedy się dowie, że on już od dawna nie żyje i chyba jego matka (albo siostra) Piedad oskarży o zabicie syna, albo powie, że to z jej winy Fidencio nie żyje (chyba jakoś tak to było).

jagodajulia

dzięki :) a ona też jakaś dziwna, po tylu latach pojedzie go szukać zamiast wcześniej pomyśleć o tym

marta150391

To trochę śmieszne ;)

cocco03

no zobaczymy jak to się potoczy, az dziwne, że sprzeciwi sie bratu, jestem w szoku; dzisiaj o mało nie zemdlała ale nie przyznała się, że rozpoznaje Juliana bo zobaczyła mine Leoncia...

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Wie ktoś kiedy Viviana zacznie się spotykać z Rafaelem?

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Wie ktoś może co stanie się z Ximeną i czy cały czas będzie taka wredna?