Wszystkie treści dotyczące tego co będzie się działo w serialu zamieszczajmy tutaj. Wszędzie się walają jakieś, a niektórzy nie chcą ich czytać. Ciężko jest pominąć spojler gdy jest napisany w środku rozmowy :)
To czy byla mila ,czy nie to trudno powiedzieć,bez wątpienia aż do końca pozostała naiwną i bardzo głupią kobietą.Zdarzały się chwile kiedy Dionisio i Isadora robili z niej idiotkę.
http://amorbravio.novela.pl/zwiastuny-napisy/ Znalazłam pare takich zwiastunków, i mam pytanie do osób które oglądały telke po hiszpansku... Czy to było w telce, czy to tylko takie trailery przygotowane na rzecz filmu?
Byla jedna scena w jakims korytarzu ;Camila pyta się Daniela kim Ty jesteś on odpowiada ;kims kto wie jak można Ciebie kochać .To bylo tylko w romo ,a nie w telenoweli.
Problem z bielizną Izadory .O co wam chodzi? Skrawek bielizny ,raczej jedwabne lub aksamitne majtki ,luzne ,wygodne i bardzo seksowne z koronka .
Czy to zawsze musza być stringi ,albo jak w Mam talent wwwsznurek w d... pl.
Może skupimy się nad bardziej interesującymi sytuacjami i zbliżającymi się wątkami.Morze być ciekawie.
Cóż żeś się tak uczepiła tej bielizny? Wspomniałyśmy o tym tylko, a ty drążysz i drążysz temat. Nikt tu nie ma z tym problemu, tylko wspomniałyśmy, że wygląda to jak stanik, bo ja osobiście majtek w tym nie widziałam.
No właśnie :D Pośmiałyśmy się i koniec tematu. A skoro jeszcze się ciągnie to ja dalej obstawiam stanik :D
hmmm...może załóżmy osobny temat: "Fatałaszki Isadorci pod łóżkiem Dyźka". Wtedy nikogo nie będzie drażniło, gdyby tak czepiać się co drugiej wypowiedzi to nie byłoby tu wcale przyjemnie :
Dokładnie. Poza tym tym można porozmawiać o wszystkim. Kto chce się włączyć do rozmowy to robi, a kto nie tego nie robi.
Ja szanuję wypowiedzi każdej osoby, byleby nie były obraźliwe. No i ostatnio mam świra ze spojlerami. Jestem na nie uczulona gdy znajdują się w nieodpowiednim miejscu ;)
Dokładnie, też tego nienawidzę, tym bardziej jak np. jest założony specjalnie odrębny temat, tak jak tutaj.
ja mam pytanie do tych co oglądali w którym odcinku wyjdzie na jaw że Luzma została zgwałcona i co dalej będzie się działo z Aaronem
Wszyscy się dowiedzą w 51 odcinku w oryginale. Pablo kilka odcinków wcześniej.
Aaron będzie pomagał jak będzie mógł. Zamieszka u Viviany.
W dzisiejszym odcinku był taki moment, kiedy Camila wspomina pocałunek z Danielem... Miała tak upięte włosy, nie wiem czy to było czy zostało wycięte?
A ja jestem ciekawa jak Camilla zareaguje jak pozna prawdę o Danielu, bo jak narazie to wszyscy ją oklamuja, bez względu z jakimi intencjami.
Mnie sie wydaje, ze telewizja mogła cos wyciąc. Nie raz było tak, ze "okrajali" telki... Ale zobaczymy jak to bedzie
może, ale wokół nich była taka biała ramka; a jak Camila wspomina prawdziwy pocałunek z Danielem to nie ma wokół nich czegoś takiego, więc skłaniałabym się do tego, że ona o tym marzyła
Też jestem ciekawa i w sumie nie zdziwiłabym się jakby czuła się całkowicie oszukana, bo jakby nie patrzeć knują za jej plecami, w dobrej czy złej wierze, ale knują... Natomiast Daniela zachowanie zaczyna mi się coraz mniej podobać, bo wciąga wszystkich w swoje sprawy, a sam z siebie daje mało. Nie dość, że obiecał Rafaelowi, że nie zbliży się do Camili, a sam w to nie wierzył, to naraża brata Rafaela na śmierć, bo mało brakuje, żeby tamten został zabity... Daniel powinien się otrząsnąć i załatwić sprawy odważnie.
Oj z tym się zgadzam niestety. Daniel wszystkich naraża, a najbardziej ryzykuje wciągając Aarona. Ja bym się na jego miejscu nie zgodziła na pomoc obcemu facetowi.
Rzeczywiście Aaron najbardziej ryzykuje. Nic nie zyska a moze stracić życie, ale uważam że robi to dlatego że jest nastawiony na "dobro" po tak długim przebywaniu w tym dziwnym miejscu co go Viviana znalazła i chce się odwdzięczyć Danielowi za uratowanie życia Rafaelowi.
I kolejnym plusem jego przebywania w miasteczku jest to że chroni Viviane przed Brunem.
Wole nie myśleć o tym. Mam nadzieje że cokolwiek to będzie przyjaciele ją ochronią.
Tak troche to egoistyczne ze strony Daniela ale z drugiej strony on ich nie zmuszał do tego, w sumie to od tego zależy jak się jego życie dalej potoczy, ale widać momentami że ma troche wyrzuty sumienia i jest im wdzięczny. A Aaron to naprawde uosobienie dobra i z wygladu tteż niczego sobie:) ciekawe jak potoczą się jego losy
Był odcinek, w którym (chyba to była ) Camila wyobrażała sobie pocałunek z Andresem, ale to była tylko wyobraźnia ;)
Dziewczyny czy Daniel zdradzi Camile z Miriam?! Oglądałam kawałek odcinka i widzialam jak się całowali ale jak sie to skończyło to nie wiem...
Nie, po prostu Miriam go odnajdzie i nie będzie wiedziala o jego związku z Camilla, dla niego to będzie chyba duży szok
Sądzę, że tak. Piedad pewnego dnia pojedzie szukać niedoszłego męża i wtedy się dowie, że on już od dawna nie żyje i chyba jego matka (albo siostra) Piedad oskarży o zabicie syna, albo powie, że to z jej winy Fidencio nie żyje (chyba jakoś tak to było).
dzięki :) a ona też jakaś dziwna, po tylu latach pojedzie go szukać zamiast wcześniej pomyśleć o tym
no zobaczymy jak to się potoczy, az dziwne, że sprzeciwi sie bratu, jestem w szoku; dzisiaj o mało nie zemdlała ale nie przyznała się, że rozpoznaje Juliana bo zobaczyła mine Leoncia...