Co za idiota zaklasyfikował Death Note jako serial telewizyjny, gdyby nie to, w rankingu anime
miałby pierwsze miejsce.
To jest anime, nie serial. Jak szukasz serialu to zajrzyj na BB, czy Gre o Tron.
Pi*za nie anime...
To może bb nie klasyfikuj jako serial bo to dramat? anime to gatunek, ale jest serią składającą się z odcinków i puszczaną w tv czyli jest to serial telewizyjny.
ps: ale trzeba być popapranym by płakać iż nie ma dn na top1 xD
Chyba Cie starszy człowieku, coś co ma odcinki, nie ważne czy animowane czy nie - jest serialem. Matko, a potem się dziwić, że takie opinie są o ludziach oglądających anime.
huhuhu :D
Ja po prostu tylko mówię, a wy spinacie dupy. To co, Pokemon to też serial, prawda? Naprawdę, fani anime nie oglądają za dużo tych w postaci filmów i każdy ci powie, nieważne czy odcinkowe czy nie - takie coś to anime ;d
To chyba w Polsce, polaczki cebulaczki z gimnazjum jarający się DB i innymi tasiemcami, bo na całym świecie mówi się na to tak samo - seriale - na coś co jest podzielone na odcinki i filmy - na coś co jest filmem.
Mimo to, nazewnictwo "serial anime" i "film anime" brzmi trochę dziwnie. Znam wielu otaku i są w tym jednogłośni ;d
Chyba mogę stwierdzić, że znają się na tym akuratnym gatunku bardziej od ciebie, więc szukaj szczęścia gdzie indziej :)
I nie dziw się potem, dlaczego ludzie maja o całej społeczności "otaku" takie a nie inne zdanie. Kończę tę rozmowę, bo nie mam zamiaru się zniżać do twojego poziomu, na razie specjalisto i znawco kina ;)
Jesteś idiotą, ale spróbuję cię czegoś nauczyć.
Anime, Komedia, Dramat, Sci-Fi to są gatunki.
A serial to serial, a film to film.
To zupełnie dwie inne rzeczy. Serial może być np. Anime-Erotyczny, albo Dramat-Horror, ale tak czy inaczej to wciąż serial.