Notatnik śmierci

Death Note
2006 - 2007
8,3 86 tys. ocen
8,3 10 1 86304
7,2 11 krytyków
Notatnik śmierci
powrót do forum serialu Notatnik śmierci

Otóż zwracam się tutaj i do Was z prośbą o polecenie dobrego anime. Warunki, może niezbyt dobre, ale dla mnie ważne to: świeża, ładna kreska i interesujące. Odrzucam o problemach nastolatków, hainabne reinben(?!), czy w stylu stricte komediowym. Do tej pory obejrzałem
-Kiseiju - dzisiaj skończyłe, strasznie mnie wciągneło
-Hellising (i manga i anime i OVA) przerabiałem
-Death Note - i manga i anime
-Code gears - niezbyt mnie porwało
-Samurai Champloo - kozak!
-Cowaboy Bepop - mimo, że kreska straszkolna to jednak anime pod względem fabuły i muzycznym - supcio!
-Tokyo Ghuls - ładne ale nic nie urwało
- .Hack - manga - przerobiona

Najchętniej zobaczyłbym coś co wygląda pod względem ładności kreski jak Tokyo Ghuls i pasożyty. Jestem otwarty na większość propozycji i obiecuję każdej się przyjrzeć i rozważyć :) Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

polprzysiad

Każdemu kto pyta o anime polecam Fullmetal Alchemist: Brotherhood... Chociaż w Twoim przypadku chyba nie spełnia "wymagań", bo kreska jest inna niż w TG lub Kiseiju (sama na początku musiałam się do niej przyzwyczaić, bo też preferuję nieco inny styl kreski, ale po jakimś czasie zaczęła mi się podobać, więc może z Tobą będzie podobnie ;). Polecam tym bardziej, że historia jest naprawdę oryginalna i wciągająca.

polprzysiad

'Mirai Nikki ' - W pamiętniku Yukiteru zaczynają się pojawiać wpisy dotyczące przyszłości.

http://www.filmweb.pl/serial/Mirai+Nikki-2011-634404

Obejrzałem wszystko jednego dnia, wciąga. Początek może być troche zagmatwany ale radze wytrwać do końca ;)