Hej
Czy jest tu ktoś kto oglądał lub ogląda anime Death Parade? Chodzi mi o pojawienie się w nim na moment postaci Light'a
https://forum-static.hummingbird.me/414936d9038b133ae24690f4fc1a624f308b20ed1357 a.jpg
Jego pojawienie się daje dużo do myślenia i wyrabia nowe teorie nad jego śmiercią ^^ Co o tym myślicie?
Intrygujące. W jakim kontekście się tam pojawia? I jakie teorie masz na myśli? ;>
Ja się zdziwiłam gdy zobaczyłam w tym anime Light'a. Przecież to zupełnie inna historia. Nie zrozumcie mnie źle, kocham postać Light'a, ale zastanawiam się po jakie licho się tam znalazł. To nie ma przecież sensu. Kocham Death Note i Light'a, ale jego ukazanie w Death Parade wydaje mi się dziwne, niewłaściwe. Mam nadzieję, że to jakiś jego sobowtór, lub postać przypominają Light'a jednocześnie nim nie będąc.
Pewna dziewczyna miała zdecydować kto pójdzie do pustki: jej ukochany czy chłopak który łudząco przypomina Light'a. Właściwie Light nie miał żadnej kwestii czy coś. Był jedynie pokazany jak siedzi w barze :P dla mnie to było dziwne skąd się wziął.