PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349326}

Notatnik śmierci

Death Note
2006 - 2007
8,3 85 tys. ocen
8,3 10 1 85468
7,0 14 krytyków
Notatnik śmierci
powrót do forum serialu Notatnik śmierci

Hej

Czy jest tu ktoś kto oglądał lub ogląda anime Death Parade? Chodzi mi o pojawienie się w nim na moment postaci Light'a

https://forum-static.hummingbird.me/414936d9038b133ae24690f4fc1a624f308b20ed1357 a.jpg

Jego pojawienie się daje dużo do myślenia i wyrabia nowe teorie nad jego śmiercią ^^ Co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 8
Velvet_Crotch

Intrygujące. W jakim kontekście się tam pojawia? I jakie teorie masz na myśli? ;>

użytkownik usunięty
albatron

Jakim cudem Light po postrzale mógł się jeszcze poruszać ?

Velvet_Crotch

zalezy w jakim kontekscie go widzimy

mania19

Ja się zdziwiłam gdy zobaczyłam w tym anime Light'a. Przecież to zupełnie inna historia. Nie zrozumcie mnie źle, kocham postać Light'a, ale zastanawiam się po jakie licho się tam znalazł. To nie ma przecież sensu. Kocham Death Note i Light'a, ale jego ukazanie w Death Parade wydaje mi się dziwne, niewłaściwe. Mam nadzieję, że to jakiś jego sobowtór, lub postać przypominają Light'a jednocześnie nim nie będąc.

morgana_lefay_2

A ogladalas to anime z Lightem? Po co go w ogole tam pokazuja?

mania19

Pewna dziewczyna miała zdecydować kto pójdzie do pustki: jej ukochany czy chłopak który łudząco przypomina Light'a. Właściwie Light nie miał żadnej kwestii czy coś. Był jedynie pokazany jak siedzi w barze :P dla mnie to było dziwne skąd się wziął.

morgana_lefay_2

Az z ciekawosci chyba obejrze to anime :) i kogo ta dziewczyna wybrala?

mania19

nikogo. Sama się poświęciła.