płakałem , i płakałem na ostatnim odcinku ;/ odpowiedź jest jedna chcąc zniszczyć zło stajesz się
sam tym złem ;/
no widzisz bo nie zauważyłeś że były tutaj prawie wszystkie przykłady człowieka i tak naprawdę każdy z nich się stał tym złym oprócz "L"
wszystkie przykłady człowieka? to nie wiedziałam, że jest ich ograniczona ilość ;)
"prawie wszystkie" co oznacza, że przykładów człowieka jest ograniczona ilość ;) ktoś tu najpierw powinien się zastanowić co napisał, zanim wytknie komuś błąd ;)
prawie to wielka różnica to tak jak powiedzieć że wszechświat jest prawie nie skończony co w swoistym znaczeniu to co możemy zobaczyć ma koniec ale cały czas się rozwija co do człowieka tak jest skończona liczba systemu psychicznego zachowań !!!! Tylko ty nie jesteś tego świadom / a :)
moze i masz racje, ale z tego co pamietam, te twoje "prawie" (które robi dla Ciebie wielką różnicę, dla mnie niewielką) wszystkie typy czlowieka nie zostaly ukazane w DN ;) w kazdym razie takich typow jest mnostwo, bo mozna miec taka sama osobowosc, lecz inne charaktery ;) albo i odwrotnie ;)
dyskusja zrobila sie typowo naukowa, wiec sie z niej wykluczam, bo nie od tego tutaj jestem ;)
Coś takiego jak dobre Anime nie istnieje. Anime to zlepek jakiś bezsensownych obrazków i nic więcej.
Nie, ale wiem, że wszystkie Anime to syf miałem nieprzyjemnośc jakiejś anime kiedyś kawałek obejrzeć i prawie się pożygałem .
Nie, to tak jakby napisać że każdy film to syf, takie stwierdzenie nie ma zupełnie sensu. Death note to genialne anime ze świetnym klimatem, wciągającą i inteligentnie przeprowadzoną fabułą i przede wszystkim świetnie napisanymi postaciami. To że death note jest animowany nie znaczy od razu że jest gorszy od normalnych seriali.
Nie bzdury tylko prawdę. Gdybym mogła cofnąć czas i nie obejrzeć nigdy mojej pierwszej chińskiej bajki to bym to zrobiła. Ale najbardziej jest mi żal takich osób jak Ty, które otwarcie się przyznają, że to lubią i nawet się tym szczycą. ;___;
Jesteś idiotą. ;O
Ale jeśli wolisz mogę mówić kreskówka. Pasuje? Mówienie "Manga i anime" to szczyt głupoty. Ostatnio jeden gość powiedział mi, że manga to nie komiksy. Zapytałam się go czym w takim razie jest manga i już nie umiał odpowiedzieć. ;>
Pewnie masz z 13 lat i masz za sobą jakieś pięć serii, więc Ci jeszcze wybaczę. xD
anime to nie jest bajka a manga to jest komiks :) .., Anime w Japonii jest traktowane jako film rysunkowy ...
kreskówka różni się trochę kolego podejściem do różnych tematów .... są anime dla dzieci, które potocznie nazywamy kreskówkami i są nie, które takie, które są dla osób o wyższym poziomie intelektualny i tych już nie można tak nazwać, ale widać masz poziom pierwotniaka, że tego nie widzisz ...