Mam prawdziwy death note i pomocnika w postaci shinigami... tak jestem kirą. Proszę jak
najszybciej drugiego kirę o kontakt... najlepiej gdyby miał oczy shinigami ...
I am K.Słabe zagranie Kiro dzięki namierzeniu twojego kodu IP komputera zna twoją lokalizacje.
Szykuj się na sprawiedliwość!!Szykuj się na mnie!
Hhhy hhhhy hahaaa hy.I am k.I am Kira.Ja jestem sprawiedliwością!
Wyeliminuje każdego kto mi stanie na drodze i każdego kto się po dem nie podszywa.
A i nie szukacie mnie.Korzystam z laptopa więc jestem nie do namierzenia.
Dla waszego dobra nie staracie się mnie powstrzymać.
Laptop może się przemieszczać i nie koniecznie musi należeć do mnie.I kim ty właściwie jesteś?
Dzięki swojej niesamowitej inteligencji odgadłem, że Kira jest w Polsce! Prawdopodobnie Śląskie, jak wnoszę po profilu.
Jestem Ch (Jak Chuck Norris) i chce ci pomóc osądzać ludzi. Prześlij mi kilka kartek z Death Note a pomogę ci znaleźć gościa, który się pod ciebie podszywa.
Ps. Zabiłem wszystkich z Yotsuby, kopiąc ich z półobrotu.
"kto się po dem nie "
hahaha umarlem :d nie musisz używac notesu śmierci, zabijasz znajomością języka.
kira, tu twoj ojciec , idz lepiej sie uczyc a nie bawic sie w zabijanie ludzi, bandyci to nasza praca
Ha ha notatnik to przeżytek, ja jestem jedynym posiadaczem BLOKU RYSUNKOWEGO ŚMIERCI !!! muahaha.
Odkryłem waszą intrygę w mgnieniu oka. To ja założyłem ten temat wpływając na k0zaka111. Biedak pewnie stoi w tym momencie na parapecie swojego okna, szykując się do skoku. Mniejsza o niego... Wnioskując po popularności tego tematu sprawdziłem wszystkie adresy IP używane na tym forum. Po wstępnej dedukcji wybrałem 10 możliwości. Jednym z nich był "A", "B", "C"..., "Z" (nie orientuję się kto mnie teraz ściga). Posiadając specjalne oczy Kiry-informatyka, widząc adres IP, jestem w stanie poznać twarz oraz dane osobowe właściciela.
Dlatego drżyjcie. Nadszedł czas mojego zwycięstwa...
...WYGRAŁEM.
A ja jestem Misa amane drugi KIRA i was wszystkich zabije za podszywanie się pod kirę !!!!!!!!!
Właśnie wydałaś na siebie wyrok. Prawdziwą Misę zabiłem już miesiąc temu, sama zatarła po sobie wszystkie ślady przed śmiercią. Namierzyłem Cię przez IP!
Oczekuj mojej wizyty w najbliższych dniach, mam oczy Shinigami
Gdybyś mnie zabił wtedy to wym teraz tego nie pisała. Ja też mam oczy Shinigami ahahahahahah!!!! Mój chłopak Light jest tak mądry że zaraz się dowie gdzie mieszkasz i cię zabiję!
Twój chłopak Light jest sterowany przeze mnie, dzięki niemu znam twoje prawdziwe imię i nazwisko! Mój Shinigami już nie może się doczekać spotkania z twoim na moment przed twoją śmiercią :D
Tutaj Ryuk, koniec zabawy dzieciaki odbieram wam notatniki, jesteście zbyt eemm... nieogarnięci :D Oddam notatnik komuś bardziej dojrzałemu, odpowiedzialnemu komuś takiemu jak Heller1304. Koniec tematu!